Dalas ne može bez tate Dončića, Sparsi jedva čekaju da se Vembanjama vrati VIDEO

Izgleda da se bez Luke Dalas ne može da dođe do pobede.

Izvor: B92
Podeli

NBA:

Orlando – Vašington 130:125
Boston – Filadelfija 125:119
Dalas – Memfis 94:108
Toronto – Njujork 106:119
Nju Orleans – San Antonio 121:106
Finiks – Denver 111:119

Maveriksi su na svom terenu u odsustvu svog glavnog igrača poražen od Memfisa sa 108:94.

U izostanku glavne zvezde Džouns i Vilijams su upisali po 16 poena, a Set Kari je utakmicu završio sa 12 poena, dok se Kajri Irving nije proslavio, utakmicu je završio sa deset poena

Dezmond Bejn je dominirao na terenu, utakmicu završio sa 30 poena. Nouel je ubacio 19, dok je Santi Aldama imao dabl-dabl učinak sa 17 poena i 12 skokova.

Luka Dončić je dobio slobodno od svog trenera, jer je postao otac, ta radosna vest u redovima Maveriksa kao da je omekšala igrače koji su dosta mekano ušli u utakmicu.

Dalas je imao blagu prednost na startu meča, ali je konce igra od tada preuzeo Memfis koji je održavao prednost od pa maltene početka pa do kraja meča.

Razlike je najviše rasla do +19 u drugom periodu, pa sve do 21 razlike u poslednjoj deonici, da bi na kraju Dalas to spustio na 14 razlike , sa kojim rezultatom se i završila utakmica u Teksasu.

San Antonio je bio bez prvog pika na draftu Viktora Vembanjame, poražen od Nju Orleans Pelikansa sa 121:106.

Sparsi celu ovu nedelju nisu došli do pobede koliko na terenu nema Vembanjame povrede desnog kuka. U njegovom odsustvu Devin Vasel je bio najbolji sa 14 poena, Džeremi Sočan je upisao 13 poena, dok je Kolins imao poen manje.

Jonas Valančijunas je dominirao na ovoj utakmici, gde je upisao dabl-dabl sa 24 poena i 12 asistencija, Si Džej Mekolum upisao 19 poena, a Marfi je utakmicu završio sa 18 poena.

I dobro su počeli ovaj meč Sparsi koji su vodili većim delom prve deonice, ali su Pelikansi uspeli da istope sedam poena prednosti domaćih i na kraju prvih 12 minuta imaju prednost od 32:31.

Pelikansi su na krilima finiša prve četvrtine otvorili u drugu, ali se Sparsi vratili sa gde su polovinom drugog perioda imali prednost na meču, međutim kao što je bio slučaj u prvoj četvrtini, Pelikansi su se vratili i ponovo deonicu završili sa vođstvom, tako da su na poluvreme otišli sa dva poena prednosti 63:61.

U drugom poluvremenu smo gledali jednosmernu ulicu u San Antoniju gde su Pelikansi imali konstatno vođstvo, razlika je najviše rasla do 16 poena prednosti a pobeda je upisana sa 15 razlike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Jović: Želim da igram

Srpski košarkaš i igrač Majamija Nikola Jović izjavio je nakon utakmice sa Golden Stejtom, da želi da igra i da zna da je trenutno u procesu učenja.

NBA petak 29.12. 15:00 Komentara: 9
prethodna strana 1 / 40 sledeca idi na stranu