Spolstra besan – da li je Majami "pokraden"? FOTO/VIDEO

Odluka sudija da ponište trojku Maksa Štrusa razbesnela je javnost i trenera Majamija Erika Spolstsu, a verovatno i uticala na pitanje pobednika.

LNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Boston je slavio pobedu u Majamiju u sedmoj utakmici finala Istoka i zakazao megdan sa Golden Stejtom.

Seltiksi su trijumfovali sa 100:94, odnosno samo četiri razlike, a u četvrtoj četvrtini desio se sporan momenat kada je Štrusu poništena trojka jer je, prema proceni sudija, nagazio liniju.

Međutim, društvene mreže su ubrzo preplavile slike na kojima se ne može ništa bez sumnje utvrditi, ali deluje kao da bek Majamija nije gazio liniju.

Koš je poništen na 8:28 do kraja treće četvrtine, ali se desio na 11:04 do isteka, odnosno skoro tri minuta pre nego što je stigla poruka sudijama iz Centra za ponovljene snimke u Sikokusu.

Spolstra je izjavio da je u tom trenutku "bio u šoku".

"Činjenica da se to desilo tek posle tri, četiri minuta igre, to sigurno menja kontekst utakmice u tom trenutku. (Zbog toga) smo uhvatili momentum. Mislite da je sedam, osam razlike i pogledate na semafor, a ono 13. I nema nikakvog drugog objašnjenja sem da je odluka doneta od strane NBA ofisa. Mislim da bi takve stvari odmah trebalo da se dese, kako bi svi mogli da se prilagode"
, objasnio je Spolstra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Učitelj Greg

Treneri ekipa u ovogodišnjem NBA finalu Ime Udoka i Stiv Ker bili su igrači Grega Popoviča u San Antoniju.

NBA utorak 31.05. 14:45 -> 15:30 Komentara: 7
prethodna strana 1 / 62 sledeca idi na stranu