Učitelj Greg

Treneri ekipa u ovogodišnjem NBA finalu Ime Udoka i Stiv Ker bili su igrači Grega Popoviča u San Antoniju.

RM Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Samo da dodam da je proslogodisnjeg sampiona sa klupe predvodio takodje covek koji je 17 god radio sa Popom, Majkl Budenholzer.
    Pop je apostol kosarke!
    (Soko, 1. jun 2022 15:33)

    # Link komentara

  2. @Black Sabath
    Kapiram da je komentar ironican ali oladi malo, zaista.
    (Phoenix, 31. maj 2022 18:15) # Link komentara

    Nije problem kod nhega ironija, nego mrznja. Ja nikog od njih ne mrzim tako, cak sta vise. I svi ti neki s kojima sam dobar, a ima ih, su skroz kul osobe i dobri prijatelji. Ali kad vidim da imaju ovakve ljude za komsije, zao miih je stvarno. Ne, ozbiljno, zamisli da imas za komsiju coveka sa ovolimo mznje u sebi kao sto ie Black Sabath i jos par njih sto strikaju komentare ovde. Tako da sto se nas tice dobro je da je tamo.
    (nba, 31. maj 2022 22:43)

    # Link komentara

  3. @Black Sabath
    Kapiram da je komentar ironican ali oladi malo, zaista.
    (Phoenix, 31. maj 2022 18:15)

    # Link komentara

  4. Nikola Jokić odveo ženu da se porodi u nacističku USA samo da bi mu dijete dobilo Američko nacističko državljanstvo...šta mislite da Jokić igra za CSKA dali bi odveo ženu da se porodi u Rusiju da mu dijete dobije bratsko Rusko državljanstvo....!!!!
    Novak Đoković izabrao da živi na nacističkom zapadu Marbelja i Monte Carlu a ne u raju Rusiji... reklamira nacistički brend Lacosta za krvave nacističke dolare i eure umjesto da reklamira čuvene Ruske brendove tenkova aviona raketa i traktora...!!!!
    Veliki Srbenda Baja Mali Knindža poslao ćerku da studira u nacističku USA a ne u Rusiji...!!!
    5 miliona Srba živi i radi na nacističkom zapadu a ne u Rusiji...Srbi voze nacistička auta Mercedes Audi BMW Golf Opel Reno i nose nacističke brendove garderobe Nike Adidas Diesel itd...neće da voze Ladu ili Moskvič i neće da nose čuvene Ruske brendove garderobe....!!! 50-60 hiljada Srba godišnje pobjegne u nacistički zapad...!!!Nadam se da će Rusi baciti atomsku bombu na Beograd i izvršiti denacifikaciju Srbije....
    (Black Sabath, 31. maj 2022 17:40)

    # Link komentara

  5. Kakva ti je ova NBA liga, samo da nekako upadneš, posle oćeš biti pomoćnik, trener, komentator, tv host... Sva su ti vrata otvorena.
    (CJC, 31. maj 2022 16:15)

    # Link komentara

  6. I Greg je bio asistent Keru jedared u reprezentaciji
    (Milos Krstic, 31. maj 2022 16:03)

    # Link komentara

  7. Ovo je cool informacija. Greg je car.
    (knez, 31. maj 2022 15:59)

    # Link komentara