1. Boston tezim putem do finala. Bruklin, Milvoki, Majami, odigranih 18 utakmica od 17 Aprila do 28 Maja. Ni u jednoj seriji nisu bili bez povredjenih igraca .
    (greota, 31. maj 2022 03:05)
    ---…--

    Cek, cek - Boston je bio taj koji je imao povredjene igrace? Ne Milwaukee i Miami vec Boston? HAHAHA
    (The Unforgiven, 31. maj 2022 15:46)

    # Link komentara

  2. Trik protiv GSW je terati ih sa trojke kod Timelord-a i Al Horford-a pod kos. Ako Timelord moze da odigra dve do tri OK utakmice, Celtics-i imaju dobru sansu, pogotovo sto mislim da ce na taj nacin igre da pobede u skoku na svojoj strani terena.
    Sa druge strane, mislim da ce Boston-u biti lakse da pronadje Tatum-a i Brown-a u napadu pri kraju utakmice nego sto im je bilo kad su igrali sa Majamijem. Isto, GSW imaju samo Green-a, e ajd da spomenem i Bjelicu (mada neverujem da ce Nemanja uopste i da igra), koji mogu donekle da cuvaju Tatum-a. E sad, pitanje je dali ce Tatum i Brown da malo pripaze loptu, i Smart malo da prestane da sutira pri kraju utakmice? Ako je i samo delimicno da, Boston lako pobedjuje. Ako Celtics-i nastave sa glupostima, i otvore kontre GSW-a, onda ko zna. Bice zanimljivo. Boston u 6.
    (Niko Kao Ja, 31. maj 2022 12:20)

    # Link komentara

  3. Boston tezim putem do finala. Bruklin, Milvoki, Majami, odigranih 18 utakmica od 17 Aprila do 28 Maja. Ni u jednoj seriji nisu bili bez povredjenih igraca . Zasluzeno u finalu, bez kalkulacija I izbegavanja protivnika -sto rece Ime Udoka " ne takmicimo se u trcanju pa da bezimo od protivnika ".
    (greota, 31. maj 2022 03:05)

    # Link komentara

  4. Žao mi je Majamija, dali su sve od sebe, zaista.
    Medjutim, u finalu ne bi imali šta da traže, em su tanki igrački em su sa skraćenom rotacijom došli do toga da ne mogu da stoje na nogama.
    Nije humano ovo što se radi u zadnje vreme, kako počne plej of, većina trenera igra sa 8 ili 9 igrača.
    Je li to nepoverenje u svoje igrače ili šta već? Nemoguće je da igrač sa klupe za 10-ak minuta ne može odigrati bolje od člana prve petorke, koji je već 35.min na terenu, sa onakvim tempom u oba pravca. I tako svaki drugi dan.
    Razumem da se tako radi u evro košarci, ali u NBA plej of ekipama na klupama sede zveri od igrača.
    (Grdoje, 30. maj 2022 17:05)

    # Link komentara

  5. Boston je ispred kosarkaski istoriji ali GSW jeste tesko dobiti trojkama njihovim.

    Bez obzira finale. Bitno je verovati.
    (Mare, 30. maj 2022 16:59)

    # Link komentara

  6. Zanimljivo - ove sezone nema prica "Boston je u finalu samo zato sto su zvezde drugih timova bile povredjene" kao sto se prosle sezone pricalo za Milwaukee. Ili igraci kao sto su Middleton i Herro nisu dovoljno bitni za svoje timove pa sad njihove povrede nisu igrale neku ulogu?
    (The Unforgiven, 30. maj 2022 16:54)

    # Link komentara

  7. @…Protiv GSW-a će to biti neuporedivo teže jer koliko god da Boston igra mnogo bolju odbranu nego Denver, Memfis ili Dalas, toliko i GSW ima mnogo više opcija i boljih šutera nego što je to imao Bruklin, Milvoki ili Majami.
    (Kole, 30. maj 2022 13:05)

    Nisam bas siguran u to. Svi ti timovi su imali sutere u regularnoj sezoni, ali u play off ih nigde nema, cak i krajnji rezultati su dosta nizi nego u sezoni. Bez obzira na odsustvo Robinsona i Heroa, nije bas da samo Dzimi zna pogoditi kos, ali igraci Bostona su znali kako da ih ugase. Videcemo, ne verujem ni da ce GSW igrati na mnogo suterskih opcija protiv ovakvog Bostona. Verovatno ce Curry raditi isto kao i Jimmy, a ostali ce se fokusirati na odbranu i prenos lopte, pa kako prodje. Nekako je to taktika svih NBA trenera, svu odgovornost bace na najboljeg igraca
    (Splavar, 30. maj 2022 14:13)

    # Link komentara

  8. Dobija ovo GSW na iskustvo. Kao Real od pre neki dan.
    (Obrad, 30. maj 2022 14:08)

    # Link komentara

  9. Волим Селтикс, а од пре 14 година сам некако баш везан за њих.
    Наиме, пре 14 година ме фирма пошаље на неки курс на MIT. Када је авион из Амстердама слетео у Бостон, видим да, играју Лејкерси и Селтикси финале - то ме распамети јер су они у време моје озбиљне јуниорске каријере играли чувено финале (Лери Бирд и Меџик). Пробам све да нађем улазницу, чак сам био спреман и да платим озбиљне паре, али не успем. Као компензацију одем у један од навијачких кафеа Селтикса. Чак и купим зелени дрес. Тамо све зелено, ирска крв буја, ја се придружио некој екипи, не знам колико сам Гиниса попио, и како сам ујутру отишао на курс. Од тада волим ту њихову зелену боју.
    (Бостон 2008, 30. maj 2022 13:20)

    # Link komentara

  10. Kakav promasaj Majamija dovođenje Takera i pre svega iritantnog padavicarara Laurija, koji je sutirao u plej ofu 29%, a za tri 24 %, a u finalu jos gore. Goran Dragic koga su najurili je za njega rektor kosarke...
    (Soko, 30. maj 2022 13:16)

    # Link komentara

  11. Ja ne razumem pojedince koji tvrde da ce GSW da ometla Boston. Glavni argument su trojke, a Boston u ovom playoff-u postize vise trojki po mecu od njih... Bolja suterska ekipa jesu, ali oni su se prosetali pored ekipa koje ne igraju i 10% odbrane koju Celticsi igraju. I KD je strasan suter, pa nije uspeo nista da uradi u prvoj rundi. Ako se Celticsi uozbilje i odigraju meceve ozbiljno, bice tesko Warriors-ima..
    (Koko Bill, 30. maj 2022 09:49)

    Da, samo što je Durant JEDINI bio sposoban da pogodi nešto van reketa u Bruklinu pa Bostonu i nije bilo toliko teško da samo njega brani (i donekle Irvinga). Protiv GSW-a će to biti neuporedivo teže jer koliko god da Boston igra mnogo bolju odbranu nego Denver, Memfis ili Dalas, toliko i GSW ima mnogo više opcija i boljih šutera nego što je to imao Bruklin, Milvoki ili Majami.
    (Kole, 30. maj 2022 13:05)

    # Link komentara

  12. Zasluzeno, mora se priznati. Lowry u prvih par minuta bespotrebno skupi 2 faula, kao da zeli sto pre na klupu, Adebayo samo odbranu igra, ugasili su bili i Strusa. Tu i tamo PJ, i Odalipo zablistaju, ali sve to nedovoljno protiv ovakvog Bostona. Pa ne moze se dobiti finale konferencije samo s Dzimijem. Svaka njemu cast, ali morao je sinoc jos neko da odigra. Sta cemo, nismo za veliko finale, sad opusteno da sacekamo Boston GSW, ipak su ti timovi klasa za sebe, eto i Belom sansa za titulu posle onolikog lutanja po NBA
    (Splavar, 30. maj 2022 13:03)

    # Link komentara

  13. ne bih se slozio da je batler sutirao nerezonski, odnosno da je isforsirao poslednji sut: najbolji igrac, iz naskoka, sa dovoljno prostora preuzima odgovornost... da je pogodio ostaje desetak sekundi i sanse imaju i jedni i drugi... mislim da je ipak bolji pobedio. ustajem sa petka na subotu garant.
    (singrrr!, 30. maj 2022 10:54)

    Itekako je nerezonski. Poslednji napad se nikada ne ostavlja protivniku. Pogotovo kada je ostalo dosta vremena.

    Uvek ali uvek je napadac u boljoj poziciji jer ima sansu i da da kos kao i da izvuce faul.

    Zato i jeste bezveze Batler sutirao, jer i da je dao kos Boston je imao sasvim dovoljno vremena da pobedi.
    (ponekad, 30. maj 2022 12:37)

    # Link komentara

  14. Dakle pre pocetka serije Boston vs Milvoki rekao sam da pobednik osvaja titulu a sa druge strane sam vodio debate sa "strucnjacima" koji su mi odbrusivali na moje komentare kako Wariorsi bruse formu za playoff.Dok su oni jedva cekali Wariorse kao idealne protivnike za Denver,bolje rekli su od Dalasa,Finixa itd...tako se pisalo pred playoff a posle su obrnuli pricu,kao onaj pojmas Noname sto uporno ponavlja kako sam ja nazivao Wariorse izrabunavim timom,kakva copina...poruka za tebe,ovo je moje idealno finale i bilo ko da pobedi svejedno,sta imas da kazes strucnjace :))
    (vince carter, 30. maj 2022 12:10)

    # Link komentara

  15. Markus Smit i Džem Adebajo 😂 Pa vi ste cirkus.
    (Miloš "ALIbaba" Krivokapić, 30. maj 2022 11:14)

    # Link komentara

  16. ne bih se slozio da je batler sutirao nerezonski, odnosno da je isforsirao poslednji sut: najbolji igrac, iz naskoka, sa dovoljno prostora preuzima odgovornost... da je pogodio ostaje desetak sekundi i sanse imaju i jedni i drugi... mislim da je ipak bolji pobedio. ustajem sa petka na subotu garant.
    (singrrr!, 30. maj 2022 10:54)

    # Link komentara

  17. Boston uzima lagano titulu....odavno nisam gledao ovako dobru ekipu u odbrani
    (Pajo, 30. maj 2022 10:39)

    # Link komentara

  18. voleo bi da Seltik pobedi pa da prodam njihov duks
    (Jaime Vardy magična devetka, 30. maj 2022 10:37)

    # Link komentara

  19. Kao i Efes u El. Početak sezone očajno. Kako vreme ide samo pojačavaju, a na kraju prvaci. Videćemo da li će se preslikati situacija i u NBA.
    (Dr. Miloš, 30. maj 2022 10:02)

    # Link komentara

  20. Niko ne može da dobije Golden Stejt... Jednostavno nemaš rješenje za njihov šut. Ako Boston uzme dvije pobdjede, to će već biti podvig.

    Nemanja Bjelica uzima prsten!!!
    (Jezekilj, 30. maj 2022 08:19)

    Plus ce verovatno malo i sudije pogurati za GSW.
    (76er, 30. maj 2022 10:01)

    # Link komentara

  21. Odlicna utakmica. Boston je bio bolji od samog pocetka. Malo su pred kraj brljali ali nista strasno.

    Na kraju nerezonski sut Batlera za tri iako je bilo dosta vremena i mozda su mogli sa dvojkom u produzetke ali samo mozda.

    Zasluzeno Boston.
    (Hm, 30. maj 2022 09:58)

    # Link komentara

  22. GS u 4. Metla.
    (luchando, 30. maj 2022 09:57)

    # Link komentara

  23. Batler odigrao 48' zavrsio sa-4 96-100
    (dusan jichici, 30. maj 2022 09:50)

    # Link komentara

  24. Ja ne razumem pojedince koji tvrde da ce GSW da ometla Boston. Glavni argument su trojke, a Boston u ovom playoff-u postize vise trojki po mecu od njih... Bolja suterska ekipa jesu, ali oni su se prosetali pored ekipa koje ne igraju i 10% odbrane koju Celticsi igraju. I KD je strasan suter, pa nije uspeo nista da uradi u prvoj rundi. Ako se Celticsi uozbilje i odigraju meceve ozbiljno, bice tesko Warriors-ima..
    (Koko Bill, 30. maj 2022 09:49)

    # Link komentara

  25. Trener Bostona kriv za ovakvu zavrsnicu.
    (Zeleni Zub, krajnje bistrog uma, 30. maj 2022 09:47)

    # Link komentara

  26. Marcus Smart odigrao odlicno jednostavno bio je reshen da igra u finalu sa GSW, odlicno igrao i u odbrani nije dao da ga isprovociraju glupe sudiske odluke kojih je stvarno bilo mnogo na kraju utakmice osetio kada treba da zada zavrshni udarac Miamiju uzeo cak tri suta za 3 i umalo da to koshta njegovu ekipu ali ne moze mu se zameriti.Zameram mnogo treneru Bostona koji je dozvolio u drugoj cetvrtini kada je samo Butler igrao za Majami da Lowry razigra celu ekipu i smanji vodstvo na samo7 poena na poluvremenu.Ohladio je Derecka Whita koji je dobro poceo utakmicu i koji je imao odlicnu partiju u game 6 , nije ubacio mladog Pritcharda koji igra odlicnu agresivnu odbranu.Jednostavno umor stize Celtikse i ako ne rashiri rooster nemaju shanse protiv Wariorsa.
    (Mkd, 30. maj 2022 09:28)

    # Link komentara

  27. Istoriju Seltiksa kaze da su uspesni i vise trofeja od osnivanja GSW jeste sad trenutno izgleda kao suterska masina ali nema predaje. Bitno je verovati samo.
    (Zen, 30. maj 2022 09:25)

    # Link komentara

  28. Svaki pravi ljubitelj košarke navija da Boston osvoji
    (Miličić Darko NBA šampion, 30. maj 2022 08:10)
    NE!
    (Veljoni, 30. maj 2022 09:11)

    # Link komentara

  29. simpatican je boston i ja sam ranije prognozirao da dobijaju finale u 7, ali sada menjam iskaz :)
    oni igraju sa 6.5 igraca gde 4 od prvih 5 igraju 40+ minuta. to tesko da moze da prodje protiv gsw u finalu. mislim nije nemoguce, ali jako tesko.
    (zigi, 30. maj 2022 09:08)

    # Link komentara

  30. Idemo Belica...
    (Kupler majstor, 30. maj 2022 08:55)

    # Link komentara

  31. Seltiksi u 7...
    (Realno, 30. maj 2022 08:47)

    # Link komentara

  32. Niko ne može da dobije Golden Stejt... Jednostavno nemaš rješenje za njihov šut. Ako Boston uzme dvije pobdjede, to će već biti podvig.

    Nemanja Bjelica uzima prsten!!!
    (Jezekilj, 30. maj 2022 08:19)

    # Link komentara

  33. Džem od kajsija Adebajo.
    (DukiNS, 30. maj 2022 08:18)

    # Link komentara

  34. Gledao finiš, dobro je bilo, Drago mi je da je Boston prošao, jer bi se kako tako suprostavili GSW. Da je prošao Majami, pomeli bi ih i ne bi bilo zanimljivo.
    (Obrad, 30. maj 2022 08:15)

    # Link komentara

  35. Nije Batler svemoćan, ugasio se u poslednja 3 minuta, isforsirao šut za 3 kojim bi Majami poveo jedan razlike 11 sekundi pre kraja.
    Boston jeste bolji tim, ali tim sa velikim oacilacijama. Neće biti neizvesno finale.
    (Poznavalac, 30. maj 2022 08:13)

    # Link komentara

  36. Golden u 6
    (cole, 30. maj 2022 08:11)

    # Link komentara

  37. GS u 4, ili ti metla.
    (Timo, 30. maj 2022 08:11)

    # Link komentara

  38. Svaki pravi ljubitelj košarke navija da Boston osvoji
    (Miličić Darko NBA šampion, 30. maj 2022 08:10)

    # Link komentara

  39. Umalo da su prosuli sve u poslednja tri minuta. Kakva nonšalantnost u napadu na kraju Bostona i promašaji. Batler je imao produžetak, ali je nevetovatno za njega stao i šutnuo za tri poena iako je imao otvoren put ka košu. Neverovatno glupa odluka Batlera iako je ceo meč dominirao. Klasično polaganje je imao za izjednačenje... Ponavlja se njegova boljka iz sezone u sezonu.
    Finale će biti odlično i prštaće na sve strane. Boston u sedam ili šest.
    (Fox, 30. maj 2022 08:00)

    # Link komentara

  40. Luda utakmica skroz,bas sve ono sto se ocekuje od finala konferencije,napeto do samog kraja,mala razlika u pobedi uh ! Ustajem jutros i palim i vidim rezultat,pretpostavljam da je bilo ovako kako sam napisao ;)
    (Si Djiping, 30. maj 2022 07:52)

    # Link komentara

  41. Markus Smart, Bem Adebajo
    (lektor korektor, 30. maj 2022 07:50)

    # Link komentara

  42. Bolje sto je otisao dalje Boston. Mada mi zao Batlera, jer da je imao jos jednog dobrog igraca lako bi on ovo zavrsio. Dokazao je da u plej ofu tata za sve.
    (realno, 30. maj 2022 07:49)

    # Link komentara

  43. Posle prve utakmice sam rekao seltiksi i nisam menjao misljenje posle svake utakmice kao neki ovde. Sad kazem za finale - seltiksi u 6. Zahvalite mi kasnije.
    (Rača, 30. maj 2022 07:45)

    # Link komentara

  44. Bice kidanje!!!
    (Mare, 30. maj 2022 07:42)

    # Link komentara