Ko je Medžik, a ko je Ptica?

Sve je spremno za veliko finale NBA lige i određeni su najbolji igrači finala konferencija.

SN Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. medzik je ovaj crni, a ptica ovaj beli.
  (ferg, 2. jun 2022 13:02)

  # Link komentara

 2. Ako je jedan Ptica onda je drugi Magija. Ako je jedan Madzik, onda je drugi Brd. Ovako ste ne pismeni, sa odvojenim ne.
  (Uros, 31. maj 2022 11:57)

  # Link komentara

 3. Iako este najbitnije dobiti seriju mislim da nekad je ok da neko iz porazene ekipe uzme nagradu. Tejtum ce svakako igrati finale i mozda i osvojiti najvise svojom zaslugom, ali i zbog neverovatne ekipe, ali Batler je bio MVP finala.
  (jsx, 30. maj 2022 20:03)
  Tesko Batler jer je imao 3 ocajne utakmice (doduse i Tejtum je razocarao par puta, ali je ipak pobedio na kraju)
  A nacelno se slazem, samo je potrebno da se niko iz pobednicke ekipe ne istakne preterano, jer ipak su oni pobedili. MVP finala od prve dodele nagrade koju je dobio Jerry West nije otisao porazenom timu. Idealna prilika za to je recimo bila da su dali LeBronu umesto Iguodale, jer su svakako imali problem kome da daju u GSW.
  (..., 31. maj 2022 11:51)

  # Link komentara

 4. @Aleks
  Ja ne znam zasto ne postoji nagrada koja uzima u obzir celu sezonu. MVP pokriva samo najmanje bitan deo, a iako je finale najbitnija utakmica i dalje treba uzeti i sve pre toga. Ne mora svaki put da uzme nagradu onaj ko je osvojio titulu, ali ipak treba uzeti obzir i plej of. Mislim da tako Jokic ne bi bio MVP ni ove ni prosle godine, ali bi bio pre 2 godine kad je maestralno savladao Kliperse. Janis bi imao proslogodisnju, Durent bi imao neku takodje, kao i Kari. Generalno bi svi najbolji igraci imali tu titulu, ali ne bi bilo tako besmislenih primalaca kao sto je Vestbruk.
  (jsx, 30. maj 2022 22:24)

  # Link komentara

 5. Goks i dalje pokazuje koliko je ogranicen,Majami ispovredjivan ima par debla u ekipi i Wariorsi im uopste ne leze,lagano su ih tukli oba puta u sezoni,dok je Boston pregazio Wariorse 111-88 pre dva meseca,regularna sezona nije merilo ali onaj ko ima dve zdrave celije zna da Boston bolje moze da parira dubsima nego Majami.
  (vince carter, 30. maj 2022 21:51)

  # Link komentara

 6. Kozuki Oden

  Nije glupost uopšte, već duže vreme se priča o tome zašto postoji nagrada za MVP regularne a PO kao da se "ignoriše". Mada bih ja pre uvela MVP nagradu za najboljeg igrača do velikog finala, da se pokrije ceo PO, samo bi bilo teško odrediti kriterijume.
  (Aleks, 30. maj 2022 21:10)

  # Link komentara

 7. Mislim da bi Voriorsi teže sa Majamijem nego što će sa Bostonom. Seltiksi imaju sedam sjajnih igrača, kratak je roster za ovu mašinu za mlevenje mesa. Kad krene da pljušti ne znaš odakle dolazi. Vreme je da Profesor doktor Bjelica uzme prsten, zaslužio je za sve pare.
  (Goks, 30. maj 2022 20:39)

  # Link komentara

 8. jsx
  Sama nagrada je teska glupost.
  (Kozuki Oden, 30. maj 2022 20:32)

  # Link komentara

 9. Iako este najbitnije dobiti seriju mislim da nekad je ok da neko iz porazene ekipe uzme nagradu. Tejtum ce svakako igrati finale i mozda i osvojiti najvise svojom zaslugom, ali i zbog neverovatne ekipe, ali Batler je bio MVP finala.
  (jsx, 30. maj 2022 20:03)

  # Link komentara

 10. Neko dobija ovu nagradu, a neko JE ova nagrada.
  (Medžik, 30. maj 2022 18:17)

  # Link komentara