1. Školovan igrač, uživanje je gledati ga. Braun je pre svega basketaš, dok Tejtum više učestvuje u kreiranju a Smart je radilica. Sjajno uklopljeno. Zaboravio je autor u ovom prepisivanju teksta još jednu veoma bitnu stvar. Za ovo jezgro tima treba da zahvale upravo Netsima, jer su visoki pikovi Bostona rezultat trejda sa Netsima za Garneta i Pirsa, koji su bili već preko zenita karijere. Da je bilo pameti u Netsima, Brauna i Tejtuma bi hledali u dresovima Bruklina, ali se njima žurilo da udju u plej of, kako bilo. Posle toga su gotivnu i talentovanu ekipu rasturili da bi doveli Hardena. Neverovatni su, zaista.
    (Grdoje, 30. maj 2022 16:45)

    # Link komentara

  2. Kakva patetika, jos je pokojnom Kobiju poslao poruku sinoc posle meca.
    (Aljaska, 30. maj 2022 16:22)

    # Link komentara

  3. Kobi je još u Tejtumovoj ruki sezoni kritikovao Lejkerse kako su mogli da uzmu Lonza Bola ispred Tejtuma, i kao i obično, bio je u pravu.
    (mambole, 30. maj 2022 11:00)

    # Link komentara

  4. uzivanje je gledati ovakav boston, ali ono sto najvise cenim kod njih je nacin na koji postuju sudijske odluke, koliko su puta danas iskulirali suludo sudjenje kod laurijevih pracakanja i provokacija, fokus samo na svoju igru. a slicno je bilo i protiv milvokija, sta se sve tolerisalo janisu...svaka cast i njima i njihovom treneru, stvarno su zasluzili finale. bice sjajna kosarka, napokon duel dva prava kosarkaska tima.
    (samo1klub, 30. maj 2022 08:38)

    # Link komentara