Batler: Da sam ubacio 40 poena i izgubio bio bih besan

Košarkaš Majami Hita pričao je na konferenciji za medije posle pobede u prvoj utakmici finala istočne konferencije.

RMIzvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky
Foto: Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky

Batler "rasturio" oslabljene Sletikse

Batler je odigrao sjajnu utakmicu, ubacivši 41 poena uz devet skokova, pet asistencija, četiri ukradene lopte i tri blokade.

Posle meča pričao je kako je zadovoljan grupom igrača koju je okupio Majami Hit, kako uživa da sa njima ide u borbu i da može svojoj ekipi da pomogne da dođe do titule šampiona NBA lige.

"Mislim da pričam u ime svojih saigrača i ime cele organizacije Majami Hita kada kažem da znam za šta sam sposoban, ne radim ovo da bih ubacio 40 poena, već da bih pobedio. Da sam ubacio 40 poena i izgubio bio bih besan", rekao je Batler.

Na konstataciju novinara da je ovo prvi put da je neko imao takve brojke, Batler je slegao ramenima i dao do znanja da mu ta statistika i ne znači previše.

"Verujem u svoje saigrače, drago mi je da su ti momci oko mene i znam da će da se tuku zajedno sa mnom, da idu u rat sa mnom", kaže zvezda Majamija.

"Mislim da mogu pomognem ovoj ekipi da pobedi još tri utakmice i nadam se posle toga još četiri, kada dođemo u tu mogućnost",
dodao je on.

"Ovo je bila samo pobeda, ovo nije bila baš sjajna pobeda, imali smo dosta grešaka, pre svega zbog nekih mentalnih blokada i svakako da iz ovooga možemo mnogo da izvučemo kao što možemo da učimo iz naših poraza", naglasio je bivši student univerziteta Market.

"Blagoslov je kad možeš da igraš košarku na ovom nivou. Naravno da je teško da pobediš istu ekipu tri ili četiri puta zaredom. Zaista uživam da idem u bitku sa ovom ekipom koju imam oko sebe, protiv Boston Seltiksa i trebaju nam još tri pobede",
zaključio je Batler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Učitelj Greg

Treneri ekipa u ovogodišnjem NBA finalu Ime Udoka i Stiv Ker bili su igrači Grega Popoviča u San Antoniju.

NBA utorak 31.05. 14:45 -> 15:30 Komentara: 7
prethodna strana 1 / 62 sledeca idi na stranu