Rondo hteo da ubije bivšu ženu?

Američki košarkaš Ražon Rondo navodno je uperio pištolj u majku svoje dece i želeo da je ubije, pišu tamošnji mediji.

SNIzvor: B92
Podeli
 EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Ražon Rondo je poznati NBA košarkaš koji je sa Boston Seltiksima i Los Anđeles Lejkersima osvajao šampionske titule i važi za veoma inteligentnog plejmejkera.

Kako prenose američki mediji, Ražon Rondo je navodno pretio svojoj nekadašnjoj supruzi Ešli Bečelor i nakon ljute svađe izvadio pištolj želeći da je ubije.

Ešli je slučaj prijavila policiji i od organa reda zatražila zaštitu i policija je istog dana odobrila njen zahtev.

Kako prenosi ESPN, Ražon je sa svojim sinom igrao video igrice kada je Ešli zatražila od njega da ostavi igrice i složi opran veš, nakon čega je Rondo iščupao konzolu iz zida i vidno uznemirio bivšu suprugu i decu.

Rasprava se nastavila na relaciji Ražon – Ešli i košarkaš Klivlend Kavalirsa je neposredno pre izlaska iz kuće izvadio pištolj i uperio ga u nekadašnju suprugu sa zahtevom da dovede decu iz sobe da se pozdravi sa njima, u suprotnom će je ubiti.

U tekstu stoji da je Rondo sve vreme imao pištolj u rukama i da je to njegovu decu prilično uplašilo. Policija je ubrzo došla na Ešlin poziv, koja se u kući potom zaključala kako bi zaštitila sebe i decu.

Čuvena NBA novinarka Malika Endruz navela je da je liga svesna incidenta koji se dogodio i da su trenutno u fazi prikupljanja dokaza kao i da u ovom momentu protiv Ražona Ronda nije podneta nijedna krivična prijava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Učitelj Greg

Treneri ekipa u ovogodišnjem NBA finalu Ime Udoka i Stiv Ker bili su igrači Grega Popoviča u San Antoniju.

NBA utorak 31.05. 14:45 -> 15:30 Komentara: 7
prethodna strana 1 / 62 sledeca idi na stranu