"Jokić da šutne loptu nogom ušla bi u koš" VIDEO

Patrik Beverli rekao je da, kada igra protiv Nikole Jokića, ima osećaj da bi srpski košarkaš poentirao i nogom kada primi loptu u ruke.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

* Durent: Jokić i Dončić su anomalije

Beverli je bio gost u emisiji "NBA Today" na ESPN-u i zajedno sa Kendrikom Perkinsom komentarisao je odluku da se MVP, drugu godinu zaredom, dodeli Nikoli Jokiću.

"Uradio je to u Zapadnoj konferenciji za koju smatram da je najbolja. Kada primi loptu u reketu imam osećaj da bi ušla u koš i da je šutne nogom, i ozbiljan sam", rekao je Beverli.

"Ja bih ga stavio i među šest najboljih centara, morate to da uradite", dodao je plejmejker Minesote Timbervulvs.

Perkins, iako je glasao za Džoel Embida, pohvalno je pričao o Jokiću, iako je pre nekoliko dana na Tviteru napisao da je Embid "opljačkan".

"Jesam (glasao sam za Embida), ali nemam ništa protiv Jokića. Srećan sam što centri preuzimaju NBA", rekao je Perkins.

"Pod jedan, on je jedan od najveštijih centara u istoriji NBA. Pod dva, važna je priča koja je iza vas. Draftovan u drugoj rundi. Plus nema neke atletske sposobnosti i da bi dominirao ovakvo potrebno je mnoge drugih veština", dodao je.

Perkins je zatim izjavio da je Jokić među petnaest najboljih centara u istoriji i zato se Beverli posle toga nadovezao i rekao da misli da je među najboljih šest, što je prilično veliko priznanje kada se pogleda lista cenatara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Učitelj Greg

Treneri ekipa u ovogodišnjem NBA finalu Ime Udoka i Stiv Ker bili su igrači Grega Popoviča u San Antoniju.

NBA utorak 31.05. 14:45 -> 15:30 Komentara: 7
prethodna strana 1 / 62 sledeca idi na stranu