Stef Kari: Niko ne želi to da vidi

Stef Kari bio je jedan od junaka pobede Golden Stejta nad Memfisom na početku polufinalne serije zapadne konferencije NBA lige.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kari "zaključao" Morenta VIDEO

Upisao je 24 poena, četiri asistencij i tri skoka, a na 20 sekundi pre kraja odigrao je sjajnu odbranu nad Dža Morentom, izblokirao ga i to se ispostavilo ključnim za trijumf rezultatom 117:116.

No, utakmicu je obeležilo i isključenje Drejmonda Grina krajem prvog poluvremena, na šta je najpre komentar dao Stef Kari.

"To je bila teška odluka za početak serije. Imate momka kao što je Drejmond koji ide u svlačionicu. To niko ne želi da vidi, nije dobro za utakmicu. Mislim da nije zaslužio to, očigledno. Mi smo bili malo više emotivni, pokušali smo da ostanemo pribrani, da se ponašamo u skladu sa okolnostima i da pružimo šansu sebi da pobedimo. Uspeli smo u tome u drugom poluvremenu, ali bilo je teško", izjavio je Kari posle utakmice.

Bio je oduševljen odličnom partijom Džordana Pula.

"Pojavio se kada je bilo potrebno. Puno nam je pomogao. Igrao je sjajan meč ove večeri. Klej je pogodio tu važnu trojku, ali mogao bih da imenujem sve koji su dali veliki doprinos. I biće nam potrebno to u svakoj utakmici jer to je ono što je potrebno na nivou plej-ofa", poručio je Kari.

Golden Stejt vodi 1:0 u seriji, a sledeći meč igraće se, takođe u "Fedeks Forumu", od 03.30 u noći između utorka i srede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Učitelj Greg

Treneri ekipa u ovogodišnjem NBA finalu Ime Udoka i Stiv Ker bili su igrači Grega Popoviča u San Antoniju.

NBA utorak 31.05. 14:45 -> 15:30 Komentara: 7
prethodna strana 1 / 62 sledeca idi na stranu