Kjuban o odnosu Dončića i Porzingisa: Kao dvojica kolega u istoj firmi

Mark Kjuban je u razgovoru za "Atletik" govorio o brojnim stvarima koje se tiču Dalas Meveriksa.

SNIzvor: B92
Podeli
EPA-EFE/Jose Mendez
EPA-EFE/Jose Mendez

Meveriksi su izuzetno popularna franšiza u Evropi, pre svega zbog ere Dirka Novickog, ali i prilično atipičnog vlasnika.

Sada je Kjuban dobio pitanje da prokomentariše odnos Luke Dončića i Kristapsa Porzingisa, pošto se već mesecima "šuška" da nije sjajan.

"Nisam iznenađen kako je sve ispalo. Tako NBA funkcioniše, timovi često izmisle neku glasinu i puste je u javnost kako bi lakše došli do nekog igrača iz protivničkog tabora, a druga strana onda mora da odgovori... Što se tiče Dončića i Porzingisa, oni imaju odnos dvojice kolega koji zajedno rade u jednoj firmi. Niste uvek zadovoljni vašim kolegama, ali ćete možda sa njima nekada otići na piće. Nisu sjajni prijatelji, ali dobro se slažu i ja verujem da se njihov odnos može popraviti kako tim bude nizao pobede", rekao je Mark Kjuban.

Sprema se desetogodišnjica Dalasove šampionske titule i Kjubana su pitali da li se sprema slavlje.

"Ne, nećemo slaviti. Čoveče, ne mogu da verujem da je prošlo toliko godina. U mojoj kancelariji se trofej nalazi i gledam ga svakog dana. Leriju (trofej NBA šampiona se zove Leri O'Brajen prim. aut.) je potrebno društvo i odraću du*e da ga i dobije", kaže vlasnik Dalasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 65 sledeca idi na stranu