1. Bircha ga cuva, odlicna slika!
    Jel to s treninga reprezentacije (starteri vezbaju odbranu) ili je i Bircha presao u NBA?
    (Pera, 30. april 2021 18:30)

    # Link komentara

  2. MPJ je vec sada nivo Stojakovica, pitanje je da li moze da bude novi Kevin Durant?

    “Jel sam ja jedini koji veruje da Michael Porter Junior moze biti novi Stojakovic?”
    (Some, 30. april 2021 13:40)

    # Link komentara

  3. Lejkersi se prišunjali Dalasu, za slučaj da im zatreba šesto mesto pred PO. Do kraja će da doziraju prema razvoju na trećoj/četvrtoj poziciji.
    (Munja, 30. april 2021 10:19)

    Rekoh ja još pre par nedelja da počinju svi da nišane Denver. "Kraljica" (Lebron) najverovatnije nije uopšte povređen. Skuplja snagu i dopinguje se (odnosno u ovom momentu čisti od dopinga). Ko se bavio profesionalnim sportom zna o čemu pričam.
    Nadam se da će im se to obiti o glavu.
    Trenutna ekipa se trenutno odlično uigrava i tu može da bude raznoraznih iznenađenja.
    Nema tu kalkulacije. Za prsten moraš ih sve povrediti.
    (tata, 30. april 2021 12:17)

    # Link komentara

  4. Jel sam ja jedini koji veruje da Michael Porter Junior moze biti novi Stojakovic?
    (Fan Pennyja Hardawaya, 30. april 2021 11:34)

    # Link komentara

  5. Sto Bog kazni ovaj Denver da LAL sad naamerno biraju da idu na njih. Nema tu sanse Denver, ispada ubedljivo, max 1-2 pobede u seriji.
    Denver ako ne uzme 2go mesto Sansima ispada odmah, posto i 3ci ako budu LAL bi naamerno pustili Dalas da ih pretekne.
    (svi_redsi_na_jednom_mijestu, 30. april 2021 11:08)

    # Link komentara

  6. da netko drugi odbija odmor bilo bi price kako se juri statistika i slicno..naravno ako je Jokic u pitanju da to ne stoji..isto tako se proziva trenera vec 2 mjeseca kako ga umara,zasto toliko igra,biti ce umoran za play off..obzirom da on sam forsira to je ok..ako se desi kasnije da ih netko dobije u play offu to ce biti zato sto su iscjeddili Jokica i nitko se nece sjecati da ovaj sam inzistira da igra svaku..cesto jako veliku minutazu..opet ce biti kriv Malone jer nema pojma a ne Nikola jer nece da prosjedi koju utakmicu..mislim ja prvi nisam za preskakanje vec samo komentiram vas koji pisete danas jedno,sutra drugo a prekosutra ce opet biti trener kriv jer je nemoguce da se Jokic forsira previse ili nesto takvo..u nba su igraci veci od trenera..pogotovo jaki igraci kao Nikola koji mogu reci igram ili ne igram i tu nema dalje price..zvjezde nitko ne smije ljutiti
    (JECA, 30. april 2021 10:20)

    # Link komentara

  7. Lejkersi se prišunjali Dalasu, za slučaj da im zatreba šesto mesto pred PO. Do kraja će da doziraju prema razvoju na trećoj/četvrtoj poziciji.
    (Munja, 30. april 2021 10:19)

    # Link komentara

  8. Koliko su samo otvorenih šuteva promašili na Jokićeve asistencije, već počinje ozbiljno da smeta. Jedno 10 otvorene trojke je promašeno na Jokićevo dodavanje i 0 pogodjeno.
    (Mare, 30. april 2021 10:19)

    # Link komentara

  9. Pljuvanje po liku bez razloga.
    Imamo Jokica koji isto nije sampion, pravi tripldablove, pa ga dizemo u nebesa. Obojica su vrhunski igraci koji daju sve od sebe i zasluzuju respekt za trud na poslu kojim se bave, ne pljuvanje.
    (Filip, 30. april 2021 10:11)

    # Link komentara

  10. Gde nestadose oni sa pocetka sezone sto rekose da nece ni u playoff uci. Pobegli? I opet se vracam na 2 najgluplja poraza od Sacramenta u prve 4 utakmice, sad bi se borili za prvo mesto na zapadu.
    (Milanche, 30. april 2021 09:43)

    # Link komentara

  11. Timska igra, prakticno svih 9 igraca iz rotacije dvocifreni. Milsap poslednje dve utakmice odigrao doktorski i bolje igrao odbranu od Gordona. Malone sada znatno bolje mesa karte, MPJ igra sa klupom i na taj nacin otvara prostor ispod kosa za Grina i Milsapa. Rivers najzad pogodio dve trojke sto je dobro jer ce dosta zavisiti upravo od njegovog suta spolja. Dozijer i pored katastrofalnog suta imao najveci +/-. Sad funkcionise klupa ali starteri imaju problem sa spejsingom jer imaju 3 ne-sutera Kampaca, Dozijera i Gordona...kad MPJ izadje iz igre onda je startna petorka ofanzivno nemocna. Gordon je ispadanjem Mareja i Bartona najveci gubitnik jer je bez odgovarajuceg spejsinga reket uvek zakrcen.

    Nejasno je zasto Malone vec jednom ne otkaci onog malog Hauarda jer cim on udje u igru nastane potpuni raspad sistema. Jeste "garbage time" ali i tad treba da se igra. Sve su to solidni igraci, i Bol Bol, i Nadji i Cancar i ne zasluzuju da za 3 minuta odu na -9 zbog nekog lika koji cim udje pocne da sutira a procenat suta mu je 16%.
    (bskfan, 30. april 2021 09:35)

    # Link komentara

  12. Pa nije da posle 73 poena dok je bila utakmica egal.jokara više nije upisao ni poen.
    (slaviša šmigič, 30. april 2021 09:15)

    # Link komentara

  13. Gledao tekmu, na sta je spala NBA liga prosto sramota samo cu to reci. Apsolutno gubljenje vremena, a Jokic kao Jokic zalosno porediti sa nekadasnjim prosecnim NBA igracima. ZALOSNO.
    (Nikola, 30. april 2021 09:09)

    # Link komentara

  14. Denver ima odlicne igrace i ekipu. Od iskusnih do mladih! Kad ne bi igrao Jokic samo bi morali da uhvate drugaciji koncept igre,a to je do trenera. Ovi sto pricaju o probijanju patosa su smesni. Za toliko ekipa smo od komentatora culi da ne bi usli u playoff Aba lige bez odredjenog igraca da onda budu smesni oni suprotni komentari kako u Nba igraju vanzemaljci. Ali to samo izgleda kako doticnima odgovara,cim nekog igraca idolizuju,zele njegov tim da predstave nistavnim a timove konkurenata svemircima. Tako smo citali price o Wiginsu kao igracini i Wariorsima kao odlicnom timu,ali samo zato sto Kari treba da se spusti. Svi znamo koji je skor imao golden stejt bez karija prosle sezone,zadnji na zapadu,ove 1:7 i 50 razlike od Toronta,kao i kako se o Wiginsu pisalo ovde dok je igrao za Minesotu. Butler ih je pobedjivao sa trecim timom i javno nazivao mekuscima i umisljenim zvezdama dok je bio tamo.
    (Beks, 30. april 2021 09:06)

    # Link komentara

  15. mladenb

    Povrede igrača i planirani povratak možete pratiti na ovom sajtu: [link]/
    (Saša, 30. april 2021 08:58)

    # Link komentara

  16. Pokusevski je upao u Shaqin A Fool sa tri fantasticna poteza :)
    (Podgoričanin, 30. april 2021 08:57)

    # Link komentara

  17. Ovog puta nije bilo "Jokic i drugovi", vec samo " drugovi " koji su bez najboljeg igraca i nadam se buduceg MVP, u zadnjoj cetvrtini razmontirala Toronto i od plus 2 na pocetku 3/4 dosli do plus 23 za 8 minuta 4/4 !Razlika je trebala na kraju biti i veca, da zadnja tri minuta petorka u kojoj su bili Bol Bol, Zeke i Cancar nije napravila 3 ( Cancar ) -13. Utakmica se deli na dva dela : Prve 3/4, kada Denver igra dosta dobro, osim bas loseg suta za tri, koji je opet sluzio Toronto, i 4/4 gde je najzad krenuo sut za tri, a druga petorka nasla lek za protivnicki napad, a sa druge strane konacno su ih krenule trojke. Jokic vrlo dobar,za aktivan i u odbrani i u napadu. Manje asistencija zbog ekipnog loseg suta za tri i zbog nekoliko faulova pod kosem Toronta na njegove asistencije, gde je Denver dobijao bacanja. Pohvale kompletnoj ekipi Denvera ( odlicni Milsap i Grin u oba pravca, kao i novajlije ). Faku se ustaljuje na visokom nivou, kao i MPJ.
    (Bocko, 30. april 2021 08:56)

    # Link komentara

  18. Lako je Denveru da pobedjuje kad nema Bartona. Mnogo su bolji Rivers i Herison. Ali, vratiće se on, i biće teško. Razbiće hemiju, logiku, i pohvaliće sebe.
    (Saša, 30. april 2021 08:53)

    # Link komentara

  19. Od pola prvenstva najbolji skor u ligi 25-6.
    Poceli su kilavo dosta 17-15 ko se sjeca, bilo je dosta kritika tada.
    (Kanidja PG, 30. april 2021 08:50)

    # Link komentara

  20. Da li neko zna koliko je teska povreda Monte Morisa i da li ce se vracati do kraja sezone?
    (mladenb, 30. april 2021 08:44)

    # Link komentara

  21. Biće tu prijatnih iznenađenja u PO. Polako sklapaju kockice
    (tata, 30. april 2021 08:38)

    # Link komentara

  22. Jokić je MVP. To je svima jasno. A sad direktan duel za treće mesto protiv Klipersa.
    (Štap i šargarepa, 30. april 2021 08:35)

    # Link komentara

  23. Istorijsko veče, da se zapiše da je klupa Nagetsa napravila razliku :)
    Meloun po meni ne treba da se opterećuje trećim mestom nego da Nikoli i Porteru izmisli minimum 7-10 dana odmora pred početak plej ofa obzirom da će Lejkersi biti jači za odmorne Lebrona i Dejvisa koji se tek zagrejava. Valjalo bi da se zakuva borba za 5 i 6 mesto pa da moraju svi da zapnu do kraja.
    (Milan, 30. april 2021 08:33)

    # Link komentara

  24. Naš Nikolica, a za ostale Strašni Jokara.
    (Lale gator, 30. april 2021 08:31)

    # Link komentara

  25. Gotovo je, decko je MVP. Prvo mu juce nije sviran faul nad Zionom a danas pred kraj druge cetvrtine u kontri mu Rivers (mislim) baca povratnu i pravi Nikola trokorak kao Harden iz najboljih dana i ne sviraju mu nego zakucava. Konacno je dobio respekt koji jedan MVP zasluzuje.

    Sad salu na stranu, Denver je milina da se gleda i prati. Preporucujem svima na Youtube, oficijelni kanal Nuggetsa, traju epizode oko 13 minuta, imate epizode koje ih prate izbliza, malo svlacionica, malo aerodrom, malo treninzi. Sjajna grupa momaka, a Meloun mi deluje kao tip da ga pozelis za sefa u bilo kojoj struci - strucan i sa puno empatije.
    (Western Devil, 30. april 2021 08:28)

    # Link komentara

  26. Dabl dabl ali i 5 izgubljenih lopti..nija bio MVP ni u ABA a tek sanse nema da bude u NBA...nije realno..
    (SUNĐER BOB, 30. april 2021 08:28)

    # Link komentara

  27. Sa ovom pobjedom, Denver je osigurao 4. mjesto na kraju.Mogu da napadnu i 3. poziciju, ali LAC imaju dosta lakse utakmice do kraja sezone.
    (Stefan, 30. april 2021 08:25)

    # Link komentara

  28. Naravno da je odbio kada juri statistiku kao Vestbruk i Harden. Liga bez briga,bez odbrana, videli bi ga pre 20 godina, ovo danas je smesno, pre je sve bilo bolje. Je li tako? Tako je
    (Dare, 30. april 2021 08:24)

    # Link komentara

  29. Prekinuo je niz 10/5/5 po kojem je već postao relorder
    (Goran, 30. april 2021 08:23)

    # Link komentara

  30. Ovi i bez trojice iz prve petorke mogu da pobede koga hoće. Sve dok igra Jokara. Bez njega bi probili patos na tabeli.
    (Che, 30. april 2021 08:23)

    # Link komentara

  31. E sad da dobiju Kliperse sledeći meč i trebalo bi onda da se domognu trećeg mesta. Nadam se da ih sudije neće urnisati. A videćemo onda da li će Lejkersi da namerno pokušaju da se spuste na šesto mesto. Svakako biće zanimljiv razvoj situacije do kraja regularnog dela.
    (DukiNS, 30. april 2021 08:22)

    # Link komentara

  32. Klupa odradila posao i prelomili rezultat. 7 igrača sa 10+ poena... i upisuje se pobeda. U nedelju duel sa Klipersima, 1-1 u seriji ove godine, imaju priliku uz pobedu da uzmu i trece mesto, mada ga treba i odrzati, sto je ipak teze posto Denver ima tezi raspored od Klipersa do kraja.
    (JPR24, 30. april 2021 08:21)

    # Link komentara

  33. Biće veselo narednih dana, čekaju ih Clipersi, pa Lakersi, pa Knicksi, pa Jazzeri i još Netsi.. A Jokara samo jako!
    (daj_burek, 30. april 2021 08:21)

    # Link komentara

  34. Najbolja utakmica igrača sa klupe ove sezone.
    (Stankela, 30. april 2021 08:21)

    # Link komentara

  35. Nikola evidentno umoran ali solidne 3 cetvrtine. Poslednju cetvrtinu nije imao razloga da ulazi. MPJ najvise poena ali je silovao loptu celo vece. Dosta nerezonskih suteva kada asistencija izgleda kao bolji izbor. Kada krene plej-of gde su odbrane na mnogo visem nivou, videcemo koliko je napredovao. Malo je svojeglav mada je popravio odbranu. Meni je utisak veceri sto je Meloun poludeo na konferenciji za stampu na pitanje novinara. Pitanje je glasilo kako Denver igra tako dobro bez Dzemala Marija. Smatrao je to neprimerenim, mada licno mislim da je pitanje na mestu.
    (Drnch, 30. april 2021 08:19)

    # Link komentara

  36. Jeste da je ovde reč o fenomenalnom Jokiću i Denveru, ali se treba osvrnuti i na druge utakmice, kao i na učinak Porter Juniora iz Hjustona, koji je sa 20 godina ušao u istoriju NBA kao najmlađi koji je postigao 50 poena i 11 asistencija.
    (Unknown, 30. april 2021 08:17)

    # Link komentara

  37. Srbin najbolji kosarkas sveta. Sve je to normalno
    (Ulver, 30. april 2021 08:15)

    # Link komentara

  38. Klupa dobila, prelomila, unistila Toronto... Birati glagol :) Savrsena odbrana u 4oj, efikasan napad. Serija 22:2, 25:5, 30:8, birati sta lepse izgleda :)

    Milsap (+23) + Grin (+19) fenomenalni u tandemu. Jedan od retkih momenata kada smo mooozda trebali verovati Melounu sa tom kombinacijom :) Biti strpljiviji...

    Rivers ubedljivo najbolji mec od kako je Nugget (2ukr +17). Elitna odbrana. Herison takodje dobar. Od grupe bekova diskutabilne odbrane sa pocetka/sredine sezone do elitna 4 odbrambena beka Faku/Dozier/Ostin/Herrison!

    Kampaco napokon pravi nadimak "el bandito" :D
    7 igraca dvocifreni. Barton ko? Koliko je samo sada bolja hemija, kosarkaski gledano.

    Najveca pobeda vcrs - klupa odmorila Nikolu pred vrv mec odluke protiv Klipersa (u borbi za 3cu poz). Generalno pred najtezu seriju sezone, Los Angeles x2 pa Njujork (J. Rendl), Jazz i za kraj Bruklin! Neka tu podvuce MVP priznanje pa lagani, zasluzeni, veoma hitni odmor do kraja kroz sto skracenije minute.

    Sve vise se cini da Denver moze da iznenadi u POffu i pored svih horor situacija ove sezone... Svakako sledi najveci test za ovu rotaciju.
    (Pera Ždera, 30. april 2021 08:07)

    # Link komentara