1. jd123
    Bukvalno je Jokicev otac rekao da je Vestbruk na Nikolinom prvom All-Staru kada je cuo da je ovom rodjendan kupio poklon, samo izmisljate problem tamo gde ga nema.
    (Kozuki Oden, 29. april 2021 22:35)

    Шта је рекао његов отац не знам. Али знам шта сам видео својим очима. Осим тога нисам причао о првом ол-стару, где се спријатељио са Ембидом. Него о другом, где је после изјавио да се највише дружио са Крис Полом. Увек су га новинари из Денвера питали с ким се највише дружио. На првом ол-стару са Ембидом а на другом са Полом. Да ли је Вестбрук био љубоморан или је нешто друго у питању не знам. Али да после завршене утакмице онако намрштено одвуче Пола од Јокића и климајући главом нешто прича Полу, не показује да је позитивна личност. Као да га Јокић изнервирао, спречио га да има трипл-дабл а не да се ради о ол-стару.

    Зато пусти те приче како је Вестбрук добар лик, купује поклоне и тако. Видећемо где ће завршити после овог уговора. Он уопште није лош играч, али својом себичношћу сигурно не доприноси доброј атмосфери у свлачионици. Да не гледа прво своју статистику него успех екипе, био би један од најбољих играча. Овако остаће упамћем само по личној статистици.
    (јд123, 30. april 2021 07:45)

    # Link komentara

  2. Uradio je vise nego Irving bez Lebrona.
    (day, 30. april 2021 01:07)

    # Link komentara

  3. jd123
    Bukvalno je Jokicev otac rekao da je Vestbruk na Nikolinom prvom All-Staru kada je cuo da je ovom rodjendan kupio poklon, samo izmisljate problem tamo gde ga nema. A u Hjustonu je imao 27/8/7 uz 47% iz igre, jel i Kris Pol pobegao od Hardena da bi popravio statistiku?
    (Kozuki Oden, 29. april 2021 22:35)

    # Link komentara

  4. RW kralj lošeg oblačenja i nameštenih tripl dablova
    (KoleCZ, 29. april 2021 22:26)

    # Link komentara

  5. Aleks
    Moguce da Vestbruk nije dovoljno crn po kriterijunima SAS-a. Nije dovoljno "brother" za njega. :D
    (Kozuki Oden, 29. april 2021 22:23)

    # Link komentara

  6. Kozuki Oden

    Ma ko kaže da SAS ne zna, zna on vrlo dobro, zna i šta priča ali je plaćen stotine hiljada dolara da ovako lupeta gluposti... Meni je ovo njegovo ludilo čak i simpatično. :D

    Inače pita čovek šta je Ras uradio otkako je Durent otišao. A Durentula je praktično pobegao u GSW dok je sad napravio supertim i u Bruklinu. xD Niko ne spori da je on fenomenalan košarkaš, ali nije neki argument pošto je bio samo dodatak već šampionskoj ekipi.
    (Aleks, 29. april 2021 22:10)

    # Link komentara

  7. Jedan od najgotivnijih likova.
    Sportski pozdrav.
    (MrkiSRB, 29. april 2021 18:16)

    Ако је добар човек и позитиван лик, зашто је Николу на ол-стар мечу одгурао пред камерама и милион гледаоца од Крис Пола, док је Јокић Полу нешто шапутао у уво, смешкао се и једну руку држао на Крису? Претпостављам да је била нека шала у питању. Ваљда у фазону ”шта има овај белац да грли и прича брату Полу”.

    Разумео бих да је дрзак само на терену, живац, да у жару борбе буде агресиван итд. Али на ол-стар мечу? Имаш други пример Ембид, који је у сукобу са скоро сваким центром у лиги, са Таунсом за мало туча није испала. Исто је агресиван на терену, али је добар са Николом од када су били заједно на ол-стару. Тамо се упознали и установили да су обојица позитивни ликови. Зато се поштују ван терена без обзира на боју коже.

    Вестбрук је све супротно томе. Плус не само да гура саиграче да ухвати скок, него на истеку времена обавезно баца лопту саиграчу да му се не забележи изгубљена лопта. Бестбрук је прототип набијача статистике.
    У Хјустону затражио трејд пре Хардена, јер није имао добру статистику.
    (јд123, 29. april 2021 21:47)

    # Link komentara

  8. alen
    Nisu oni pobegli od Vestbruka, ne kapiram zasto stalno ponavljate tu laz...
    (Kozuki Oden, 29. april 2021 21:24)

    # Link komentara

  9. Za one koji nisu gledali Jordana a znaju sve o njemu.
    Jordan je 6 godina jurio statistiku, imao sjajan broj koševa i svoje 3 od 4 sezone sa najboljim učinkom imao u tom periodu.
    I svaki puta je ispao u plej-ofu bez nekog ozbiljnijeg traga.
    (Miloš, 29. april 2021 19:23)

    Druže, nisi ni ti nešto pratio Jordana. U prvih 6 sezona nije osvojio prsten ali Bullsi su polako gradili ozbiljan tim i bili veoma konkurentni. Pre prvog naslova 2 su puta zaredom izpadali protiv kasnijeg NBA šampiona Detroita u finalu konferencije - jednom čak u 7. utakmici, znači bili su nadomak velikog finala. Nije baš da nisu ostavili traga.
    To što pišeš možda donekle važi za prve tri Jordanove sezone od kojih je jednu gotovo pa propustio zbog povrede. A i tada su bili play-off tim.
    (milan11, 29. april 2021 20:50)

    # Link komentara

  10. Simf, 29. april 2021 17:52

    imao je samo u najboljim godinama duranta, Ibaku i mladog hardena najboljeg 6 igraca lige tad ali su svi pobegli od njega i svi uzeli titulu sem hardena.
    (alen, 29. april 2021 19:51)

    # Link komentara

  11. En pa zaradio je novac I oborio statistčke rekorde.
    (Hrkljuš, 29. april 2021 19:47)

    # Link komentara

  12. Za one koji nisu gledali Jordana a znaju sve o njemu.
    Jordan je 6 godina jurio statistiku, imao sjajan broj koševa i svoje 3 od 4 sezone sa najboljim učinkom imao u tom periodu.
    I svaki puta je ispao u plej-ofu bez nekog ozbiljnijeg traga. Tek kad je počela priča da je on jedan od najvećih bez trofeja i da bi tako moglo ostati, trznuo se i počeo igrati za tim. Kod Chicaga se znalo da šutira igrač koji je u najboljoj poziciji a da utakmice koje su u egalu rješava Jordan. Tako su pobjeđivali. Kao što je Jordan rekao, nisu bili najbolji već najpametniji tim. Iskoristi što imaš na najbolji način.

    Russ ima sjajne statistike, prevelik ugovor i niti jedan trofej. Sa 32 godine možda je kasno da se mijenja i igra za tim. Možda želi ostaviti statistiku koju će drugi teško skinuti. A možda jednostavno nije timski igrač. Ugovor mu ističe 2023 godine, a šta će biti dalje možemo samo nagađati. Možda će otići za šestog igrača u neki jak tim u potjeri za titulom, a možda će biti igrač sa najboljim statistikama - bez prstena.
    (Miloš, 29. april 2021 19:23)

    # Link komentara

  13. Na istoku jedino oni imaju kakve takve sanse protiv Brooklyna
    (Jo, 29. april 2021 19:06)

    # Link komentara

  14. Olicenje tog "modernog" kosarkasa na koje se klinci loze danas, a sto mu je kosarkaska inteligencija, mada i ova obicna, jedva prosek to nikom nista, bitno da zna da zakuca i da gura sebi statistiku.. Ko ce te se sine secati, pa niko..
    (Pera, 29. april 2021 18:27)

    Ne lupaj Pero, čovek možda nije nadprosečno inteligentan, ali zato nije ni glupan. A za to ko će ga se sećati, pitaj crnačke kvartove, koje ovaj čovek redovno pomaže.Pamtiće ga kao čoveka prvenstveno.
    (Salle, 29. april 2021 18:36)

    # Link komentara

  15. A sta je Durent uradio? Nista. Uradili su Curry, Tompson i ekipa. Russ nije imao ni blizu takvu ekipu
    (Simf, 29. april 2021 17:52)

    Nisu ni oni. Niko ništa nije uradio, ni Durent, ni Curry, ni Tompson, ni Westbrook.
    (xyz, 29. april 2021 18:27)

    # Link komentara

  16. Olicenje tog "modernog" kosarkasa na koje se klinci loze danas, a sto mu je kosarkaska inteligencija, mada i ova obicna, jedva prosek to nikom nista, bitno da zna da zakuca i da gura sebi statistiku.. Ko ce te se sine secati, pa niko..
    (Pera, 29. april 2021 18:27)

    # Link komentara

  17. Koje su ovo gluposti!!!Košarka je kolektivni sport i pojedinac ako nema vrhunske saigrace ne može se kriviti što nije ništa osvojio! Chamberlain je po tom kriteriju trebao imati bar 15 titula jer je svo vrijeme bio najbolji igrač ali to normalno nije uradio. Jordan je igrao 8 godina u NBA i nije mogao ništa uraditi dok nisu napravili ekipu.
    (Goran, 29. april 2021 18:21)

    # Link komentara

  18. Za vas koji pitate sta je kd uradio, pa realno nije mnogo vise od westbrick ali to nije ni tema.
    Russel westbrook je sramota za kosarku.
    (superhik, 29. april 2021 18:18)

    # Link komentara

  19. A koje kosarkasko znanje poseduje Stephen A Smith da moze da govori kako je covek koji je bio MVP lige ,,los igrac"?Covek nije sutnuo na kos u zivotu
    (WhomstQuavo, 29. april 2021 18:18)

    # Link komentara

  20. Jedan od najgotivnijih likova. Rekao da je samim tim sto igra NBA Ligu on vec sampion, sa obzirom na uslove u mladosti i to odakle je dosao da bi bio gde je sad. Niko ne sme ni da mu zucne, jer je sve svojim radom zaradio. I ako on kaze da je srecan, ko smo mi da kazemo drugacije i da ga ne postujemo i nazivamo nabijacem statistike. SAS, izadji na teren sine i ostvari jedan TD, a ne 100+ koliko ih on ima. Sportski pozdrav.
    (MrkiSRB, 29. april 2021 18:16)

    # Link komentara

  21. Bolje biti prvi u selu nego... njegova logika
    (super, 29. april 2021 18:11)

    # Link komentara

  22. Kakav argument, SAS opet pokazao da nema pojma o kosarci. KD je pobegao u GSW, a nesposobna Oklahoma mu nije pomogla (doveli samo PG-a). Prosle sezone je bio sjajan u regularnom delu ali je na kraju sezone imao problema sa povredom i koronom pa je igrao lose u plej-ofu...
    (Kozuki Oden, 29. april 2021 17:59)

    # Link komentara

  23. A sta je Durent uradio? Nista. Uradili su Curry, Tompson i ekipa. Russ nije imao ni blizu takvu ekipu
    (Simf, 29. april 2021 17:52)

    # Link komentara

  24. Ima tripl dabl prosek i saigraca koji je najbolji strelac lige i opet nisu u poziciji koja vodi u plej of. Mozda do karijere shvati da je kosarka timska igra, umesto da nabija statistiku.

    brojni su videi na yt u kojima nece da sutira jer ganja asistenciju, ili otima loptu iz ruku saigracima da zabelezi skok i slicno. Westbrook je sramota za kosarku kao timski sport.
    (nemanja, 29. april 2021 17:52)

    # Link komentara