1. Brate zalepio ga samo tako. I to ne bilo koga nego Zajona strvinu. Ovaj se samo prostro na parket. Pa neka kazu sad da je Jokic mekan.
    Al' Jokiceva faca posle svega. Nesto je bio opasno ljut. Jos je Zaja dobro prosao. Mogao je da prodje i kao ona stolica onomad.
    (Ivan, 29. april 2021 23:10)

    # Link komentara

  2. Denveru treba 4-5 pobeda u poslednjih 10 meceva.
    Ne mogu da padnu ispod cetvrtog mesta svakako.
    I moraju malo da se odmore pred plej-of, na srecu tu je plej-in pa ce biti koji dan odmora vise.
    (meda, 29. april 2021 20:54)

    # Link komentara

  3. Denver iskoristio malo laksi raspored a sad im sledi pakao...
    (jokic, 29. april 2021 15:57)

    # Link komentara

  4. Definitivno Jokić je MVP. Ovom partijom je samo potvrdio nagradu za najkorisnijeg igrača lige. Odigrao svih 62 utakmice, 15 tripl dablova, 54 dabl dablova, nosi Denver bez Mareja na jakom Zapadu direktno u plej of i bore se za treće mesto, plus na sve to ima brutalnu statistiku. Jokara MVP.
    (srle, 29. april 2021 15:44)

    # Link komentara

  5. Denver uskoro ide na Lejkerse, Jutu, Bruklin, Kliperse, pred kraj i Portland, tu su jos neki opasni, nece dobiti vise od 5 utakmica do kraja.
    (lojd, 29. april 2021 15:02)

    # Link komentara

  6. Savrseno, jos su i Lejkersi i Klipersi izgubili.
    (Vukk, 29. april 2021 08:10)

    Pa ne znam baš...

    Sve ide u pravcu da Klipersi završe kao četvrti, a Lejkersi šesti, što bi značilo Denver-Lejkersi prvo kolo.
    (Milutin, 29. april 2021 14:58)

    # Link komentara

  7. da nisu imali one glupe poraze na pocetku pogotovo od Kingsa, sad bi prvi ili drugi. 
    (aca, 29. april 2021 10:39) 

    Pa to svaki tim može reći za sebe, ne samo Denver. I Lejkersi, Klipersi, Phoenix... Imali su i oni glupih poraza.. A da nisu bili bi bolje plasirani.
    (ne kontam, 29. april 2021 14:53)

    # Link komentara

  8. (Pera Ždera, 29. april 2021 08:04)

    Da se razumemo, Jokiću jeste odbrana najslabija tačka, ali daleko od toga da je loš odbrambeni igrač. I dalje je poprilično spor, ali snaga, postavljanje i osećaj za presecanje lopte su mu se izrazito popravili.
    (Ostin A, 29. april 2021 11:17)

    Apsolutno, to tvrdim oduvek a posebno ove sezone... Ne znam cemu ovakav odgovor na moj komentar kada nista nije napisano u kontekstu Jokiceve lose odbrane, naprotiv. Uvek naprotiv i bas kao sto si i napisao. Apsolutno se slazem :)

    Timska odbrana, razumevanje i citanje postavki protivnickih timova, pravovremene reakcije. Odbrana 1 na 1 pa ponekad i u izlolciji sa nizim igracima, kradje i ceprkanje lopti. Presecanje dodavanja pa i blokade od ove sezone - jace strane Nikoloine odbrane. Zastita obruca i u nekim situacijama branjenje pika, losija strana. Zamerati mu to pored svega ostalog sto doprinosi je ludost. Kao kada bi npr Goberu zamerali sto ne dodaje kao Nikola ili ne zna da sutne na vise od 1,5m od kosa :)

    A svi smo svesni da ce i zastita obruca biti bolja (ne moze bolji primer od blokade jutros) jer Nikola svake naredne sezone ide korak dalje, svake popravlja nedostatke, toliko malo koliko ih ima :)
    (Pera Ždera, 29. april 2021 14:50)

    # Link komentara

  9. da nisu imali one glupe poraze na pocetku pogotovo od Kingsa, sad bi prvi ili drugi.
    (aca, 29. april 2021 10:39)

    Što je najgore, imaće još "glupih" poraza. Pa i ovu su mogli jako lako da izvise. Stvarno ne kapiram neke odluke trenera, nekada baš izgleda kao teški diletant. A igrači kao da upadnu u neku agoniju. Npr MPJ ima užasan ego i koliko god da je napadački dobar, u glavi je debelo limitiran i kao da mu je jedino bitno lična statistika i broj poena... Primetio sam da mu Jokić non stop priča nešto, verovatno savetuje, ali džaba.
    Nikola sa druge strane nekoliko jako neozbiljno prodatih lopti, poslednja je mogla biti presudna. Sreća nije, ali ne može sve pasti samo na jednog igrača da misli za celu ekipu i konstantno samo on da razmišlja ko treba šta da radi na terenu ili gde da se pozicionira. Iskreno, bez Nikole, ova ekipa Denvera ne bi imala ni 20 pobeda u sezoni...
    (panter pudlica, 29. april 2021 14:44)

    # Link komentara

  10. Čist faul je bio, Jokić loptu nije ni dotakao već je pljesnuo jadnog Zajona po ruci skroz. Imate bolji snimak gde se sve vidi. Al’kao što je rekao Jokara, išao sam čak i na faul! Riskir-profitir!
    (z’brda, 29. april 2021 14:37)

    # Link komentara

  11. Blokada bez faula...sve korektno po NBA standardima. Da je bio faul igraci NOP bi se zestoko bunili.
    (Vlada Calgary, 29. april 2021 13:59)

    # Link komentara

  12. Blokada koja je vredna MVP titule
    (Koki, 29. april 2021 12:42)

    # Link komentara

  13. Nie dobar izbor bio da Zajon ide na ulaz kada gube sa 2 kosa razlike.Bolje sut za 3 pa sta bude. Jokic je inteligentan igrac i citam da je zeleo da spreci 2plus 1 .Logicno .Neocekivano dobro igraju bez Mareja i Bartona. Klipersi izgubili mogu i njih da predju. Pelikansi sada nisu ni blizu doigravanja od 6 do 10 mesta za 2 mesta u plej offu.
    (zemunski kej, 29. april 2021 12:25)

    # Link komentara

  14. Slede Denveru jake utakmice -sad treba biti pametan i NAMESTITI DA LEJKERSI IDU NA CLIPERSE za sada vidim Lejkersi se odmaraju i steluju mesto za prvo kolo sa Denverom .Lejkersi matori pa im vazni igraci usporili i odgovara im spora igra Denvera ,gde jedino moze da kralj -Lav bez zuba ,spor da pretrci Millsapa .Sad treba Denver da namesti poziciju gde ce komsije da igraju u prvom kolu.
    (obren, 29. april 2021 12:05)

    # Link komentara

  15. Slede Denveru jake utakmice -sad treba biti pametan i NAMESTITI DA LEJKERSI IDU NA CLIPERSE za sada vidim Lejkersi se odmaraju i steluju mesto za prvo kolo sa Denverom .Lejkersi matori pa im vazni igraci usporili i odgovara im spora igra Denvera ,gde jedino moze da kralj -Lav bez zuba ,spor da pretrci Millsapa .Sad treba Denver da namesti poziciju gde ce komsije da igraju u prvom kolu.
    (obren, 29. april 2021 12:04)

    # Link komentara

  16. Kakva bre blokada, cist faul.
    (Madridista, 29. april 2021 12:01)

    # Link komentara

  17. Kakva rapsodija u prvom poluvremenu
    Odbrana je bila perverzija
    Astronomski bolja odbrana bez onog sto juri skokove i ostavlja igrace spolja same
    Faku sve bolji, bas me iznenadjuje sve vise uprkos svojoj fizickoj limitiranosti igra pametno prilagodjava se, zna sta moze- sta ne
    Lopta klizi po perimetru sa ovom petorkom
    Jokic odlican ali su on i Faku imali cak 10 izgubljenih od kojih jedno 5-6 bezveze i zato je tesno bilo
    Rivers i Milsap 0-7 za 3 ali su bili dobri u odbrani, mislim nije ni trebalo doci do ove situacije totalno se na kraju spetljali ali na kraju ipak pobeda
    Da li je bio faul ili ne realno Denver je toliko puta ostecen da eto i njima nesto bude u korist
    Jokicu toliko toga ne sviraju tako da ...😎
    Uf sto se situacija komplikuje
    Sad i Dalas preti za peto mesto
    Ali Denver ako pobedi Kliperse moze da kroji sam sebi sudbinu

    Porter zadnje 33. utakmice samo jedno lose sutersko vece 😯

    Inace od kada se Barton povredio Porter ima superstar brojke 31 poen sa 57% suta i nestvarnom 54% trojkom

    Ima 44,5% za 3 mati mila

    Cak ni Durant nikad nije imao sezonu sa 44,5% trojkom
    Mali ima bolesno dobar sut

    Sad se sve pokazuje ono sto neki ljudi tvrde dugo, Barton gusi hemiju i Porter i Faku explodirase bez njegovih 15 fg i plejmejkerisanja
    Bice tesko veceras bice umorni ali ako ponove odbranu ovakvu mogu do pobede
    Pa posle spektakl sa LA blizancima
    (Dragan Borca, 29. april 2021 11:55)

    # Link komentara

  18. Bananamen :D
    (Cic, 29. april 2021 11:53)

    # Link komentara

  19. Ludak!!! Ovako da zalepis decka!! MVP je u rukama to znaju svi!
    (lucc, 29. april 2021 11:52)

    # Link komentara

  20. Sad je vec vreme da se Jokic malo odmara inace ce uci preumoran u PlayOff
    (true men don't kill coyotes, 29. april 2021 11:50)

    # Link komentara

  21. Interesantno koliko je Jokić u stvari brz, iako izgleda kao usporeni snimak. Pogledajte onaj roling oko Zajona, munjevito, kao duh, u trenutku je na drugoj poziciji. Za mene, top potez. Iako sa ovim rolingom nije ušao u top 10, nego sa blokadom, sigurno potez kojem se divim.
    (WillyWonka, 29. april 2021 11:40)

    # Link komentara

  22. Ovi sto kukaju da je faul... Malo bi mogli da nauče osnove košarke pa tek onda da se jave. A sama reakcija Ziona govori sve, da je bio faul, reagovao bi ovako ? Jeste on mlad i novajlija u NBA, ali nije banana pa da samo spusti glavu. A i nije tip koji glumi neku ludu. A Jokic, kao i sam sto je rekao, išao je punom snagom da spreči kos ili kos plus bacanje, posrećilo mu se da opali loptu direktno, bio je tačno gde treba u pravom momentu, i to je to. E sad, sto je nekima muka pa moraju da nalaze sve i svašta kako bi kritikovali nekoga ko je uspeo više od njih, za to postoje psiholozi !!
    (JPR24, 29. april 2021 11:26)

    # Link komentara

  23. U PO nisu favoriti, sali sve je moguce.
    (Pera, 29. april 2021 09:35)

    Nisu bili ni prošle godine, pa su daleko dogurali. A ove, za razliku od prošle godine, imaju mnogo popunjeniji tim. Prošle je samo Plamli bio rezervni centar - ove su tu Mekgi i Bol Bol. Prošle godine su imali samo Milsapa na 4 (Grant je više trojka nego krilni centar) - sad je tu odlični Gordon, a Milsap je bekap. Na krilu imaju boljeg i zrelijeg Portera, a i Grin može da igra trojku, iako je više krilni centar. Prošle godine je bekap plej bio samo Moris i da se Marej nije povredio sad bi imali dva dobra bekap pleja - Kampaca i Morisa. Sa Bartonom, Dozijerom i Riversom to je tim koji je sasvim solidno skrpljen na svakoj poziciji.
    Da li su favoriti?? Pa, najveći nisu, ali da je Marej zdrav bio bih siguran da će da doguraju do finala konferencije. Bez njega...pa, sve je moguće u NBA. Mada, moje lično mišljenje je da će prvak biti onaj koga Silver odredi, a s obzirom koliko love je bačeno u Netse ne verujem da će biti iznenađenja. Nekada sam pratio NBA i znao u pola noći da nabrojim sve petorke, pa i mnoge rezerve svih timova, ali od onog "preokreta" Klivlenda protiv GSW shvatio sam da je tu nameštanje mnogo veće nego bilo šta drugo.
    A utakmice su mi danas negledljive - pik, ulazi pod koš i prangijanje za tri je sve što se može videti. Skoro nijedan tim ne koristi neke akcije ili igru pod košem. Razaznajem utakmice samo po dresovima, sve ostalo isto.
    (NastyB, 29. april 2021 11:25)

    # Link komentara

  24. Zavario ga je preko članka, možda i još niže prema laktu, jasno se vidi iz drugih uglova. Jedino što mi imamo neki svoj ugao kad su naši ljudi u pitanju. Mislim da smo šampioni u neobjektivnosti.

    E, sad, da li mi smeta što nije suđen faul - naravno da mi ne smeta.
    (Pero, 29. april 2021 10:45)

    To nije clanak nego zglob.
    (stanko, 29. april 2021 11:23)

    # Link komentara

  25. Na kraju kao da mu je bilo malo neprijatno,samo sto se nije izvinuo Zionu...tZar...
    (dm, 29. april 2021 11:19)

    # Link komentara

  26. (Pera Ždera, 29. april 2021 08:04)

    Da se razumemo, Jokiću jeste odbrana najslabija tačka, ali daleko od toga da je loš odbrambeni igrač. I dalje je poprilično spor, ali snaga, postavljanje i osećaj za presecanje lopte su mu se izrazito popravili.
    (Ostin A, 29. april 2021 11:17)

    # Link komentara

  27. Sledi vec veceras duel sa Torontom kod kuce(valjda se nece ponoviti mec sa njima kada su sipali trojke reptorsi ko ludi) a onda poslastica i mec sa Klipersima za broj 3 na Zapadu(kakvi su baksuzi jos ce pobediti a Lejkersi pasti na poziciju 6…)...Sve u svemu bice jako zanimljivo!
    (NBA live, 29. april 2021 11:13)

    # Link komentara

  28. Zajon za sada igra muski i ne pravi drame kao Lebron neke druge zvezde...
    (Brooklyn, 29. april 2021 11:08)

    # Link komentara

  29. Koje lozenje za Jokica ?!
    (Grobarcina, 29. april 2021 11:02)

    # Link komentara

  30. Veliki je problem denvera što Jokic negde oko 50 kola počinje da igra po 45min svaku tekmu I samo to nastave u plejofu
    (bgcz, 29. april 2021 11:00)

    # Link komentara

  31. nebitno ko za koga navija, postoje pravila u kosarci...
    Nekad se omakne u brzini, napravi se greska ali se gledanjem snimka poslije moze vidjeti da li je faul ili ne,

    Ovo definitivno nema veze sa faulom. Ove price klepio ga po rukama...Sa lijevom rukom definitivno nema nikakav dodir. Loptu udara bukvalno po sredini, ako vam nije jasno pogledajte situaciju na 76- 67, Jokic na slican nacin blokira igraca sa ledja(doduse ne ovako snazno) i naravno da sudije i ne pomisljaju na sviranje faula.
    Izgleda strasno jer je zakucao loptu, ali je jasno da nema faula.
    Neko ostavi link u kome Zion malo kuka, ali ne kaze da je faul, vec izokola prica kako je jos mlad pa ce sudije imati vise respekta sledecih godina..
    Ovo je sigurno bolan momenat za njega, navikao je da zabija loptu, utrcava u kos, razgrce sve i sad ga je klepilo u monetu kad je trebalo da bude igrac odluke.
    Svakome naidje momenat istine..
    (Drndo Maroje, 29. april 2021 10:55)

    # Link komentara

  32. Ne znam da li je bio faul, mislim da je blokada bila čista ali da li ste primetili na početku snimka da je baš Jokić "prodao" loptu iz auta? Ovim potezom se samo iskupio za veliku grešku!
    (komentator, 29. april 2021 10:53)

    # Link komentara

  33. Džaba kad je Embid MVP
    (Istina, 29. april 2021 10:52)

    # Link komentara

  34. Vidi se iz drugog ugla da ga je zakacio i po desnom zglobu. Inace u NBA se deo ruke koji je u kontaktu sa loptom racuna kao lopta, obicno prsti i dlan.
    Isao na pametan faul, a posrecilo mu se da sudije ne vide. Dobra odbrana u svakom slucaju i da je svirano.
    (Tasa, 29. april 2021 10:51)

    # Link komentara

  35. Ovo bi u evropi bio faul, ali tamo jednostavno nije, može da se poklopi lopta i računa kao blokada.
    (BORac, 29. april 2021 10:47)

    # Link komentara

  36. Zavario ga je preko članka, možda i još niže prema laktu, jasno se vidi iz drugih uglova. Jedino što mi imamo neki svoj ugao kad su naši ljudi u pitanju. Mislim da smo šampioni u neobjektivnosti.

    E, sad, da li mi smeta što nije suđen faul - naravno da mi ne smeta.
    (Pero, 29. april 2021 10:45)

    # Link komentara

  37. Gledo utakmicu. Sve nekako ok. Samo zadnja tri minuta su svi denverovci, ukljucujuci Jokaru, odigrali katastrofalno. Umalo da izgube laganica utakmicu. I opet su se svi nekako mucili sa trojkama. Mora to i moze bolje.
    Dobro jutro.
    (Herbalajzer, 29. april 2021 10:43)

    # Link komentara

  38. Zalupio ga kao gepek na staru Ladu.
    (Sale Jagodina, 29. april 2021 10:39)

    # Link komentara

  39. da nisu imali one glupe poraze na pocetku pogotovo od Kingsa, sad bi prvi ili drugi.
    (aca, 29. april 2021 10:39)

    # Link komentara

  40. Čista blokada. A ako i malo pratite Nba onda valjda znate da Zion nikad be traži faulove, gestikulira, pokušava glumom, kao neki drugi igrači. Ni kad je fauliran, jednostavno čovjek voli kontakt igru...
    (prika iz susjedstva, 29. april 2021 10:33)

    # Link komentara

  41. Cedomire, Mihajlo je u pitanju, ne Nosov. Ovo se mora znati.
    (Roki, 29. april 2021 10:32)

    # Link komentara

  42. Hteo i Jokic da ima poster i to kakav!
    (igor, 29. april 2021 10:28)

    # Link komentara

  43. Фаул, нема везе??? Чиста лопта, по рукама???
    (Dirty, 29. april 2021 10:25)

    # Link komentara

  44. Iron Lion Zion.
    (Borko, 29. april 2021 10:22)

    # Link komentara

  45. Ali neverovatno, ovakva blokada i opet se nadju cobani koji kazu da je bio faul. Stvarno kao narod imamo dobar procenat destruktivaca i autodestruktivaca, ljudi koji gledaju da spuste i povuku u blato svakog ko je uspesniji od njih, ciji je smisao zivota da nalaze tudje greske i falinke. Kad vam kazu da smo veliki i ne znam kakav narod, uvek se setite toga.
    (mile, 29. april 2021 10:22)

    # Link komentara

  46. MVP
    (Just sayin, 29. april 2021 10:19)

    # Link komentara

  47. Ovo moze biti faul samo ako ti sviraju Pukl, Javor ili Lamonika. U ostalim slucajevim ni blizu faula. Cista banana.
    Sumnjiviji je kontakt Riversa (cini mi se), koji je mozda zakacio Zajona po ruci na prijemu lopte, ne vidi se najbolje od Jokica.
    (drvobradi, 29. april 2021 10:18)

    # Link komentara

  48. odbrambeni igrac ne sme da dodirne ruku napadaca, OSIM u slucaju kada i odbrambeni igrac ostvaruje kontakt sa loptom. u prevodu, da ga je opalio po zglobu sake ili podlaktici - faul. medjutim posto je pljasnuo po lopti, a usput zakacio i zajona po prstima, to NIJE FAUL. ni u ovoj situaciji, a ni inace. u nba se nikada ne sviraju faulovi pri ovakvim blokadama na zakucavanju. ni u toku utakmice, ni u poslednjoj sekundi. primera ima na svakoj utakmici.
    (veverica, 29. april 2021 10:15)

    # Link komentara

  49. T A T I C A IGRE ZVANA KOSARKA...
    (Mikan, 29. april 2021 10:14)

    # Link komentara

  50. Ovo je bila takva zauška ili zujalica! Zajon nije imao pojma šta se desilo.
    (gorio145, 29. april 2021 10:12)

    # Link komentara

  51. @ ciga grobar
    Kaže se "bunu Lejkersi.?
    (Čedomir, 29. april 2021 10:10)

    # Link komentara

  52. Navijam za Jokica vise nego polovina ljudi iz komentara zajedno, ali je sportski reci da je na zajonu bio faul. Ne vidi se iz svih uglova ali je ocigledan kad se gleda iz ugla iza kosa. Preko ruke ga je skrooooz. :-D Zato i kaze da košarkaški bogovi nagradjuju one se trude.
    Ali i koliko nad Jokicem ne sviraju, ovo je nista. I ostaje kao blok za pobedu. :-D
    (Vrg, 29. april 2021 09:24)

    Brate, veruj mi, da je bio faul ne bi to Zajon ovako lako prihvatio, NBA liga je dosta meka, ali ne i toliko meka da se svira svako milovanje po ruci, udario je loptu primarno i to je to.
    (76er, 29. april 2021 10:08)

    # Link komentara

  53. Znam da nije skroz vezano za temu, ali me malo vratio u detinjstvo, setih se Rebračine banane u finalu SP protiv Rusa, mislim da je Nosov bio spušten isto u poslednjim sekundama.
    (Čedomir, 29. april 2021 10:08)

    # Link komentara

  54. za svakog ko je dao minus na komentar da li je bio faul, evo snimka, za sve vas sto niste ni pogledali mec.

    [link]


    Ja obozavam Jokica, noism njegov duks po ceo dan, budim se svaki mec ove sezone ali mrzim neobjektivnost, kako kod medija tako i kod ljudi generalno.
    ukoliko i dalje kazete nije faul, nemate vid.
    (wlado, 29. april 2021 10:06)

    # Link komentara

  55. Denveru sledi niz jakih utakmica.
    (Dragče, 29. april 2021 10:02)

    # Link komentara

  56. Jao, sve čisto, ruka deo lopte, ni govora o faulu...bravo, baš smo pošteni...Što ga je zakačio i po glavi nema problema a??
    (Mihajlo, 29. april 2021 10:01)

    # Link komentara

  57. Jokic je pametno uradio sto odmah udario po lopti i ruci Ziona. Zion je tek skocio. Obzirom na razliku u odrazu, u korist Ziona, to je bio jedini nacin da ga blokira. Da je umesto Jokica bio O Nil ili Dejvid Robinson ili Olajdzuvon, mogli bi da blokiraju Zion-a pre samim zakucavanjem, ali ne Jokic
    (Pierre, 29. april 2021 10:00)

    # Link komentara

  58. Kad porastem bicu jokic ! ! !
    (Ivan, 29. april 2021 09:59)

    # Link komentara

  59. Potez zasluzan aplauza i postovanja. Dokaz da razmislja dok igra (zvuci trivijalno ali ustvari ne radi to mnogo igraca). Bio je faul, kaci on tu Zajonu i saku i glavu ali nije ni bitno. Apsolutno sportski i igracki potez. Krenuo je jako prema lopti da ne bude 2 poena. Ako prodje blokada odlicno, ako sviraju faul neka sutira 2 bacanja pod pritiskom. Cak i da su svirali faul opet bi trebao da dobije neki plus u nekoj naprednoj-imaginarnoj statistici.
    (Jole, 29. april 2021 09:58)

    # Link komentara

  60. Za ove što govore da Jokić ne skače, još mu to i zameraju... čemu!? Rebound je nešto kao odbitak... ne skok, onako kako ga mi prevodimo. Adekvatno pozicioniranje prilikom odbitka lopte i anticipacija. Jokić to ima veoma dobro razvijeno, pa zato je i dominantan u reketu i prodaje one fore koš iz odbitka (tipping)!
    (neutrino, 29. april 2021 09:57)

    # Link komentara

  61. Oni kao da bolje igraju bez mareja. Jokic MVP
    (Velibor, 29. april 2021 09:57)

    # Link komentara

  62. U NBA se ne svira ovo kao faul jer je prvo udario po lopti. Ako bi se svirao svaki kontakt po ruci posle blokade onda ni izbliza ne bi bilo onolikih atraktivnih blokada koje su jedna od poslastica uz naravno divlja zakucavanja prosečnog Američkog gledaoca.
    (Džoni, 29. april 2021 09:53)

    # Link komentara

  63. U moje vreme ovo se zvala DANDARA.
    (Basketas, 29. april 2021 09:52)

    # Link komentara

  64. Postovanje zs Zajona sto nije poceo da se valja i place da je bio faul.
    (pertinaks, 29. april 2021 09:51)

    # Link komentara

  65. Sudije nisu gledale a bilo i po lopti i po ruki čist faul ali sreča pa nisu svirali
    @slaviša šmigič

    E baš mi je drago čuti da si i ti zbog toga srečan 🤣🤣🤣
    (Pera, 29. april 2021 09:45)

    # Link komentara

  66. Meni zanimljivija ova tabela.
    Pazi, lakersi skontali da ne mogu do mesta br.3 (pa ni do br.4) i da ce kako okrenes u PO na Denver. Sad krenuli da gube tekmu za tekmom da ne ostanu 5. nego da skliznu na 6. mesto. Kad su to videli klipersi, sad oni gube da padnu na 4. mesto i izbegnu lakerse :-)))
    Krenue mucke ...
    (lala djilkos, 29. april 2021 09:15)

    Lejkersi beže od Denvera???? Ahahahahahaha, daj bre.
    (Salle, 29. april 2021 09:44)

    # Link komentara

  67. Ali koliko lošao odbrana cele Denverove spoljne linije pri poslednjem napada. Dozvolili lak proboj, ostavili 3 sama igrača na poziciji za 3 poena. Na sreću se išlo na Ziona. I to da je išlo dodavanje na obruč i to bi prošlo verovatno. Sreća i odlična reakcija Jokare.
    (Jare u mleku, 29. april 2021 09:44)

    # Link komentara

  68. Daj bre vise novosti o Miroslavu Raduljici, reprezentativac bivsi ipak bre...
    (Lozhana, 29. april 2021 09:36)

    # Link komentara

  69. Hejteri ce reci, da je ova blokada na kraju bila faul ...
    (Kraken89, 29. april 2021 08:04)

    Samo zamisli situaciju da su uloge zamenjene i da je Jokic popio udarac po glavi od Zajona.. da li bi ostavio isti komentar!?!?
    (johnny b, 29. april 2021 08:58)

    Ne bi... posto navija za Nikolu a ne za Zajona, prirodno :) I sta je tu sporno? Navijati = ponekad i ne biti totalno objektivan, ako je to ovde uopste slucaj i to je zdravo. Problem je u ovima (na ovom portalu) sto hoce da crknu sto nije sviran faul. To kontra navijanje ili kako vec nazvati, iz nekih frustracija, tu nekako leze mracne misli i energija a ne u zdravoj mozda i (ne)objektivnosti. Verujem da je to nekako bila poenta komentara Krakena89 :)

    A da li je faul ili ne (napisah svoje misljenje negde ispod)... ili srecom po igraca i tim za koji navijamo, nije sviran ;) ili je pravda ovaj put bila na pravom mestu :)
    (Pera Ždera, 29. april 2021 09:35)

    # Link komentara

  70. Mnogo bolja utakmica nego sto rezultat govori.
    Igrali su odlicno, timski, vodili sa 6 kad je Nikola usao sredinom 4/4, sa par lepih akcija stigli do +13, a onda se Jokic (31p u prve 3/4) malo opustio, malo umor malo prerano poceo da slavi, probao par rizicnih dodavanja, sam premalo agresivan, i igra im je stala, jedva su se iscupali.
    Jokic bi imao vrhunsku utakmicu, ovako samo vrlo dobru.
    Faku igrac dana, 19p, 10a, prvi DD, dve ukradene ali zato jos puno iznudjenih izgubljenih lopti. Sve je sigurniji, i Denver je dobio jos jednog odlicnog igraca. Odavno je jasno da on uz Nikolu najbolje poznaje kosarku (evropska/neamericka skola TIMSKE igre), ali mu je slabost odbrana protiv visih igraca oko kosa i teskoce sa postizanjem poena, narocito u reketu. Medjutim, sve je sigurniji za tri, danas pogadjao kad je najpotrebnije, pokazo da je igrac koji je bio glavni akter velikih utakmica, spreman da preuzme odgovornost. Takodje, uspeo je da poentira nekoliko puta i u reketu, to ce sve Nagetsima puno znaciti u PO.
    Energija mu je zarazna, od kad startuje mnogo bolja odbrana.
    MPJ konstantno 25-30 poena, puno skokova i po koji blok, do sada je koseve postizao sutevima sa (polu)distance ili posle ofanzivnih skokova, ali sve vise ide i na ulaz.
    U prosloj utakmici protiv NO Zajon je imao 39 poena, 16-19 sut, danas samo 21, sut manje od 50%. Gordon + Milsap najzasluzniji.
    Sutra Toronto, u subotu Klipersi - ako pobede treci su!
    U PO nisu favoriti, sali sve je moguce.
    (Pera, 29. april 2021 09:35)

    # Link komentara

  71. Sve čisto! Izgleda spor, ali ima brze ruke... Ovo je MVP. Jedina mu je mana što ne može da skoči, iako je sredio tijelo prilično. Ali to je priroda. Nema tu on puno prostora ni za napredak.
    (Svarožić, 29. april 2021 08:02)

    Skače koliko mu je potrebno. I ne mora više, manje skakanja, manji i rizik da se povredi.
    (JPR24, 29. april 2021 09:34)

    # Link komentara

  72. Karleuša gde si brate ovaj sestro?Samo ću ti reći:MVP
    MVP
    MVP
    MVP...znaš ti dobro ko je???
    (Natko penal tatko, 29. april 2021 09:32)

    # Link komentara

  73. МИЛИ БОЖЕ, ПОНОСНИ СМО СВИ
    СРПСКИ ДЕРАН БИЋЕ ЕмВиПи!
    (Gazimestan, 29. april 2021 09:29)

    # Link komentara

  74. Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
    (SUNĐER BOB, 29. april 2021 08:36)
    *****
    Divac i Pedja da su igrali u ovoj ekipi, niko nebi cuo za njih..
    (maki, 29. april 2021 09:28)

    # Link komentara

  75. Sedi jedan!!!!
    (Boxer, 29. april 2021 09:27)

    # Link komentara

  76. Gde ćes, vi'š da zauzeto..
    Jokic je sama srz znacenja mvp, dokazano nebrojano puta da uopšte nema veze s kojim igracima igra, bitno je da ti igraci slusaju, da se trude da igraju dobru timsku odbranu, a napad ce On da organizuje, da cita protivnikovu odbranu i da bira ko ce, kada i odakle da sutira, to obicno budu dobri, otvoreni sutevi koji ulaze u dobrim procentima.. U vecini slučajeva sasvim dovoljno za pobedu.. Za titulu ipak treba da se posloze jos po neke stvari..
    (pant-La, 29. april 2021 09:25)

    # Link komentara

  77. Navijam za Jokica vise nego polovina ljudi iz komentara zajedno, ali je sportski reci da je na zajonu bio faul. Ne vidi se iz svih uglova ali je ocigledan kad se gleda iz ugla iza kosa. Preko ruke ga je skrooooz. :-D Zato i kaze da košarkaški bogovi nagradjuju one se trude.
    Ali i koliko nad Jokicem ne sviraju, ovo je nista. I ostaje kao blok za pobedu. :-D
    (Vrg, 29. april 2021 09:24)

    # Link komentara

  78. [link]

    Zato sto je Adams imao problem sa palcem mislim.
    (Ddd, 29. april 2021 09:16)

    # Link komentara

  79. Ljudi moji jel ste vi svesni da imamo najboljeg kosarkasa na svetu!??!! Potpuno neverovatno u moru amerikanaca i super zvezda Srbin je najbolji!!! Jedino u svojoj Srbiji je prosecni bogdan proglasen za najboljeg kojeg imamo a jokic degradiran da pocinje sa klupe i da bude zamena jednom bircevicu... A sve uz komentar selektora i predsednika saveza da jokic ne bi mogao da igra sa njima ni iza zgrade ...
    (petarczv, 29. april 2021 09:15)

    # Link komentara

  80. Meni zanimljivija ova tabela.
    Pazi, lakersi skontali da ne mogu do mesta br.3 (pa ni do br.4) i da ce kako okrenes u PO na Denver. Sad krenuli da gube tekmu za tekmom da ne ostanu 5. nego da skliznu na 6. mesto. Kad su to videli klipersi, sad oni gube da padnu na 4. mesto i izbegnu lakerse :-)))
    Krenue mucke ...
    (lala djilkos, 29. april 2021 09:15)

    # Link komentara

  81. 'NE ZNAM

    kako smo dobili ovu utakmicu na kraju. Igrali smo očajno zadnjih 2-3 min izgubivši 6-7lopti ! Mislim da je to nekakav... rekord ....
    Loše jako loše...'
    To je otprilike rekao Nikola posle meča....
    I zaista da nije bilo tih očajnih 2 min , ovo bi bila ubedljiva pobeda Denvera koji je u većini meča igrao raznovrsno i lepo za oko uz izvrsnu odbranu i gomilu ukradenih lopti.
    "Verovatno smo i umorni što je i normalno kraj je sezone , bilo bi nenormalno da nismo".
    Nikola je rekao i to da je on "ni najgori ni najbolji defanzivni igrač već da je negde u sredini".
    Sve mi se više svidjaju njegove post game analize. Momak je realan i pošten u tome što govori, i stručan. Stvarno deluje i u tom segmentu impresivno.
    Ona blokada u poslednjim sekunda AKO je lopta i malo dokačena , se ne svira.
    NIKOLA je i rekao da je išao snažno i "da ako bude faul , da ne bude dodatno bacanje"
    Tako da je odigrao školski perfektno, rezonski , MAJSTORSKI....
    Ovo govori o njemu kao igraču koji stalno posmatra i analizira igru u toku samog meča. TO je jedna od najbitnijih njegovih osobina on je već sad taktički DIPLOMIRAO ovu igru....A kad osvoji MVP nagradu .....ima da je i DOKTORIRA ......

    P.S.

    La GRANDE Kanpaco.....pravi kobac .... Ne iznenadjuje me uopšte, pitanje je bilo samo kada će pokazati da je veliki igrač.....
    (MPP, 29. april 2021 09:13)

    # Link komentara

  82. Genijalno je to što jeste bio faul al mu nisu svirali, znači polako i kod sudija dobija kredit zasluženi naravno. Neverovatno mi je koliko minusa na mišljenje da ovo jeste bio faul. Ruka je deo lopte bla bla. Dobio je zajon i po glavi malo, al neka je vala. Istina je i to da se u zadnjim sekundama ne svira baš sve. Svakako zasluženo. Jokara je mvp i bez ovoga bio. Posle dužeg vremena gledao sam celu utakmicu i kad ga ne ide šut, on je dobar. Ne volim bartona ali se primećuje da im fali neko da prodre u prostor, mada to rade i gordon i mpj povremeno. Mislim da ovo je ekipi najmanje fali marej. Da se vrati moris pa da pošteno deli minute sa fakuom. Uno dos tres, čak i da se padnu na lejkerse u prvom kolu uopšte nisam siguran da neće da ih otrese Denver kao zrelu krušku. Kad bi mpj ponekad samo malo igrao pametnije i timskije. Inače mali kida i potvrđuje sve prognoze. Drčan je, ima cojones ima fantastičan osećaj za šut, popravio je odbranu, naročito blokade. Mislim da Jokiću on mnogo više odgovara od Mareja. Jamal jeste brži ali mnogo više drži loptu. Samo da se Jokara odmori lepo pred plejof jer deluje da mu baš treba. A kako i ne bi - dečko pošteno zarađuje svoje milione. Gledam košarku od 91, uvek je najveće loženje bilo na reprezentaciju, ali sam mnogo srećan što konačno imamo ovakvog igrača, ko je mogao da pretpostavi. Ako je Golden state zaslužan za small Ball, Jokić će da bude za neku novu malu evoluciju košarke. Mada jedan je Jokić, al biće kopija još..
    (Radovan Osamnaesti, 29. april 2021 09:13)

    # Link komentara

  83. Dnevna doza MVP-a. Obozavam ove vesti izjutra :D
    (Neko, 29. april 2021 09:12)

    # Link komentara

  84. MVP !!!
    (filip, 29. april 2021 09:11)

    # Link komentara

  85. Jokić neverovatan, a ono sto mi je drago, je Kampačo u 4 četvrtini 15pts. možda će i moći igrati u plejofu. samo im fali Monte Moris.
    (SubmisivniDominator, 29. april 2021 09:00)
    Kam-pa-co... nije ni Kampačo ni Kampaćo - c ili ts kako god... Briga me kako ga Aca Informacija zove , covek koji Schuurs izgovara kao Skurs
    (Nei, 29. april 2021 09:10)

    # Link komentara

  86. Bobi i Jokić udaraju po glavi, a sad je na redu Bogi.
    (hihihi, 29. april 2021 09:10)

    # Link komentara

  87. Samo zamisli situaciju da su uloge zamenjene i da je Jokic popio udarac po glavi od Zajona.. da li bi ostavio isti komentar!?!?
    (johnny b, 29. april 2021 08:58)

    Da li si ti normalan?
    (spock, 29. april 2021 09:10)

    # Link komentara

  88. Da malo prenesem sta ne mozete da vidite u tekstu ili u highlights.

    Facu Campazzo je definitivno prvi plej i kad su svi zdravi. Pronasao je sebe, petlju da ide na ulaz, sut za 3, a odbranu je uvek i imao. Muri moze na 2 a Barton na klupu (ili u drugu fransizu)

    Milsapu bas lezi da udje svez sa klupe i objasnio je Zionu par stvari i u odbrani i u napadu.

    Austin Rivers sutira 3/17 ili gore za 3 otkako je u Denveru. Sjajan je dribler, dobar je u odbrani ali uzasan suter i ne bih rekao da ce ga zadrzati dogodine ako ostane ovakav. Sek Harison sa druge strane je dobar borac a u napadu radi onoliko koliko se od njega ocekuje i bar ne gubi lopte. Ipak pored Fakua, Montea i Murija nece se zadrzati ili ce biti treca opcija dok se Muri ne oporavi, iza Kampaca i Morisa

    Dzaval Mekgi je sjajan u odbrani i defanzivnom skoku ali i dalje ima u napadu one "Tragic Bronson" momente zbog kojih je HOF u Shaqutin a Fool serijalu.

    Inace, Jokicevoj blokadi je prethodio los izveden aut Nikole, pravo u ruke Pelikansima, tako da je blokadom instant ispravio sta je sam pogresio i to je odlika velikih.
    (Western Devil, 29. april 2021 09:10)

    # Link komentara

  89. Zajone, gde si zajunio ?
    (Goks, 29. april 2021 09:08)

    # Link komentara

  90. Dobra utakmica vidi se da je Denver jači tim tu nema dileme. Denver kako se sezona završava uhvatio zalet, prava šteta što nema Bartona i Morisa nadam se da će se što pre vratiti u pogon. Blokada nije bila faul, pogotovo u poslednjoj sekundi, inače nad Jokićem komplet sezonu ne daju slobodna bacanja a najviše ga tuku.
    (Ratko, 29. april 2021 09:08)

    # Link komentara

  91. Legendo
    (Srki_Zolo, 29. april 2021 09:06)

    # Link komentara

  92. bravo care!
    (basketas, 29. april 2021 09:06)

    # Link komentara

  93. Sudije nisu gledale a bilo i po lopti i po ruki čist faul ali sreča pa nisu svirali
    (slaviša šmigič, 29. april 2021 08:48)
    Sreča pa si ti primetio, posle 138. puta gledanja...
    (Manjapk, 29. april 2021 09:05)

    # Link komentara

  94. Koliki hype oko ovog Ziona, ako izdrži dvije sezone u komadu bice cudo.
    (DM32, 29. april 2021 08:07

    Ove sezone baš nema hajpa oko Ziona.
    Bilo je na početku prošle, ali se povredio i kao da su malo zaboravili na njega, a on ima sasvim dobre brojke.
    Ove sezone njegov hajp je pojelo pravljenje supertima Bruklina, te strašne sezone nekoliko kandidata za MVP naslov.
    (ajaJaZeMšipA, 29. april 2021 09:05)

    # Link komentara

  95. Jokić neverovatan, a ono sto mi je drago, je Kampačo u 4 četvrtini 15pts. možda će i moći igrati u plejofu. samo im fali Monte Moris.
    (SubmisivniDominator, 29. april 2021 09:00)

    # Link komentara

  96. Браво Николаааа!
    (Goran, 29. april 2021 08:59)

    # Link komentara

  97. Nevjerovatna nepravda prema Wilamsu, ne znam odakle dolaze ove američke sudije.
    (bakicar, 29. april 2021 08:58)

    # Link komentara

  98. Hejteri ce reci, da je ova blokada na kraju bila faul ...
    (Kraken89, 29. april 2021 08:04)

    Samo zamisli situaciju da su uloge zamenjene i da je Jokic popio udarac po glavi od Zajona.. da li bi ostavio isti komentar!?!?
    (johnny b, 29. april 2021 08:58)

    # Link komentara

  99. Ne za pobedu, vec produzetak...
    (GanDra Šajkaš, 29. april 2021 08:07)

    Pa ne.Za pobedu je.
    U stvari, zavisi za koga si navijao.
    (ajaJaZeMšipA, 29. april 2021 08:54)

    # Link komentara

  100. @SUNDER BOB

    Nece. Uzece bar 5.
    (p, 29. april 2021 08:53)

    # Link komentara

  101. Кратко и јасно речено - Никола Јокић је плејмејкер заробљен у телу центра од 213 центиметара.
    (Бели Рус, 29. april 2021 08:53)

    # Link komentara

  102. Komentar sa YT, kopiran iz pravilnika (pretpostavljam):

    "NBA rules : The hand is considered “Part of the ball” when it is in contact with the ball. It is not a foul if a defensive player makes normal contact with a players hand when it is in contact with the ball. ... In NCAA or high school ball, hitting the hand is a foul. The hand is not considered part of the ball.".. Zion is well aware of this, reason he did not complain."

    Cak da je faula i bilo,tj kontakta po ruci, to se primetilo tek iz ponovljenog snimka, iz tipa TEK treceg ugla. Na golo oko, uzivo je toliko izgledalo cisto da je van svake diskusije. Uostalom bunili bi se agresivno protivnicki igrac, Zion. Nesto ne primetih...

    Da je faul nekako i bio, nije sviran sto je samo maleni delic kosmicke pravde nakon toliko desetina nesviranih situacija nad Nikolom tokom cele sezone pa i karijere... Tako da, kontrasi, usporite malo :) Jos samo 16 dana i gotovo. Kraj regularnog dela. Uzivajte u majstorijama Nikole, sigurnog MVPja ove sezone :)
    (Pera Ždera, 29. april 2021 08:53)

    # Link komentara

  103. mvp, mvp, mvp
    (dare slovenac, 29. april 2021 08:53)

    # Link komentara

  104. zajon je mnogo gotivan tip i igrac. bori se, ide u duel bez oklevanja, navlaci dosta faulova, simpa je onako tutuskav a i karakter mu je topao i otvoren.

    samo malo da smrsa da ne optereti muskulaturu nogu i trajace dugo a zahvaljujuci svemu gore navedenom, on komotno moze da izraste u poster boya lige, kao sto su danas lebron a nekad majkl.

    a ovde ga je banane kostala visina :)
    (key and peele, 29. april 2021 08:52)

    # Link komentara

  105. aahahaha šamarčina
    (., 29. april 2021 08:49)

    # Link komentara

  106. Sudije nisu gledale a bilo i po lopti i po ruki čist faul ali sreča pa nisu svirali
    (slaviša šmigič, 29. april 2021 08:48)

    # Link komentara

  107. Stap i sargarepa, ma bezi bre...
    (Baustelac, 29. april 2021 08:43)

    # Link komentara

  108. E sa ovom blokadom Nikola je zacementirao sebi MVP nagradu!
    (Mare, 29. april 2021 08:42)

    # Link komentara

  109. Ne mislim da treba da uzimamo za ozbiljno ESPN-ove debate gde guraju jos nekoga kao MVP. Jednostavno to je show, gledanije je ako se kao svadjaju.
    Mislim da je to to, MVP je nas
    (svi_redsi_na_jednom_mijestu, 29. april 2021 08:04)

    Insid the NBA:
    Barkli i Keni pričaju kako je Embid "pravi" MVP kandidat na šta Šek ljutito odgovara "ili Jokić ili Harden, kraj diskusije!"
    Nakon 10 dana Barkli i Keni se zalažu za Jokića dok Šek tvrdi da je samo Embid pravi MVP i da "igra košakrku kako treba da se igra".
    (el, 29. april 2021 08:41)

    # Link komentara

  110. Svi ce komentarisati faul ili blokada, ali ja cu reci izuzetno inteligentan potez Jokica! Imas situaciju nakon pucanja odbrane cistog kucanja, imas mogucnost ako bude slabo isao na Zajona da bude kos+faul. U toj situaciji covek je uradio najbolje moguce, punom snagom po lopti (malo i ruka i glava). Time je siguran da nema kos+faul, ako je faul nek zasluze izjednacenje sa bacanja, a na kraju nista nije svirano, tako da je dobio blokadu. Jako pametno rezonovanje u delicu sekunde, svaka cast!
    (Ddd, 29. april 2021 08:41)

    # Link komentara

  111. Bravo Legendo . . .
    (Marko, 29. april 2021 08:40)

    # Link komentara

  112. sjajno je to Jokić napravio i zaslužio je biti MVP, ali realno -ovo je bi0 faul. Ja sam mislio da je 100% čisto, ali kasnije kada se pogleda iz više kuteva, vidi se da ga je drapio po ruci...ali svejedno -fenomenalno.

    (a i Zion je bio jako ok nakon meča i nije bilo ni trunke kukanja...rekao je da mu je ovo tek druga sezona i da se poštovanje sudaca mora zaraditi i to je to...dobar je mali jako..a čini se i čist u glavi).
    (jadeni, 29. april 2021 08:40)

    # Link komentara

  113. Kud si pošo Zajone?!
    (Randy Marsh, 29. april 2021 08:39)

    # Link komentara

  114. Lepo ali čist faul.
    (Legolas, 29. april 2021 08:20)

    Vidim da troluješ skoro pa redovno.Ako lepo,od ranog jutra,pun si zanimljivih stvari,pooit lažnog inujradenog nika,uaaaaaau.
    Ali šteta,što ti samo komentari potvrđuju Ajnštajnovu teoriju o gluposti i svemiru.

    Jokić je narednih deset godina,kandidat za MVP,ova je samo uvod u legendu o Somborcu.
    (Legolas, 29. april 2021 08:38)

    # Link komentara

  115. Nezaustavljiv u igri, kao i u uzimanju MVP-a
    (Baustelac, 29. april 2021 08:38)

    # Link komentara

  116. Pokaži im gde rastu MVP nagrade
    (Perić Web Dizajn, 29. april 2021 08:36)

    # Link komentara

  117. Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
    (SUNĐER BOB, 29. april 2021 08:36)

    # Link komentara

  118. Gde su oni autošovinisti što govore da ne igra odbranu. Ovaj čovek je MVP NBA lige. A gde vi igrate? To je pitanje.
    (Šuplje priče, 29. april 2021 08:35)

    # Link komentara

  119. Pišu ameri u komentarima da je bio faul. Mada meni deluje potpuno čisto.
    (.., 29. april 2021 08:33)

    # Link komentara

  120. Ostaje nepoznanica zasto je Van Gundy u drugom poluvremnenu igrao sa Hernangomezom na Jokicu ? Jedan na jedan , bez udvajanja ? Jokic ga pojeo u 3 cetvrtini . Vidim da neki pisu kako je Malone oladio Jokica ...pre ce biti da je ta 3 cetvrtina, u kojojoj je Jokic ubacio 16 poena i bio agresivan, umorila Jokica . Nema sanse da Jokic odigra onako lose poslednjih 7 min. 4 cetvrtine , ako nije bas umoran . Malo je falilo da krava koja daje 20 litara mleka ,na kraju prospe svo to mleko . Onu blokadu na kraju su mu ladno mogli svirati kao faul . Toliko losih procena , losoh pasova , gluposti ...uzrok mora da bude umor , nista drugo . Camapaco bio odlican , ali je i on izgbio vaznu loptu . Porter , uzasna selekcija suta , mora da sutne sve sto do njega dodje . Jos on prostora za napredak ima , pre svega da nauci kako da razmislja ...
    Interesantan je i taj Gordon , coveku jos niko nije rekao da postoji i drugo poluvreme .
    Nadam se da Porterova povreda nije ozbliljnija i da ce igrati sutra .
    Bice cupavo , back to back sa Torontom ...moze da se desi da ih Toronto opet razbije .
    (steva, 29. april 2021 08:30)

    # Link komentara

  121. poklopio ga kao ekspres lonac
    (Ulver, 29. april 2021 08:28)

    # Link komentara

  122. Faku je u rangu Teodosica po kosarkaskoj inteligenciji, razlika je sto Teo ima bolji sut a Faku igra bolju odbranu.
    Veca je radilica i zato ce proci u NBA.
    (Deki, 29. april 2021 08:27)

    # Link komentara

  123. Kakva vaspitna blokada? I lala se okrene u fazonu, "moram da idem, vi pomozite coveku...".
    (Realan, 29. april 2021 08:05)

    Hahahaha
    Al' bilo baš tako. Definitivno ide ka MVPiu. Ako prođu prvo kolo PO biće tu svakakvih, prijatnih iznenađenja.
    Samo ovi novi da poboljšaju malo igru.
    (tata, 29. april 2021 08:27)

    # Link komentara

  124. ma vrati debelog Zajona u detinjstvo
    (nista o nicemu, 29. april 2021 08:23)

    # Link komentara

  125. Lepo ali čist faul.
    (Legolas, 29. april 2021 08:20)

    # Link komentara

  126. Pravilo: Prilikom zakucavanja ruka je dio lopte.
    Tako da iako je mozda zakacio koji prst prilikom blokade, to nije falio.

    Nisam gledao utakimicu, ali vjerujem da su sudije pregledale snimak; tako da bi svakako svirale faul da ga je bilo.
    (lmn, 29. april 2021 08:19)

    # Link komentara

  127. Ovo nije blok,ovo je egzorcizam i krstenje u isto vreme.Istero mu zlo,uterao dobro.
    Utepao ga Jokara!!!
    (xyzh, 29. april 2021 08:16)

    # Link komentara

  128. Onaj sto ne skače razvalio najboljeg skakaca u NBA.
    (Doki, 29. april 2021 08:15)

    # Link komentara

  129. Čista nameštaljka. Opšte je poznato da Buca ne zna da štiti obruč i da lupa banane. Posrećilo mu se. Doduše 3 puta, ali vidi se da je sreća. A možda je i platio Zajonu jedan čizburger da ne skoči koliko treba.

    "Smeč u 2 metra" što bi rekao jedan kul komentator. Idemo dalje do Bucko. MVP trofej je iza ćoška.
    (Gde ja živim, 29. april 2021 08:15)

    # Link komentara

  130. Zakucao ga u crnu zemlju :)))
    (Mike, 29. april 2021 08:14)

    # Link komentara

  131. Banane su zdrave.
    (1566, 29. april 2021 08:14)

    # Link komentara

  132. Igrao je fenomenalno trecu cetvrtinu,a onda ga je trener odmorio 5 minuta i potpuno ohladio.Utakmicu je prelomio Faku Kampaco koji je igrao doktorski.Imali su 10 razlike na minut do kraja,a onda je Jokara prodao par lopti,doveo utakmicu u pitanje,ali se iskupio blokadom na Zajonu.Možda je bilo malcice i po prstima,ali dominantno po lopti i sudije nisu nista svirale.Jokic je vidno umoran,a vec veceras igraju protiv Toronta.Za malo da se i Porter teže povredi.Svaka čast Denveru za ovaj broj pobeda bez tri veoma bitna igrača.Jokic mora biti MVP,sve drugo bi bila istorijska nepravda.Mislim o regularnoj sezoni.A plejof ce sigurno dati drugog MVP igraca.
    (Kolja, 29. april 2021 08:13)

    # Link komentara

  133. Kampaco je rešio ovu utakmicu. Krao je lopte i pogađao kada su se svi oko njega raspadali u napadu. Jokić je prodao loptu iz ubacivanja sa strane, pa su mu sudije u sledećem, poslednjem napadu Pelikansa progledale kroz prste, jer je napravio čist faul nad Vilijamsonom, pa je ispalo da je bila blokada. Deluje mi kao da ga stiže umor, ali mora da igra, jer Denver je bez njega rasulo od ekipe u napadu. Bez Mareja, Morisa i Bartona, realno, svaka pobeda im je kao malo čudo.
    (Štap i šargarepa, 29. april 2021 08:13)

    # Link komentara

  134. Bravo!
    (+2, 29. april 2021 08:12)

    # Link komentara

  135. 32/7/8/3/3 први у историји Нагетса са минимум 30/5/5/3/3 од 1984 и легендарног Џона Инглеса. Али неки кажу да су други мвп кандидати свестранији од Јокића. Могу и они овако, али неће…
    (Нико, 29. april 2021 08:11)

    # Link komentara

  136. Čisti faul, da se ne lažemo...
    (Mihajlo, 29. april 2021 08:11)

    # Link komentara

  137. Kakav Majstor!
    (Miodrag, 29. april 2021 08:11)

    # Link komentara

  138. Zion has fall down!I repeat Zion has fall down!
    Go Jokić!!!
    (Zju, 29. april 2021 08:10)

    # Link komentara

  139. Savrseno, jos su i Lejkersi i Klipersi izgubili.
    (Vukk, 29. april 2021 08:10)

    # Link komentara

  140. I šta kažu stručni hejteri: Jokić je spor i ne igra odbranu?
    Svi visoki igrači Pelikansa su se mjenjali na njemu, a on ih je vrteo ko na ringišpilu.
    Blokada za pobedu je tek posebna priča.
    (nema sumnje ko je MVP, 29. april 2021 08:10)

    # Link komentara

  141. Blokada sezone Morenta nad Nurkicem
    (Vlad, 29. april 2021 08:09)

    # Link komentara

  142. Bez Bartona, bez poraza. Jel to nekog iznenađuje?
    (Aki, 29. april 2021 08:09)

    # Link komentara

  143. Koliki hype oko ovog Ziona, ako izdrži dvije sezone u komadu bice cudo.
    (DM32, 29. april 2021 08:07)

    # Link komentara

  144. Stvarno je postao švajcarski nož. Koliko se samo ubrzao i popravio igru. Ono zakucavanje iza ledja nakon što je izvrteo Hernangomeza. Nema načina na koji nije dao koš, sve igra, i kao šlag na tortu blokira Zajona u odlučujućim momentima utakmice.
    Kralj.
    (tocka, 29. april 2021 08:07)

    # Link komentara

  145. Ne za pobedu, vec produzetak...
    (GanDra Šajkaš, 29. april 2021 08:07)

    # Link komentara

  146. Numeju lejkersi
    (ciga grobar, 29. april 2021 08:07)

    # Link komentara

  147. Otkad je došao AG u Denver, čekam aliup Jokića i evo, prvi poeni na utakmici upravo. Ne baš sjajno, može to i bolje, mada jedan je Manimal... MPJ počne sa šutom 1/5 i završi utakmicu  sa 58%.
    Faku skoro td da mu Jokić nije krao skokove. Inače o kakvom nabijaču statistike se radi, govori i sam finiš utakmice kada je namerno izgubio loptu samo da bi zalepio dangu Zajonu za pobedu. Nije mu dosta što je MVP već bi da bude i DPOY...
    (el, 29. april 2021 08:06)

    # Link komentara

  148. Каква блокада!!!
    (гатузо, 29. april 2021 08:06)

    # Link komentara

  149. Zion ide kuci sa gipsom na ruci
    (Smoki, 29. april 2021 08:06)

    # Link komentara

  150. jokic ne igra odbranu a?
    sace ,,mrzioci" da kazu da je bio faul ?
    (Izadji mala, 29. april 2021 08:05)

    # Link komentara

  151. Kakva vaspitna blokada? I lala se okrene u fazonu, "moram da idem, vi pomozite coveku...".
    (Realan, 29. april 2021 08:05)

    # Link komentara

  152. Hahahahahah kakva je bratina debeli,pa ovo nije blokada,on ga je ukucao u zemlju
    (czbg, 29. april 2021 08:05)

    # Link komentara

  153. Bio je faul nad zajonom ali mvp-u se to ne sudi. Bravo Joko, gledam svaki mec denvera bez pardon. Facu je odigrao bogovski.
    (Wlado, 29. april 2021 08:05)

    # Link komentara

  154. Uff.. Umalo ispustena pobeda ocajnom ofanzivnom igrom Denvera poslednja 3 minuta meca. Izgubljene lopte srecom nisu kostale.

    Nikola blokadom sezone nad Zajonom stavio tacku na pokusaje "otimanja" MVP priznanja ove sezone :) Tacku na glasnogovornike njegove "ocajne" odbrane (ako ih ima jos uvek). Od umalo ispustene utakmkce losim izvodjenjem/pasom sa strane 9sek pre kraja do blokiranja (faul ili ne, drugom prilikom) zakucavanja za produzetak nad specijalistom za takve, dominantne koseve. Odlican defanzivni mec, 3 blokade + 3 ukradene lopte! Sa ofanzivne strane jos jedna maestralna partija.

    UNO DOS TRES para Campazzo! U poslednje vreme svaki njegov mec komentarisemo kao najbolji do tada u NBA, ovaj svakako to jeste (za sada :) = odlicna forma, solidno se prilagodio ovakvoj kosarci, sve sigurniji sut, opet nenormalna odbrana (1 bl + 2ukr), asistencije (ukupno 30 poslednja tri meca). Prvi DDabl + 6 skokova! Spartanski! Neverovatno prijatna njuska. Svaki nedostatak nadoknadjuje nenormalnom energijom i karakterom, stavom na terenu. Zanemarite kriticare koji ne vide dalje od njegovog visinskog "hendikepa" i na momente diskutabilnog suta. Faku doprinosi Denveru opasno! Svakako vise nego sto se moglo pretpostaviti prelaskom u skroz drugaciji koncept od Evropskog. Pravi takmicar...

    Porter opet opravdao ulogu Nikolinog side kick-a. 28p + blokada i kradja. Umalo ga kostalo njegovo karakteristicno bacakanje nogu u stranu pri skok sutu - kacenje odbrambenog, lose prizemljenje, uvrnice zgloba... Nastavio bez vecih problema. Samo da tako i ostane kad se ohladi, izuje patiku :( Sve pametnije napada kos, bez srljanja, lepim resenjima oko obruca, fintama, po koji euto step.

    Gordon/Milsap, -14/+14 ?! Najmanji i najveci +/- jutros. Milsap par puta lepo "resio" Zajona u oba pravca, iskusno. Gordon u kontra ritmu usled ranih licnih nad prilicno zasticenim ZW.

    Rivers sve prirodniji u sistemu. Standardno siguran na lopti, jako dobar u odbrani, 4 ukradene! Jos uvek trazi sut, prilicno ocajan na tom polju za sada. Dozier ovaj put tih u oba pravca.

    Nosioci Pelikana solidno cuvani. Lonzo TDouble 16/12/12. Steta sto su glasine njegovog dolaska samo na tome i ostale. I dalje fascinira koliko je promenio tehniku/efikasnost/lepotu suta (5 od 9 za 3p).

    Generalno odlicna odbrana Denvera vecim delom meca, 8 blokada, 14 ukradenih! Utisak kvari 18 izgubljenih (najvise tokom poslednjih, umalo kobnih, 3 min). Zulja Nikolinih 6... Najvise raduje neverovatna timska energija, atmosfera i podrska, posebno sa klupe. Primetih da su MekGi i Rivers bas glasni na tom polju a Kampaco def omiljeni lik/saigrac :)

    Cini mi se 7/1 od povrede Mareja, sto obecava. Pravi test nakon Toronta sutra sledi u subotu na nedelju u nama "omiljenom", 4:00 terminu :)))
    (Pera Ždera, 29. april 2021 08:04)

    # Link komentara

  155. Blokiraš pokušaj zakucavanja Zajona u poslednjoj sekundi, a odbrana ti je najslabiji deo igre. :/
    (x, 29. april 2021 08:04)

    # Link komentara

  156. Hejteri ce reci, da je ova blokada na kraju bila faul ...
    (Kraken89, 29. april 2021 08:04)

    # Link komentara

  157. Čuj blokirao, zalupio...
    (Ch1vu, 29. april 2021 08:04)

    # Link komentara

  158. Ne mislim da treba da uzimamo za ozbiljno ESPN-ove debate gde guraju jos nekoga kao MVP. Jednostavno to je show, gledanije je ako se kao svadjaju.
    Mislim da je to to, MVP je nas
    (svi_redsi_na_jednom_mijestu, 29. april 2021 08:04)

    # Link komentara

  159. Gde si po'so?!
    (delijaMomak, 29. april 2021 08:03)

    # Link komentara

  160. Jel ovo faul? Nisam siguran
    (made in Serbia, 29. april 2021 08:03)

    # Link komentara

  161. Volim Jokaru ko brata, al ovo je bio faul.
    (#10, 29. april 2021 08:03)

    # Link komentara

  162. Sve čisto! Izgleda spor, ali ima brze ruke... Ovo je MVP. Jedina mu je mana što ne može da skoči, iako je sredio tijelo prilično. Ali to je priroda. Nema tu on puno prostora ni za napredak.
    (Svarožić, 29. april 2021 08:02)

    # Link komentara

  163. Ajmo Jokaraaa jos samo 10 utakmica!
    (kole, 29. april 2021 08:02)

    # Link komentara

  164. Ajooooj kakva banana za pobedu!!
    MVP
    (phrm, 29. april 2021 08:02)

    # Link komentara

  165. Zion: daj da zakucam

    Jokic: neces ti nidje

    MVP bre!
    (Veva, 29. april 2021 08:01)

    # Link komentara