- Komentari -
  1. E bogu hvala da se vratio konacno, ne bih podneo da gledam onog mucenog Ristica vise svaka njemu cast ali nije za 12,dalje za naredne pohode reprezentativne MJ. Kuridza, Davidovac kvalitetom nemaju mesta umesto njih Koprivica(Petrusev), Pokusevski i Jovic.Nikola npr, nzm situaciju sa Nedovicem zbog povreda pa ubuduce mozda se naci zamena i za njega, iako je odličan igrac ali nikad nista nasigurmo sa njim zbog povreda, tako da ovaj sastav sa 3,4 promena(mladih igraca) za buduce top.
    (Martin, 9. septembar 2022 14:10)

    # Link komentara

  2. Milutinov je sila....mozda najbolja petica koja igra u Evropi....snaga,motorika,mekana ruka
    (mrki, 9. septembar 2022 09:07)

    # Link komentara

  3. Ovom statistikom se vidi da je Jokić timski igač. Ne juri poene, već gleda da se svi uključe, pravi lider u košarkaškom smislu. a Milutinov je svakako vrhunski centar, nije nikakvo iznenadjenje da on dominira.
    (zi, 9. septembar 2022 08:44)

    # Link komentara

  4. Kari,Bog ti pomogao.Radite dobru stvar.Igrate pametno i pozrtvovano.Tako se bori za prestiz i medalju.Sto god uradite,sa takvim odnosom,vi ste ekipa koja se mora voleti.Bez hipoteke,nastavite i biće dobro.
    (Djed Gavrilo, 9. septembar 2022 07:06)

    # Link komentara

  5. Bez lažne skromnosti i onako skroz realno - da sam na mestu italijanske reprezentacije ne bi mi bilo svejedno...
    (Kittitelj, 9. septembar 2022 06:33)

    # Link komentara

  6. Како је то Пешић утегао, свака част! Момци улазе у сваку утакмицу 100% концентрисани, кидају. И сваки од њих радије асистира него поентира. Наравно, треба остати скроман и спремати се за сваку наредну утакмицу као да је последња, али... мирише! Ако наставе овако не видим ко може да их заустави.
    (Јанко, 9. septembar 2022 02:33)

    # Link komentara

  7. Šta je bre ovo, odakle ovoliki Makedonci u selekciji Poljske: Sokolovski, Balcerovski, Zicerovski ili kako god?! Zašto ne igraju za Makedoniju?!
    (Stara Srbija kao Severna Makedonija, 9. septembar 2022 01:04)

    # Link komentara

  8. Umesto Ristića je trebao ići Stefan Mitrovic a umesto Nede je trebao Dobric, ostalo dobro.
    (Vajldkardsi, 9. septembar 2022 00:38)

    # Link komentara

  9. ja sam od onih koji ne misle da je loše što smo imali laku grupu.Taman su se razigravali igrači, bez "kidanja". Ne zaboravite da su pred EP imali dve vrlo jake kvalifikacione utakmice sa puno naboja.
    (limeni, 9. septembar 2022 00:15)

    # Link komentara

  10. Bravo momci! Moram da postavim pitanje, i uvek mi je bilo nejasno, zasto treneri igracima koji su u drugom planu, poput Ristica, ne pruze sansu bar u ovakvim utakmicama? Ok, bitno nam je da se Milutinov razigra pa razumem, ali Ristic ni protiv Finske nije igrao...pa ubaci decka ako vodimo 30 razlike.
    (bgmare, 8. septembar 2022 23:55)

    # Link komentara

  11. Dalji tok ce zavisiti najvise od dve stvari. Odbrane za sut za tri poena, koja jednostavno mora biti bolja i igre druge petorke. Naravno, pod uslovom da ne bude vise iznenadjenja sa povredama.
    Mnogi govore da je lose sto smo imali laku grupu ali i tim i selektor su iskusni. Bolje ovako nego da smo prerano digli formu, da bi se klali u grupi i onda ostali bez goriva u zavrsnici prvenstva. Sad mora pun gas, igraci nisu istroseni i na svakoga se mora ici sa 100%
    (Gilles, 8. septembar 2022 23:51)

    # Link komentara

  12. Imamo Jokica, ali ovih desetak utakmica je pokazalo da ceo tim ume da igra u tom stilu. Nije to Jokicevi stil, on je samo izdanak NASE skole kosarke. Najbolji izdanak, naravno.
    Najveca korist od dosadasnjih igara i preiprema bice ako i ostatak tima pokaze da je svestan toga, i nastavi u ovom stilu u predstojecim "prozorima". Jer Belgija i slicni timovi moraju da nas se plase, mi smo, i sa Nikolom i bez, evropska i svetska kosarkaska velesila!
    (Pera, 8. septembar 2022 23:51)

    # Link komentara