- Komentari -
  1. Bravo Obrade, svaka cast!
    (mag, 24. februar 2021 09:04)

    # Link komentara

  2. Ako racunamo da ide ovim tokom da je favorit na 3 od 4 GS,mozda je bivsi selektor u pravu!
    Medjutim ja bih bio zadovoljan i sa 21 GS a da trenutno odbegli poste.Za Federera bi bilo pravo cudo da osvoji jos jedan GS.Dok za Nadala uvek je sljaka Pariza i RG njegova prcija gde je uvek favorit kad igra.Nase, Novaku bilo bi dovoljno da za 2-3 godine uspe da osvoji 21-22 GS sto je u pobedonosnom govoru na AO rekao pomalo u sali,pomalo u zbilji Danilu, da saceka bar jos par godina.Samo znam da 311+ nedelja na prvom mestu ATP liste niko nikad vise nece osvojiti cak i posle kraja nasih zivota! Svedoci smo koliko je truda i godina uz svo sprecavanje i suspenziju Novak cekao.Jos par nedelja i gotovo je!
    (bmiles, 24. februar 2021 00:15)

    # Link komentara

  3. Ове године шљива припремила за род као никада. Имаћу 50 казана. Уз додатак 500 кг шећера, имаћу 2000 литара чисте домаће љуте.
    (ДРАСЕН ДРАСЕН, 23. februar 2021 19:05)

    # Link komentara

  4. sjecam se izvale jednog lika kvazi strucnjaka nekog teniskog analiticara novinara sportskog ne mogu imena da mu se sjetim davno je to bilo.kako je ubjedjen da Djokovic nece vise osvojiti od devet do deset grend slemova.Novak je mozda tada imao oko sest sedam komada.A decko je vec na 18 titula i juri onu dvojicu .Moguce da se mnogo razocarao sto ga je Novak razuvjerio.A Obradoviceva prognoza bi vec mogla da se dogodi.Jer Noletu je samo nebo granica.bitno je da ostane zdrav i to je to ...
    (no name, 23. februar 2021 11:14)

    # Link komentara

  5. Postoji goat lista u tenisu. Ukucate i vidite. Novak i na tome prestiže Federera vrlo vrlo brzo ne treba mu ni GS više.
    (Dextasy, 23. februar 2021 07:59)

    # Link komentara

  6. Simpatičan mladić
    (Djorgo o BO, 22. februar 2021 23:04)

    # Link komentara

  7. @Davor
    Vidi prijatelju,Hrvati imaju Janicu i Sandru Perkovic(mozda i vece sportiste od Novaka),imaju Luku Modrica koji je veca svetska faca,prosto dojucerasnji zvanicno najbolji u ubedljivo najpopularnijem sportu,neuporedivo sa tenisom i bilo cim drugim,pa opet kod njih ne postoji 1 odsto hajpa kao kod nas sa Novakom,pritom duplo manja nacija,ovo kod nas se bukvalno moze porediti samo sa Argentinom i Maradonom samo sto je ovo kod nas totalno iracionalno jer se Novak bavi sportom koji ne volimo,ne razumemo i sutra cemo ga bataliti u pracenju vec je vezano iskljucivo za mantru "Novak ispravlja sliku o Srbima u svetu",sto je nazalost neverovatno porazno jer pokazuje koliko smo kao nacija izgubili dostojanstvo i koliko nam je stalo da nas prihvate oni koji su nas unistavali,pa makar im bili najobicnije sluge kao sto je uostalom i sam Novak neko ko se klanja i unizava pred njima doduse za mnogo velike pare dok se nacija kolektivno prodaje jeftino,i ako je svo to ludilo oko Novaka koje odavno nije normalno navijanje za svog zemljaka vec neka druga dimenzija gotovo patoloska,tebi premalo(Novaka bukvalno jos samo nismo kanonizovali),e onda stvarno ne znam sta da ti kazem.
    (labud, 22. februar 2021 22:07)

    # Link komentara

  8. Pošto vidim evo da se ovde svi razumeju u tenis, pitao sam moju baba Stanu, 85g, šta ona misli o tome. Kaže baba Stana da Feki više neće uzeti ništa, Rafa još dva RG i Nole dva AO, jedan W i jedan US open, tako da po 22 Rafa i Nole ali po broju Mastersa i nedelja na ATP listi, naša dika će biti GOAT.
    (Totti, 22. februar 2021 22:00)

    # Link komentara

  9. Jedini ispravan pristup je da se koncentriše na naredni GS. Da nema u glavi ni Wimbldon, a kamoli USO. Jedan po jedan pa, dokle stigne. Nisam izmislio ništa novo, a slušajući Novaka on baš tako i misli, zbog toga je i došao do ovih visina. Izjavu Obradovića doživljavam samo kao bodrenje Novaka i pružanje podrške i hvala mu na tome.

    Moja lična želja ja da dobaci do 20 i to će biti dosta za GOAT. To može dohvatiti najkasnije na AO naredne godine. Kada se setim da sam se potajno nadao da dobaci do 5 - 6 GS titula, sada se samom sebi smejem. Moj brat je tada rekao, kada je imao 2 GS titule, da će prestići Samprasa (14), a ja sam mu rekao da nije normalan. Često me poseća na to.

    Nole, samo napred i bar još dva GS, a posle kako Bog da.
    (Max Von Sidow, 22. februar 2021 21:36)

    # Link komentara

  10. @Gedza
    Dugujem ti izvinjenje ako sam pogresno shvatio...samo mi je vise muka od upotrebe rijeci BOT! I to se 99% koristi kad neko hvali i podrzava Noleta..."Noletovi botovi" u ekstazi, na aparatima...zavisno od situacije!!! Zajednicka stvar je da podrska Noletu vuce i klasifikaciju BOT...i opet, sta god to bilo!!! Cudan smo narod...plitke i prodane duse!!! Hrvati da imaju Noleta kao sto ga mi imamo...pa vidjeli bi sta je podrska ljudi moji...sve sto zasluzuje + u njihovom stilu, dodatnih 100%...u nivou bozanstva bi im bio!!! Ali mi (Srbi) smo izgleda malo izbirljivija publika...imamo oko za mane!!! Postujem Federera i Nadala(mnogo vise) ali VOLIM I NAVIJAM ZA SVOG NOLETA...svako dobro "Noletovim botovima"!!!
    (Davor, 22. februar 2021 20:39)

    # Link komentara

  11. Unknown ili nepoznati, svejedno.
    Da pronadjes jos koji moj komentar o Noletu ne bi tako replicirao. Da sam namazan to mozda stoji ali ja sam veliki Novakov navijač. Pre desetak godina Bog mi je svedok da sam uzimao urlaub da bih gledao Novaka u Australiji noću, naravno na tv. Koliko sam samo urlikao kad bi osvajao trofeje. I dan danas sam njegov navijac ali ne toliko da bih izostajao sa posla. Ali ne mrzim ni Nadala ni Rodju, za njih mi puca prsluk. Volim kad izgube. I naravno ima i kod Novaka stvari koje mi se ne svidjaju. Sa teniske strane dropsotovi koji su prosecni i smeč koji je katastrofalan. Sa neteniske strane slanje srca publici je pid br 1. Zatim njegovo ponasanje prema njegovom boksu kad mu ne ide, psovanje, filozofiranje o svemu i svačemu. Ma ima jos koješta ali nebitno. Sve dok osvaja trofeje svaka mu cast.
    (fenomen, 22. februar 2021 20:31)

    # Link komentara

  12. Glupo je raspravljati o tome vise,sva trojica su doktori igre,nema price,kao sto nas niko nije mogao da ubedi da je Pele najbolji fudbaler koji je terao loptu,nego Ronaldo,mislim na Brazilca,i ako statisticki ne moze prici krdzi i manekenu,al ajd sad ti ubedi ovu decu da je imao neki tamo bolji,vrlo tesko,tako ce biti i u tenisu kad ova trojica okace reket o klin,jedino sto mislim da je ovaj sport u problemu,kad ovi zavrse ne vidim ko bi mogao da ih nasledi,nema naznaka na to,tesko ce se stvoriti ovoliko rivalstvo ikad vise...
    (tako je kako je, 22. februar 2021 20:23)

    # Link komentara

  13. @vlado

    “Europljani u mišije rupe” ??? Kakav si ti primerak navijackog nacionalizma zadojen glupim mitovima ti nekom nesto pricas o bilo cemu ...
    (igor M, 22. februar 2021 20:22)

    # Link komentara

  14. Dobro, bas da lagano moze do 25, ne moze. Po meni, to mu je neki maksimum, uz dosta napora i malo srece, moze do 25. Zavisice dosta od ove sezone, ako bi uspeo sad da osvoji Vimbldon i US, onda bi realno mogao uzeti jos 5 komada do kraja karijere. Ne lako, ali mogao bi.
    (zhol, 22. februar 2021 20:19)

    # Link komentara

  15. @Sale
    Upravo to sam hteo napisati,ovo je preslikana situacija kao sa RG 2016-te,tada je osvojio isti tako sto do finala nije imao ozbiljnog rivala,i onda u finalu mu se protivnik raspao,i tad je upravo Obradovic u bespotrebnoj euforiji Djokovicu predvideo lagano osvajanje i Vimbldona i OI,i maltene apsolutnu dominaciju do kraja karijere,svi znamo sta se posle desilo,danas je Djokovic 5 godina stariji od tada,34 leta,nacet povredama koje su ga za razliku od svih drugih zaobilazile celu karijeru ali ne moze to doveka,Nadal nije rekao zadnju rec,ovih 4-5 da kazemo novajlija koliko god ih potcenjivali znaju da igraju tenis i sigurno ce sa iskustvom sve manje imati ovakvih izdanja kao Medvedev u finalu,pritom je Novak opterecen vanteniskim stvarima,pritisak na njega u vezi borbe za najveceg je daleko izrazeniji(U SUI i ESP se goat tema jedva i pominje kod nas sirotinje ovo od nacionalnog znacaja)...A stvar je jednostavna,njemu je Australijan Open druga kuca,on je ovde nabrijaniji nego igde drugde,jednako kao Rafa na RG,pa opet Rafi nakon demoliranja Noleta u finalu niko nije predvidjao da ce osvojiti 28 Slemova do kraja karijere,u svojim najboljim danima je Novak osvajao AO i to mu bio jedini GS u godini,zato i dalje kaska za vodecim dvojcem iako najduze dominira i ne treba se u euforiji zanositi nekim nerealnim dostignucima da pad ne bude bolan,jos ako Rafa opet uzme RG(a uzece)i na kraju 2021-ve ce Nole biti na istom(tesko moze uzeti bas i W i US),tako da,polako,sta bude bice
    (jarac lijan, 22. februar 2021 20:06)

    # Link komentara

  16. Obradovica koji jeste teniski strucnjak, i koji Novaka poznaje tolike godine, komentarisu teniski strucnjaci sa portala koji nisu stali na sljaku jednom u zivotu. Isti oni teniski strucnjaci koji su predvidjali ubedljivu pobedu Medvedeva nad Djokovicem u finalu, pa sam ih zamolio da ne pobegnu kad sutra u 13h (to je bila subota). Pa ih vec u 12h nije nigde bilo, evo opet se izmigoljili...

    Ne mi nismo zaboravili da nemate pojma o tenisu, vec ste zluradni. Vi ste nasli da osporavate izjavu Obradovica??? Apsurd nad apsurdima.
    (Hagiano, 22. februar 2021 19:50)

    # Link komentara

  17. Ma 80.
    (roarrr, 22. februar 2021 19:43)

    # Link komentara

  18. E ako Bogdan Obradović kaže onda je to sto posto pošto znamo da je najjači stručnjak
    (lala, 22. februar 2021 19:41)

    # Link komentara

  19. Prvo skoči, pa reci hop
    (Marko, 22. februar 2021 19:38)

    # Link komentara

  20. @vlado
    Pljuvati patoloske obozavaoce,sektu koja se vise potresa sto Nola "mrzi" neki Kirjos nego kad mu uzmu platu i penziju,otmu deo teritorije,ponizavaju ga na sve nacine nije pljuvanje Novaka i srpstva vec osnovno razmisljanje svakog iole normalnog ljudskog bica.Inace kad smo vec kod srpstva,smatras Novaka najboljim teniserom ikada a on u kategorijama koje bi nas trebalo jedino istinski zanimati,igara za svoju zemlju i srpstvo on je losiji ne od Federera i Nadala,vec i Mareja,Delpa,Vavrinke,ajde da ga vidimo na OI kad se ne igra za dolare,da li ce tada biti ovako kao na pojedinacnim turnirima,videli smo do sada kako je to islo.
    (djilas lopov, 22. februar 2021 19:28)

    # Link komentara

  21. bogdan obradovic je inace dokaz da bukvalno bilo ko moze da osvoji dejvis kup kao selektor. mozda bi cak i marko djokovic to mogao, mada ajd sad, ne treba preterivati
    (petar markovic, 22. februar 2021 19:26)

    # Link komentara

  22. Bravooooo Acooo ti si naš ponos dika i prilika i svaka slika ti i nole ste ginijalci svog zanata živela Srbija uz vas dvojice
    (Milan, 21. februar 2021 16:55) 

    Ljudi, ne morate da nam userete i ovaj radosni trenutak. Osim toga, promešajte malo matricu: ima li među vama pojedinaca koji mogu da sastave više od dve prostoproširene rečenice?
    (Žalosna sova, 21. februar 2021 16:57)

    Veliki uspeh u sportu. Pobeda Novaka Djokovica donela veliku radost Srbiji. Pored uspeha u politici, nizemo uspehe i u sportu.
    (Una, 21. februar 2021 18:35) 

    Sretni smo svi što imamo ovakvog šampiona kao i uspešnu političku garnituru koja diže ugled Srbiji gde god se pojave.
    (Žarko Nastasić, 21. februar 2021 19:10) 

    Najbolji predsednik cestita najboljem teniseru. Pridruzujem se cestitkama, ponos Srbije
    (bojan, 22. februar 2021 10:30) 

    @ Šou biznis

    Jeste malo mi je krivo, evo priznajem. :) A što tebe nema u ovim komentarima, možda 1 kritički.
    Moje je čisto navijačko zezanje!
    Tamo ne zalažiš?
    Da se ne bi ispovraćao? :(
    (nolomanija, 22. februar 2021 19:16)

    # Link komentara

  23. Pre jedno dve godine kad sam gledao broj nedelja na ATP listi sam pomislio kako nema šanse da stigne Federera jer skoro 2 godine mora stalno da bude prvi. Pa u skladu s tim ću reći da nema šanse za 25 GS. 🙂🤣
    (Sreten Žujkić, penzioner, 22. februar 2021 19:12)

    # Link komentara

  24. @nolomanija
    Nolomanija je sta "genije"?
    Koliko likova polupismenih misle da su in i cool ako pljunu po svemu sto je srpsko, a ne shvataju koliko u sustini ispadaju jadni i bedni.Novak je najbolji teniser koji se ikada bavio ovim sportom na planeti, i tu neoborivu cinjenicu nece niko i nista promeniti. A sada se vi "europljani" vratite u svoje male misije rupe
    (vlado, 22. februar 2021 19:04)

    # Link komentara

  25. Ljudi je l vidite ove bolesne reklame kojima preplavljuju ovu aplikaciju?

    P.S. Bravo Nole!
    (Toluca, 22. februar 2021 18:56)

    # Link komentara

  26. Ovaj čovjek i kad pokuša nešto pozitivno da kaže, ispadne nespretno, neka terminologija van konteksta, ,,King Kong"!?.. Banane!?.. nekakvo ,,ispaljivanje zrna"!?.. jednostavno odiše mi nekom negativnom energijom, i ako sbjkkem da mi nije simpatičan.. Kao da se na silu trudi da pohvali uspjeh.. Miloš, Podgorica.
    (Semjuel Beket - Sioran, 22. februar 2021 18:55)

    # Link komentara

  27. Koji put ove price kako osvaja 20,25 nikako da dodje na -1 titulu. Secam se posle Rg 2016 kakve su to price bile, nestvarne maste. Do kraja 2020 kao imace 20,22 25 islo se do 28. Dodje Rg21 covek ima 18. Dokle vise euforije, maste dok se barem nije izjednacio.
    (Sale, 22. februar 2021 17:23)

    Jeli jel 18 GS malo? A 17 ih je osvojeno u poslednjih 10 godina. Federer ih ima 4 a Nadal 11. To je statistika poslednjih 10 godina. A od te 2016, osvojio ih je 6. Sad je na -2 a 2016 je bio -5. Ako Nadal ne uzme RG, Nole se izjednacava najkasnije na AO 2022
    (Nemanja Milosevic, 22. februar 2021 18:48)

    # Link komentara

  28. Mora da mazne još 3 makar Wimbldona da dzemperko crkne od muke jer onda nema više ni jedan rekord...još 3 U.S opena i dosta ,najviše svih pojedinačno osim RG i najviše sveukupno plus nedelja na 1.mestu,u Australiju više ne mora ni da ide,dao im domaći za sva vremena...onda gospodski 2023. posle U.S opena kaže :dosta sad malo ona,i pusti muziku iz maratonaca...mislim da će anglosaksonci svi preci na golf nakon toga
    (samo jako, 22. februar 2021 18:28)

    # Link komentara

  29. @ Gedza
    Zivela familija Prazilukovic!
    Treba sve da pokupuju po Srbiji i u sve da se mesaju!
    (Srki, 22. februar 2021 18:26)

    # Link komentara

  30. Ljudi budimo realni. Novak je profesionalac od 2003 godine, za 18 godina osvojio je 18 GS-a. U proteklih godinu dana osvojio je 1 GS. Ja bih prvi voleo da osvoji 30GS ali nije realno. Ima jos 2-3 sezone na visokom nivou pod uslovom da izbegne povrede, ali ce sve teze biti osvojiti GS. 22 GSa je po meni plafon. Da bio bio najbolji ikada mora zaustaviti Nadala na RG jer je ovaj toliko dominantan na sljaci da komotno moze da racuna na jos 4-5 RG. Nadal ima preko 98% odnos pobeda i poraza na RG.
    (Trash, 22. februar 2021 17:51)

    Po meni ne mora on da zaustavlja Nadala na šljaci nego da počne osvajati češće US open. Premalo je titula osvojio na tom GS.
    (motam kablove, 22. februar 2021 18:24)

    # Link komentara

  31. @Gedza
    Zar voljeti srpskog asa znaci biti bot??? Previse koristite jednu glupu rijec...a molio bih Vas koji niste botovi, da mi objasnite sta mislite pod tim???
    BOT je na srpskom sta???
    Ali dovoljno si rekao svojim nadimkom...Gedza!!! Ne "bot" Gedza...cool Gedza naravno!!!
    Za kraj...naprijed Novace...uz tebe su srpski "botovi"!!!
    (Davor, 22. februar 2021 17:48)

    Nisi razumeo druze. Upravo sam one Srbe koji pljuju Novaka Srbina nazvao botovima. Naravno da nema nista prirodnije i normalnije kada se u Srbiji voli srpski as. Sve drugo je bolesno.Ziveo Novak, zivela Srbija!
    (Gedza, 22. februar 2021 18:20)

    # Link komentara

  32. Hahaha, krenula je nolomanija
    Ajmo ajde Fric i "p.m." ajmo ajde do King Konga
    (nolomanija, 22. februar 2021 17:52

    Jel ti baš toliko krivo?
    (Šou Biznis, 22. februar 2021 18:06)

    # Link komentara

  33. Goat samo u Srbiji ?
    (Danijel@Zg, 22. februar 2021 17:28)

    A što ne pročitaš današnji Watson? Eto, na primer to ti je ni manje ni više nego švajcarski časopis iz Rogerove otadžbine pa pročitaj šta oni kao Švajcarci kažu ko je po njima G.O.A.T..
    (Djordje NS, 22. februar 2021 18:00)

    # Link komentara

  34. Samo su dvojica bolja: RF i RN. Malo li je treći na svetu.
    (Aleksandar, 22. februar 2021 17:58)

    # Link komentara

  35. Danas bas pricam sa kolegama i kazem im da ce osvojiti makar 25 GS.
    (Milos, 22. februar 2021 17:56)

    # Link komentara

  36. Hahaha, krenula je nolomanija
    Ajmo ajde Fric i "p.m." ajmo ajde do King Konga
    (nolomanija, 22. februar 2021 17:52)

    # Link komentara

  37. Ljudi budimo realni. Novak je profesionalac od 2003 godine, za 18 godina osvojio je 18 GS-a. U proteklih godinu dana osvojio je 1 GS. Ja bih prvi voleo da osvoji 30GS ali nije realno. Ima jos 2-3 sezone na visokom nivou pod uslovom da izbegne povrede, ali ce sve teze biti osvojiti GS. 22 GSa je po meni plafon. Da bio bio najbolji ikada mora zaustaviti Nadala na RG jer je ovaj toliko dominantan na sljaci da komotno moze da racuna na jos 4-5 RG. Nadal ima preko 98% odnos pobeda i poraza na RG.
    (Trash, 22. februar 2021 17:51)

    # Link komentara

  38. @Gedza
    Zar voljeti srpskog asa znaci biti bot??? Previse koristite jednu glupu rijec...a molio bih Vas koji niste botovi, da mi objasnite sta mislite pod tim???
    BOT je na srpskom sta???
    Ali dovoljno si rekao svojim nadimkom...Gedza!!! Ne "bot" Gedza...cool Gedza naravno!!!
    Za kraj...naprijed Novace...uz tebe su srpski "botovi"!!!
    (Davor, 22. februar 2021 17:48)

    # Link komentara

  39. @Sale Da, to jeste maštarenje ali takođe nije bilo daleko od realnosti. Korona i nedostatak sreće su ga oštetili za 2 GSa prošle sezone, lako je sad mogaonda bude na 20.
    (mighty banana, 22. februar 2021 17:47)

    # Link komentara

  40. “King Kong ain’t got s..t on me!!!”
    (WhySoSerious, 22. februar 2021 17:46)

    # Link komentara

  41. Ipak stigli su novi klinci-Medo, Zverev, Grk, Tim, Rublev, Feliks i Siner.
    Budimo zadovoljni-bice GOAT, Br1(godine i nedelje) 142(81 pob) meceva protiv-Nadala, Federera i Mareja. Najvise je nagrada osvojio,...
    Za GS, mozda Nadal?
    (ZORAN, 22. februar 2021 17:45)

    # Link komentara

  42. Nije to ni vazno, i da ostane na ovom broju Novak je klasa za sve.
    Kompletan je igrač, ima muda da iskaže stavove, inteligentniji od svih.
    (Milojica, 22. februar 2021 17:44)

    # Link komentara

  43. Al ga jinxnuo obrad
    (Jovan, 22. februar 2021 17:43)

    # Link komentara

  44. Tako je!!!!!!
    (darko, 22. februar 2021 17:42)

    # Link komentara

  45. I to opušteno ide do 25, to je već sad jasno.
    (sole, 22. februar 2021 17:41)

    # Link komentara

  46. Nole Jarče jedini! Kidaj šosone i dušmane
    (Panonskivnar, 22. februar 2021 17:32)

    # Link komentara

  47. Svejedno uvek dolaze mladi a oni stare . Godine prolaze pa bi to trebao jos ove ili sledece. Kasnije je sve lutrija
    (ajvar, 22. februar 2021 17:32)

    # Link komentara

  48. Kad osvoji GS kazu bice jos 7, kad ne osvoji kazu to je to, ne moze on vise, mator... Sve u krug.
    (bakalarbakalar, 22. februar 2021 17:31)

    # Link komentara

  49. Hoce, verovatno, ali jos 34 i 7. Brojte sitno do istorije i preko.
    (vojkan85, 22. februar 2021 17:30)

    # Link komentara

  50. Ja isto mislim da ce Nole igrati jos 4-5 sezona i da lako moze do 25 titula. A onda, kad se podvuce crta nakon karijere, bice upisan kao najveci ikad i sve to je postigao (pazite ovo!) tokom zlatne ere tenisa. Kakav uspeh, majko mila!
    (Djordje P, 22. februar 2021 17:29)

    # Link komentara

  51. Goat samo u Srbiji ?
    (Danijel@Zg, 22. februar 2021 17:28)

    # Link komentara

  52. Đoković 18 GS titula, najviše nedelja na prvom mestu ATP liste, najviše GS titula na betonu, svi osvojeni ATP mastersi 1000 i to dva puta, najviše puta završavao godinu kao broj 1, jedini koji je držao sve 4 GS titule na tri tazličite podloge, ima 5 Završnih mastersa, medalju sa Olimpijskih igara, po jedan osvojen Dejvis kup i ATP kup sa reprezentacijom Srbije. I još će napredovati, Bože zdravlja, tako da ako neko ima sumnju ko je najbolji teniser svih vremena, ovim je rešena ta sumnja. Novak Đoković GOAT.
    (srle, 22. februar 2021 17:27)

    # Link komentara

  53. E moj @fenomenu prefarban si ti svim bojama ali uzalud mnogooo veći od tebe su Novaka pokušali da izbace iz koloseka kojekakvim izjavama a ne ti!! Banane su zdrave klopaj ih što više,a i majmuni su fine životinje kao i sve ostale,pomazi koju bolje ces se osećati!
    (unknown, 22. februar 2021 17:27)

    # Link komentara

  54. Aha, Obradovic!? Nista onda... Hahahahahahaha...
    (Jumko, 22. februar 2021 17:25)

    # Link komentara

  55. Koji put ove price kako osvaja 20,25 nikako da dodje na -1 titulu. Secam se posle Rg 2016 kakve su to price bile, nestvarne maste. Do kraja 2020 kao imace 20,22 25 islo se do 28. Dodje Rg21 covek ima 18. Dokle vise euforije, maste dok se barem nije izjednacio.
    (Sale, 22. februar 2021 17:23)

    # Link komentara

  56. A podsmevali ste se Obradoviću kada je pre tri dana, i pre finalnog meča, rekao da ne postoji način na koji Medvedev može da pobedi Novaka.
    Eeeee, stručnjaci, stručnjaci!
    (Djido, 22. februar 2021 17:23)

    # Link komentara

  57. Iz tvojih usta u Bozije usi gospodine Obradovicu.
    (Aleksej, 22. februar 2021 17:19)

    # Link komentara

  58. GOAT THINGS!!!
    (italijan u prevari, 22. februar 2021 17:18)

    # Link komentara

  59. E moj Novace bivsi selektor kaze da si majmun gorila i da mozes pojesti puno banana. Sta ces mu odgovoriti na ovo hvaljenje?
    (fenomen, 22. februar 2021 17:17)

    # Link komentara

  60. Botovi na aparatima. Poliva ih Novak, poliva Srki, poliva Obrad, polivanje u punom jeku a tek ce ga biti.
    (Gedza, 22. februar 2021 17:17)

    # Link komentara