Vesti - Australian Open 2021 -

"Đoković je King Kong – osvojiće 25 Grend slem titula"

Najbolji teniser u istoriji.

MS
Podeli
EPA-EFE/DAVE HUNT
EPA-EFE/DAVE HUNT

Ponovo je pokrenuta ta tema, što je slučaj uvek posle Grend slema, a posebno nakon što je Novak Đoković osvojio Australijan open.

Bogdan Obradović, čovek koji jako dobro poznaje srpskog asa i njegovo telo koliko može dugo da izdrži, pričao je o tome na TV B92 u emisiji "Fokus".

Upitan koliko može Novak da prigrabi najznačajnijih turnira u trenutku kada je na 18, a Rafael Nadal i Rodžer Federer na 20, bivši selektor Srbije je dao zanimljiv odgovor:

"Figurativno bih odgovorio. Kada bismo pitali King Konga, najveću gorilu da li može da pojede tri ili pet banana. može da ih pojede koliko god želi. Novak je King Kong tenisa i sporta. Bez ikakvih problema može da stigne do 25 Grend slem titula", rekao je Obradović.

Analizirao je i Novakove rivale na tom putu.

"Nisam siguran da Rafa može da osvoji pet trofeja na Rolan Garosu ili Federer bilo koju titulu. Ovi novi momci za vreme njihovih karijera mogu ne mogu da osvajaju kao što je Novak. Imate punjenje i udarnu iglu, samo je se gleda Novak koji je udarna igla. Kada eksplodira samo je pitanje koliko će zrno daleko da ode. Garantujem više od Nadala i Federera", zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.