Jagodina - Društvo - B92 Lokal

Jagodina posle dvogodišnje pauze nastavlja tradiciju vođenja studenata u Beč

Od 13. do 16. marta ove godine grad Jagodina vodiće studente u Beč, glavni grad Austrije, u grad u kome studira najviše naših studenata koji studiraju van granica Srbije.

Izvor: B92.net Jagodina
Podeli
Foto: Shutterstock/qunamax
Foto: Shutterstock/qunamax

Studenti i profesori, njih 350, boraviće u Beču tri dana, dve noći.Tom prilikom posetiće i Univerzitet u Beču kao i druge znamenitosti austrijske prestonice, navodi se na zvaničnom portalu Grada Jagodine.

Za ovo putovanje mogu se prijaviti svi studenti koji studiraju na fakultetima sa sedištem u Jagodini, kao i studenti koji su iz Jagodine a studiraju na Univerzitetima u Srbiji, koji imaju prosek na studijama 8,5 i više, starosti do 26 godina i koji nisu do sada u našoj organizaciji putovali u Beč.

Prijavljivanje će se vršiti od 01. do 25. februara u Skupštini grada Jagodine uz potrebnu dokumentaciju: prijavu, uverenje o studiranju, indeks, fotografiju i fotokopije prve strane pasoša i lične karte, doneti lično u kancelariju 22 u Skupštini grada Jagodina.

Sredstva za ovo putovanje kao i sva prethodna putovanja obezbeđena su od donatora i nijedan dinar neće se potrošiti iz budžeta grada Jagodina, niti iz budžeta Republike Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.