Jagodina - Društvo - B92 Lokal

Delegacija koju predvodi Palma otputovala u Grčku

Delegacija koju predvodi Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik, predsednik SG Jagodina i počasni konzul Grčke u Srbiji, od 1.200 članova otputovala je sinoć za Grčku i boraviće pet dana u grčkom letovalištu Hanioti.

Izvor: B92.net Jagodina
Podeli
Foto: Skupština Grada Jagodina
Foto: Skupština Grada Jagodina

Delegacija od 1.200 članova iz 49 gradova i opština Srbije o trošku donatora i sredstava Jedinstvene Srbije, koja ova stranka dobija na osnovu osam narodnih poslanika u Parlamentu Srbije, otputovala je u grčko letovalište Hanioti gde će boraviti od 29. maja do 3. juna.

Delegaciju će čine privrednici, poljoprivrednici, članovi gradskih i seoskih mesnih zajednica, sveštenici SPC u Jagodini, zdravstveni radnici Opšte bolnice i Doma zdravlja u Jagodini, zdravstveni radnici raznih bolnica, klinika i instituta iz Srbije, članovi brojnih udruženja iz Jagodine, Crvenog krsta i novinari.

Ovo je sedamnaesta godina da građani cele Srbije u organizaciji Skupštine grada Jagodina odlaze u neku državu. Do sada je besplatno u neku od država putovalo oko 53 hiljade Jagodinaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.