Parlamentarni

Vučević: "Zadovoljni smo, ali ovo je odgovornost" VIDEO

Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio danas u Jutarnjem progranu TV Prva da je stranka na čijem je čelu zadovoljna izbornim rezultatima.

Izvor: B92
Podeli
 FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

"Zadovoljni smo i što su izbori protekli u fer i demokratskoj atmosferi, govorim o samom izbornom danu, dok je u kampanji bilo svačega, pa i napada na porodicu predsednika", rekao je on. Takođe se zahvalio svim građanima koji su glasali za listu Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane.

Istakao je da je u pitanju velika odgovornost za poslove koji treba da se urade, a među kojima je i pitanje KiM.

Podsetio je da je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ostvarila fantastičan rezultat i da na republičkom nivou, kao i na pokrajinskom, po kom može sama da formira vlast. Ali, uvek smo vodili onakvu politiku da treba sa svima razgovarati i svima pružiti šansu da zajednički radimo, rekao je on i dodao da će SNS svakako razgovarati sa Ivicom Dačićem, liderom SPS.

"SNS uvažava sve liste koje su prešle cenzus, razumemo i ljude koji su glasali za Đilasovu ili neku drugu listu, i bićemo odgovorni i prema tim ljudima, Mi smo odgovorni da vodimo celu državu, za sve ljude bilo kako da je ko glasao", istakao je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.