Esports B92.net

WoT – Za Novu godinu stiže Čak Noris!

World of tanks svake godine tradicionalno ima novogodišnji specijal koji se ponavlja i ove godine gde dobijate popuste, sakupljate poene, dobijate nagrade, ali je ove godine to upotpunjeno jednim pravim akcionim junakom koji stiže u igru – Čak Noris!

Miloš Hetlerović RUR
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Naravno Čak je sam po sebi nepobediv, vaš tenk će uništavati sve pred sobom kada ga vozi Čak Noris a bitka se završava kada on kaže da je dosta! Zanimljivo je da ćete kroz igru moći da dobijete i takozvane Misije od Čaka koje će vam davati specijalne bonuse.

Sam koncept događaja je sličan kao i ranije – za izvršenje nekih misija u igri dobijate kutije koje sadrže random elemente kojima kitite garažu i jelku i pravite prazničnu atmosferu. Naravno kao i prošlih godina tu su “velike” kutije koje kupujete za pravi novac i koje vam donose veće bonuse, bolje ukrase ili čak i zlatno, premium vreme i premium tenkove, ali je malo bezveze što se do toga dolazi opet po random principu, da kažemo kroz vid kockanja.

Praznici u World of Tanks kreću 9. decembra i traju do 11. januara 2021. godine, a sve bonuse koje ostvarite u ovom periodu ćete moći da i dalje koristite do kraja januara.

Izvor: RUR Esports

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.