Esports B92.net

WoT – stiže nova Battle pass sezona sa Warhammer 40k tenkovima

Nova sezona Battle pass uskoro stiže u World of Tanks koji je obojen u tematiku Warhammer 40.000 univerzuma odnosno skinovi koji se dobijaju su inspirisani popularnom franšizom Games Workshopa.

Klanrur.rs, Milos Hetlerovic
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

U Warhammer 40.000 univerzumu je jedina konstanta rat a sukobi između frakcija su ono što definiše život. Takođe u vremenu pre opštih sukoba postojao je period poznat kao Age of Technology su pravljeni artifakti poznati kao STC – Standard Template Construct, koji su sadržali svakakva znanja ali i imali mogućnost da svoja znanja prilagođavaju izmenjenim okolnostima i da prave nova rešenja. U savremenom Warhammer 40.000 univerzumu STC su relikvije koje sadrže nepojmiva tehnološka znanja i kao takvi mogu biti od izuzetne koristi svakoj od frakcija. Pronađen je jedan takav i Ultramarines, Death Guard i Evil Sunz Orks jurišaju kako bi ga se prvi domogli.

Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

To znači da ćete osvajanjem svaka od tri glavna stadijuma Battle Pass u World of Tanks dobiti po 3D skin (za Object 430U, E-100 ili STB-1) kao i naravno komandira koji je iz jedne od frakcija. Battle Pass poeni se dobijaju na standardni način – borbama u Tier VI-X vozilima, a ovaj Battle pass će trajati od juna do kraja avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.