Esports B92.net

WoT

WoT - Terminator 2 kampanja stiže u World of Tanks

World of tanks nastavlja saradnju sa popularnim akcionim herojima i franšizama pa je tako novi krug Battle Pass koji je dostupan od 12. do 26. januara baziran na zaista klasik filmu - Terminator 2: Judgment Day. U okviru misija možete dobiti komandire u vidu Sare ili Džona Konora, klasičnog T-800 terminatora ili T-1000, poznatog terminatora iz ovog nastavka filma koji je izrađen od tečnog metala.

WoT utorak 17.01. 15:47 Komentara: 1

Wargaming otvorio jedan od najvećih gejming habova u Beogradu!

Svetski poznata gejming kompanija Wargaming, koja nam je donela čuvene franšize kao što su World of Tanks i World of Warships, zvanično je otvorila kancelariju u glavnom gradu Srbije. Prošle nedelje smo dobili priliku da posetimo njihov novi prostor i da popričamo sa timom o njihovim planovima za budućnost.

WoT subota 10.12. 14:42 Komentara: 0

WoT - Stižu Arnold Švarceneger i Mila Jovović u novododišnji specijal

World of Tanks poslednjih nekoliko godina pravi novogodišnje specijale gde se pojavljuju poznati akcioni heroji, poslednji u nizu je bio Arnold Švarceneger koji je u svom tradicionalnom stilu obećao da će se vratiti. I evo ga ponovo ove godine ali potpomognut još jednom akcionom junakinjom koja je vrlo poznata u svetu video igara - Milom Jovović!

WoT ponedeljak 28.11. 13:33 Komentara: 2

WoWS - Stigle podmornice!

World of Warships je ove nedelje dobio jedno značajno unapređenje, uvedena je potpuno nova klasa brodova - podmornice. Posle nekoliko test verzija i pojavljivanja podmornica u različitim događajima sada su ovi brodovi punopravna opcija u igri.

WoT ponedeljak 10.10. 11:35 Komentara: 0