Esports B92.net

WoT

WoT – Stiže najstrašniji Haloween događaj do sada!

U World of Tanks će od 26. oktobra do 9. novembra biti aktuelan do sada najveći Haloween događaj a koji je rađen u saradnji sa ljudima koji su učestvovali na kreiranju poznatog Silent Hill serijala Horor igara. Bićete ubačeni u misteriozni grad Mirni-13 i samo vas saradnja sa drugim igračima i dobra taktika mogu izbaviti.

WoT petak 23.10. 14:53 Komentara: 5

WoT Predstavljamo STG Guard

Ruski srednji tenkovi su sinonim za jača vozila u okviru World of Tanks tako da je uvek interesantno videti šta neki od njih može, pogotovu ako ga možete uzeti za bonds a ne za gold. STG Guard je tenk koji je pristuan već neko vreme u igri i karakteriše ga kupola na zadnjem delu vozila, dobar alpha dmg, relativno neprecizan top i relativno solidan oklop. Da li je to dovoljno da se opredelite za njega?

WoT petak 18.09. 09:58 Komentara: 11

Intervju Viktor Kišlji – 10 godina World of Tanks

Deset godina je prošlo od kako je MMO fenomen World of Tanks krenuo u osvajanje igračke populacije. Taj jubilej smo iskoristili da popričamo sa osnivačem kompanije Wargaming i kreatorom igre World of Tanks gospodinom Viktorom Kišljijem. Kakav je pogled na prethodnih 10 godina, šta se planira u budućnosti ali i kakvi su uslovi kreiranja jedne ovakve igre u toku globalne pandemije koja je prouzrokovala da pričamo preko Zoom-a a ne uživo na nekom velikom događaju su samo neke od tema kojima smo se pozabavili.

WoT sreda 9.09. 10:13 Komentara: 9

WoT Predstavljamo T26E5 Patriot

Tenk koji se pojavio dosta davno i bio jedan od najboljih, u međuvremenu malo više gurnut ka nekom srednjem rangu ali i dalje vrlo zabavan i dobar. Karakterišu ga klasične karakteristike američkih teških tenkova – relativno slab trup i odlično oklopljena kupola u kombinaciji sa dobrom depresijom topa čini Patriot odličnim hull-down tenkom koji se može suprotstaviti i značajno jačim protivnicima.

WoT četvrtak 3.09. 10:57 Komentara: 0

WoT Predstavljamo – Steelhunter

Steelhunter je jedan od modova koji se igra u ovogodišnjoj ekspediciji, a ostalo je još tri termina do kraja godine kada se možete priključiti. Kako izgleda Battle Royale u World of Tanks? Na to pitanje pokušavamo da damo odgovor u najnovijem videu!

WoT sreda 26.08. 10:03 Komentara: 5

WoT Predstavljamo Strv S1

Švedski lovci na tenkove kada su se pojavili su doneli potpuno novu mehaniku opsadnog ili siege moda i na taj način promenili mnoge aspekte u igri. Od tada se dosta promenilo ali i dalje ostaju jedan od ozbiljnih protivnika na bojištu, a u slučaju S1 Tier 8 premium tenka i solidna mogućnost za zarađivanje kredita.

WoT sreda 19.08. 11:18 Komentara: 10

WoT - Predstavljamo Type-59 Gold

Novi video klip predstavljanja izuzetno kontraverznog Type-59 tenka i to u specijalnoj zlatnoj varijanti je tu, pogledajte šta ovaj tenk može i da li se isplati sulude količine novca koju su ljudi za njega plaćali.

WoT sreda 12.08. 11:59 Komentara: 3

WoT: Update 1.10

Wargaming je pustio ono što nazivaju najvećim apdejtom za World of tanks u ovoj godini. Update donosi novu granu poljskih srednjih tenkova, potpuno nov sistem opreme za sve tenkove, redizajn interfejsa, poboljšanje nekih tenkova kao i nerfovanje karakteristika drugih, novi sistem za dobijanje obveznica (bonds), redizajniranu Pearl River mapu, kao i novi sistem komunikacije među igračima.

WoT sreda 5.08. 12:53 Komentara: 11