Esports B92.net

WoWS: Heroes of Might and Magic III stižu u World of Warships

Ovog Haloween specijal u World of Warships je drugačiji nego bilo kada pre i donosi cross over sa jednom od najpopularnijih fantasy poteznih igara ikada - Heroes of Might and Magic 3! Možete igrati sa novim magijskim komandirima ali takođe i na specijalnoj mapi koja će vam doneti kredite, XP poene, premium dane i druge pogodnosti.

Klanrur.rs, Milos Hetlerovic
Podeli
Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Zanimljivo je i da komandiri imaju originalne glasove iz HOMM 3 kao i specijalne brodove, a kako sve to izgleda ćete lako moći da oprobate već od 19. oktobra kada kreće ovaj specijal! Zanimljivo je da na Steamu možete kupiti i specijalni DLC za WoWS koji naravno uključuje komandira i premium vreme, ali i celu HOMM 3 HD igru, pa ukoliko je nemate u kolekciji sada može biti pravo vreme da nabavite ovaj dragulj. Pored toga u World of Warships stiže i nova grana japanskih bojnih brodova koji imaju jake topove, ali i mogućnost izbora između dodatka izviđačkog ili lovačkog aviona za zaštitu brodova, doduše treba obratiti pažnju i da imaju nešto manje hit poena u odnosu na slične brodove.

Foto: Wargaming
Foto: Wargaming

Naravno tu je i standardni Halloween mod koji vas stavlja u ulogu zaštitnika broda Transilvanija koji mora da uništi portal kroz koji dolaze sile mraka i haosa. Ovaj mod će biti dostupan u igri od 25. oktobra do 9. novembra a opet nudi puno mogućnosti za dodatnu zaradu kredita i iskustva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.