Esports B92.net

Overwatch: Stiže Torbjörn rework!

U septembarskom Developer Update videu za Overwatch, Džef nam je predstavio nekoliko novina koje možemo da očekujemo u narednom periodu, od koje je svakako najvažnija onda koja se tiče Torbjörna, koji dobija potpuni rework.

Nikola Savić RUR
Podeli

Torbjorn više neće imati Armor Packs i Scrap system, već umesto toag stiže nova osobina, Overload. Takođe i Molten Core dobija redizajn, i sada ispaljuje 10 Molten Globules i tamo gde oni slete stvara se polje koje čini štetu protivnicima. Turreti sada napadaju metu koju markiramo i možemo ih jednostavno “baciti” i automatski se postavljaju.

Osim reworka za veselog Tobija, u narednom periodu će balans izmene dobiti i Orisa, Soldier: 76, McCree i Pharah, koje su planirane za patch 1.29.

Tu su i nove opcije za ljude koji ne vide boje, koje će dodatno pomoći ljudima sa ovim problemom da bolje uživaju u igri,a Džef takođe priča i o nadolazećem Eventu za noć veštica.

Nažalost, tu su i nešto lošije vesti, a to su da sve one najavljene socijalne funkcije sa početka godine nažalost neće stići u igru u 201. godini, već su odložene za narednu.

O svemu ovome dosta detaljnije, priča vam Džef u videu ispod:

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.