Esports B92.net

Požar prekinuo Overwatch League meč

Nijedno esports takmičenje ne može da prođe bez bar jedne pauze. Uzroci su uglavnom povezani sa problematičnim računarima ili internet konekcijom, pa obično ne traju previše dugo. Pauza jučerašnjeg Overwatch League meča je trajala više od sat vremena, a njen uzrok je imao potencijalno opasne posledice.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Ekipe San Francisco Shock i Washington Justice su se juče susrele u četvrt finalu Summer Showdown turnira. Shock je bio favorit u ovom okršaju, što su i pokazali ubedljivim rezultatom 2:0. Nije sve bilo izgubljeno, jer je Justice uspeo da preokrene situaciju na trećoj mapi. Tada ih je, nažalost, zadesila tragična nesreća.

Svaki član ekipe San Francisco Shock, pa i njihovi treneri, su se odjednom diskonektovali, bez ikakvog objašnjenja. Kasnije se ispostavilo da je požar prouzrokovao nestanak struje, što je dovelo do gubitka konekcije i dugotrajne pauze. Washington Justice su definitivno bili izbačeni iz takta, jer su posle ovakve pauze u potpunosti izgubili prednost na trećoj mapi, pa je cela serija pripala ekipi San Francisco Shock.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.