Esports B92.net

Sledeća faza Overwatch 2 bete počinje krajem juna, stiže i na konzole

Uskoro će svi ljubitelji Overwatch-a imati priliku da zaigraju beta verziju njegovog nastavka, Overwatch 2. Odlične vesti za sve konzolaše!

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Sledeća faza Overwatch 2 bete počinje 28. juna, a registracije će biti otvorene već od sutra, 16. juna. Za razliku od prošle beta faze, naredna će biti dostupna i za korisnike PlayStation i Xbox konzola, kao što možemo da vidimo na vizualu sa zvanične objave. Nije nam poznato da li će Nintendo Switch igrači moći da se pridruže beti.

Blizzard Entertainment je nedavno tizovao novog heroja, Junker Queen, koja će igrati ulogu tenka. Nova mapa je takođe najavljena, i biće dodata u već postojeću rotaciju, sa mapama kao što su Colosseo, Circuit Royale i Midtown.

Blizzard će 16. juna takođe otkriti nove informacije o beti, Junker Queen, tokom Overwatch 2 Reveal Eventa.

Overwatch 2 ulazi u early access fazu 4. oktobra 2022. godine, i biće besplatan. Svi igrači koji su kupili originalni Overwatch do 23. juna 2022. godine će na poklon dobiti specijalni Founder’s Pack, koji sadrži ekskluzivni ”Founder’s Icon”, dva epic skina za Sombru i Doomfista, kao i jedno iznenađenje.

Izvor: RUR Esports

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.