Esports B92.net

Prijavite se za Overwatch 2 turnir na Games.con 2022 – Nagradni fond 1000€!

Posle dve godine borbe sa pandemijom, najveći festival video igara na Balkanu se konačno vraća svojim korenima. Ubeležite poslednji vikend novembra, odnosno 25 – 27. novembar 2022. u Vaše kalendare i pridružite nam se na Beogradskom sajmu! Games.con čeka samo na Vas!

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Za sve one koji imaju takmičarski duh, tokom tri dana festivala će imati priliku da pokažu svoje veštine na mnogim esports turnirima koje organizuje Klan RUR, i da osvoje vredne novčane nagrade!

Ovom prilikom vas pozivamo da se prijavite za Overwatch 2 turnir, koji će se odigrati u subotu, 26. novembra. Turnir počinje u 12:00 časova (satnica je podložna promenama), i održava se u Hali 1 Beogradskog sajma. Potrebno je da budete tamo u 11:00 časova. Nisu vam potrebne karte, već ćete biti na spisku na ulazu, gde je potrebno samo da kažete svoje ime i za koji turnir se prijavljujete i tada ćete dobiti ulaznicu za sva tri dana festivala. Prijavite se OVDE!

Nagradni fond:

  1. Mesto – 750€
  2. Mesto – 250€

Kotizacija za turnir iznosi 6000 dinara po timu i obezbeđuje vam ulaznice za sva tri dana Games.con 2022 festivala. Igrači su u obavezi da pošalju dokaz o uplati.

Prijave za RUR Overwatch 2 turnir traju do 23. novembra do 14:00 časova.

Prijavi i svim dodatnim informacijama možete pristupiti preko ovog linka.

Vidimo se!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.