Esports B92.net

Overwatch dobija novi mod tokom Winter Wonderland eventa

Zima samo što nije stigla. Praznična atmosfera polako stiže u sve Blizzardove igre, pa se tako Winter Wonderland event uskoro vraća i u Overwatch. Naravno pored tone novih skinova i ostalih kozmetika, dobijamo i potpuno novi Boss Fight mod!

Nikola Rančić KLAN RUR
Podeli

Direktor igre, Džef Kaplan, najavio je danas u novom Developer videu da se zimske čarolije vraćaju u Overwatch. Počeo je sa standardnom pričom o tematskim Winter Wondreland mapama i starom Mei snowball modu. Međutim, simpatična Mei se ove godine vraća u većem broju sa jednim zadatkom – da ulovi velikog Yetija!

Novi mod zove se “Mei’s Yeti Hunt” i priča je sledeća. 5 Mei igrača juri velikog Yetija iliti Winstona, koji pokušava da sakupi dovoljno “power-upova” kako bi ušao u svoj ultimate mod. Pobednik je ona strana koja ostane živa na kraju ove jurnjave. Najbolja stvar od svega je ta što Winstona takođe igra neko od igrača, znači nije u pitanju PvE borba. Srećno s tim da dođete na red da igrate Winstona!

Pored toga, Džef je najavio da Nanzo, Junkrat i Roadhog dobijaju legendary skinove. Winter Wonderland event počinje 12. decembra i jedva čekamo da se ponovo zabele krovovi na King’s Rowu.

Dok čekamo da dođe sledeća nedelja, Blizzard nam je poslao razglednicu da nam zagolica maštu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.