Esports B92.net

Vlada ”Cold Heart” Stanković bez poraza obezbedio plasman u drugu fazu IeSF takmičenja

Srpski Tekken 7 reprezentativac, Vlada ”Cold Heart” Stanković je grupnu fazu regionalnog IeSF takmičenja odradio bez greške, pa je sa tri pobede iz isto toliko mečeva obezbedio prvo mesto grupu i plasman u drugu fazu!

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: SESE
Foto: SESE

Na regionalnom Tekken 7 turniru takmičilo se 12 igrača, koji su podeljeni u četiri jednake grupe. Naš predstavnik se našao u grupi A, zajedno sa reprezentativcima Bosne i Hercegovine, Turske i Slovačke. Za razliku od ostalih kvalifikacija, gde bi se svakog dana igrao samo po jedan meč, Vlada je već sinoć imao prilike da odigra tri.

Vlada je poznat kao najbolji igrač iz Srbije i jedan od najboljih u regionu, što se i videlo sinoć u njegovoj igri. On je uspeo da ostvari perfektan rezultat u grupi i da zabeleži pobede u sva tri okršaja, zbog čega je kao prvoplasirani obezbedio plasman u drugu fazu.

Tamo će se igrati tzv. Round Robin format, što znači da će svako sa svakim odigrati po jedan meč. Tri najbolja takmičara će obezbediti plasman na veliku završnicu koja će se krajem godine održati u Izraelu. U drugoj fazi se nalaze: Srbija, Turska, Grčka, Poljska, Hrvatska i Izrael.

Želimo Vladi puno sreće u nastavku takmičenja, a za sve ostale informacije o ovom turniru, možete zapratiti našu stranicu! Intervju sa Vladom ”Cold Heart” Stankovićem možete pročitati na sledećem linku!

Izvor: RUR Esports

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.