Esports B92.net

Stigle su ekskluzivne SteelSeries Artist i Cyberpunk 2077 serije!

Izvor: RUR

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas otvara svoj SteelSeries Limited Edition program sa novim QcK podlogama i Arctis Pro slušalicama u stilu naslova Cyberpunk 2077, kao i Artist serijom koju krasi dizajn popularnih umetnika Loren Aste, Duna Hagara i Broka Hofera. Ovaj program slavi kreativnost velikih gejming kompanija i čuvenih umetnika, i biće obogaćen novim iznenađenjima na mesečnom nivou. Požurite, jer je ova ekskluzivna serija izuzetno ograničena.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Cyberpunk 2077 – Arasaka, Militech, Kang Tao i Cyberpunk 2077

Kao zvaničan CD Projekt Red i Cyberpunk 2077 gejming audio partner, SteelSeries je predstavio 4 različite podloge za miša, koje će se slagati sa originalnom kolekcijom gejming slušalica, dizajniranim u Cyberpunk 2077 stilu. Arasaka, Militech i Kang Tao QcK L podloge se savršeno uklapaju u Arctis Pro kolekciju, inspirisanu frakcijama iz same igre. SteelSeries je takođe kreirao novu QcK L podlogu koju krasi kultna slika sa Cyberpunk 2077 naslovnice.

Loren Asta

Loren Asta je putujuća umetnica, sa vrlo čudnim i slobodnim stilom ilustracija, murala i grafita. Njen cilj je da nam poruku pošalje na veoma razigran i živahan način.

‘’Javne egzibicije mi pružaju priliku da vizuelno zaintrigiram publiku, i da je uz malo sreće inspirišem svojim šašavim i zabavnim likovima,’’ izjavila je Loren Asta.

Dun Hagar

Dun Hagar je grafički dizajner koji živi u Jugozapadnoj Australiji, gde se bavi dizajnom gejmerskih periferija, skejt bordova, gitara i odeće. Redovno sanjari o otkačenim temama, likovima i predelima, koje zatim prenosi na papir.

Brok Hofer

Brok Hofer je digitalni umetnik sa sedištem u Kanadi. Od detinjstva je voleo da crta razna čudovišta, koja su mu u budućnosti pružila vrlo uspešnu karijeru.

Za dodatne informacije o SteelSeries Limited Edition programu posetite zvaničnu SteelSeries stranicu: https://steelseries.com/

O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.