Esports B92.net

SteelSeries predstavio limited izdanja periferija inspirisanih Neon Rider CS:GO skinovima

SteelSeries važi za jednog od najpopularnijih proizvođača periferija kod CS:GO igrača pa i ne čudi što povremeno izdaju posebne serije periferija koje su praktično isključivo namenjene igračima Counter-Strike.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Ovoga puta u pitanju je popularni Neon Rider skin koji u igri možete kupiti za AK-47 i MAC-10 a sada možete izabrati i između dve podloge i jednog miša sa istim motivima. Miš je trenutno perjanica SteelSeries ponude Sensei Ten kojim smo bili vrlo impresionirani u našem opisu a moramo priznati da i ovako ofarban izgleda izuzetno atraktivno.

Tu je i standardna QcK L podloga koja će možda biti i najinteresantnija većini korisnika jer je relativno pristupačna a vrlo korektna podloga, sada i sa vrlo atraktivnim dizajnom. Na kraju za one koji žele nešto veće i ekskluzivnije tu je QcK Prism XL podloga sa motivima Neon Rider skina. ne samo što će pokriti celokupan prostor ispod i tastature i miša, ova podloga ima i RGB LED osvetljanje po celom obimu, tako da će se zaista idealno uklopiti u celu neonsku tematiku. Naravno cena od 70 evra za podlogu i nije preterano privlačna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.