Esports B92.net

RUR organizuje svoj prvi CoD: Warzone Solo BR turnir!

RUR vam u saradnji sa Gigatronom i Acerom predstavlja svoj prvi Call of Duty: Warzone Solo Battle Royale turnir! Takmičenje će se održati za vikend 16. i 17. januara, a najbolji igrač će osvojiti fenomenalni ACER Aspire laptop! Učešće je potpuno besplatno!

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Da li ste spremni da pokažete svoje Warzone veštine? Prijavite se za dvodnevni turnir koji organizuje RUR i igrajte za šansu da osvojite sjajan ACER Aspire 7 A715-41G-R3R3 laptop. Krećemo u subotu, 16. januara u 12:00 časova!

Prvog dana će se igrati dva meča, odakle će se najboljih 50 igrača plasirati u drugi dan takmičenja. U nedelju 17. januara će ovi igrači odigrati još dva meča, a takmičar sa najviše poena će osvojiti čitav turnir. Ovako će biti raspoređeni bodovi:

  1. mesto: 5 bodova
  2. mesto: 4 boda
  3. mesto: 3 boda
  4. mesto: 2 boda
  5. mesto: 1 bod

Svaki kill se takođe računa kao 1 bod!

Svi igrači su dužni da uđu na IRL discord kanal gde će se komunicirati oko turnira: https://discord.gg/MUznPWdWcw

Turnir će se igrati preko Blizzard platforme, odnosno iz same igre putem Private Lobby-a. Požurite, jer prijave traju do 14. januara!

Takmičenje će biti emitovano na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu, a mečeve će prenositi Magic Warrior! Zapratite Magic Warriora i na njegovom YouTube kanalu!

Sve dodatne informacije, pravila i prijavu možete pronaći OVDE!

Srećno!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.