Esports B92.net

Roksa zaustavljen u četvrtfinalu IeSF šamionata u Jašiju

Reprezentativac Meksika je danas bio bolji od Roksića.

RUR
Podeli
Foto: SESE
Foto: SESE

Roksa je otvorio plejof eFootball turnira sa 2-1 pobedom protiv predstavnika Ujedinjenih Arapskih Emirata. Marko je potom brzinski razbio Nemca, da bi se u sledećem duelu susreo sa svojim starim saigračem iz Holandije, Indominatorom.

Roksa i Indominator su poslednje sezone zajedno nastupali u Arsenalu, tako da je ovaj meč bio posebno zanimljiv za gledati. Sve utakmice su bile uzbudljive i pune preokreta, ali se Roksić na kraju pokazao kao bolji igrač, savladavši Holanđanina sa rezultatom 2-1. Sa ovom pobedom, Srbija je obezbedila plasman u četvrtfinale turnira.

roksa-srbija-iesf2023-quarter4Foto: SESE

U četvrtfinalu ga je sačekao predstavnik Meksika, koji je na samom početku prve utakmice pokazao izuzetno agresivnu igru, ali i veliku veštinu. Sa rezultatom 6-3, Meksikanac je odneo pobedu u prvoj utakmici.

Roksa je uspeo da se prilagodi u drugoj utakmici, ali uz nekoliko propuštenih šansi, nije uspeo da stigne Meksikanca koji je stavio tačku na čitav meč i plasirao se u polufinale eFootball turnira na IeSF šampionatu.

roksa-srbija-iesf2023-quarter5Foto: SESE

Pošto su srpski eFootball, PUBG MOBILE i Tekken 7 reprezentativci završili učešće na turniru, sada je na našoj CS:GO ekipi da osvoji zlato za Srbiju na svetskom IeSF prvenstvu!

SESE bi ovom prilikom želeo da se zahvali Marku na učešću i da mu poželi sreću na sledećem IeSF šampionatu!

U velikoj završnici će se susresti igrači iz Japana i Irana. Finale možete pratiti ovde, sutradan u 21:30.

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.