Esports B92.net

Roksa brani titulu najboljeg eFootball igrača Srbije, osvaja nacionalne GEF kvalifikacije!

Trijumfom na kvalifikacijama za Global Esports Games šampionat u Rijadu, Marko ”Roksa” Roksić je ponovo dokazao da je ubedljivo najbolji eFootball igrač Srbije!

RUR
Podeli
Foto: SESE
Foto: SESE

U nedelju, 4. juna održao se još jedan uzbudljiv maraton utakmica najveštijih eFootball igrača Srbije – nacionalne kvalifikacije za svetski Global Esports Games šampionat u Rijadu. Nacionalne kvalifikacije su se održale uživo u tržnom centru Ada Mall, u okviru Gaming & Pop Culture eventa.

Na turniru je trijumfovao naš dugogodišnji šampion i apsolutni favorit Marko ”Roksa” Roksić, koji će ponovo predstavljati Srbiju na svetskoj esports sceni. Roksa je u finalu savladao još jednog sjajnog domaćeg igrača, Football Huntera. Foto: SESE

Da bi došao do plasmana za svetsko prvenstvo u Rijadu, Roksa će prvo morati da se dokaže na regionalnim kvalifikacijama, koje će se održati u avgustu u onlajn formatu.

U međuvremenu, imaćemo priliku da navijamo za Roksu na European Games Esports Championships u Poljskoj, gde će braniti boje naše zemlje! Ovaj događaj će se održati od 30. juna do 2. jula u Katovicama!

Sve aktuelne informacije o GEG šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.