Esports B92.net

Regionalna game dev konferencija Play!Con po prvi put UŽIVO – Vidimo se na Games.conu!

Pred nama je peto izdanje Play!Cona, domaće gejming konferencije koja će se po prvi put u svojoj istoriji održati u offline formatu. Dvodnevni događaj zakazan za 26. i 27. novembar možete posetiti u Hali 2 Beogradskog sajma, u okviru najvećeg festivala pop kulture i gejminga na Balkanu – Games.cona!

RUR
Podeli
Foto: Play!
Foto: Play!

Kao i prethodnih godina, posetioce Play!Cona očekuje niz predavanja, interesantnih panela i intervjua sa developerima sa domaće game dev scene. Veterani game developmenta sa naših prostora razgovaraće o raznim temama vezanim za razvoj video igara, kao i o projektima na kojima trenutno rade. Posetioci konferencije će takođe imati priliku da vide gejmplej odabranih projekata, kao i da iz prve ruke čuju komentare developera lično.

Na Play!Con Winter 2022 prezentovaće Aleksandar Jovanović, koji će nam dati uvid u Code Alkonost, novi projekat njegovog tima Remote Human. Na konferenciji će učestvovati i Kristina Mitrović iz tima Umbra Productions, Pavle Dinulović, dizajner zvuka i kompozitor sa Fakulteta Dramskih Umetnosti, i mnogi, mnogi drugi predavači.

Program događaja će voditi Aleksandar Manja, kao i urednici Play! časopisa.

Organizator Play, koji stoji iza digitalnog mesečnika Play!Zine, sledeće nedelje sprema još objava vezanih za Play!Con Winter 2022. Pratite zvanični sajt, kao i Facebook, Instagram i Twitter stranice za sve novosti o događaju, kao i listi ostalih timova koji će učestvovati na ovogodišnjem Play!Conu.

Vidimo se na Games.conu 26. i 27. novembra!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.