Esports B92.net

Project L betu definitivno nećemo videti ove godine

Riot je nedavno objavio veoma tužne vesti za sve njihove fanove, pogotovo ljubitelje borilačkih igara. Naime, Riot-ov Tom Kanon je potvrdio da beta tajnovitog Project L-a ove godine nažalost neće ugledati svetlost dana.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Riot je izjavio da je njihova dugoočekivana borilačka igra, smeštena u beskrajni svet Runeterre, na veoma dobrom razvojnom putu, sa jako utemeljenim osnovnim gejmplej mehanikama. Međutim, uprkos solidnom napretku razvojnog tima, Kanon je rekao da igra ipak nije ni blizu gotova. U skorije vreme nećemo imati priliku da vidimo beta gejmplej, pa čak ni ove godine. Kanon je dodao da će razvojni tim pred kraj 2021-e League of Legends zajednici ipak dati vesti o razvoju njihovog najnovijeg ostvarenja.

Iako beta ove godine neće izaći za širu publiku, Riot je nedavno održao zatvorenu beta test sesiju u Los Anđelesu. Nekoliko odabranih testera je imalo priliku da isproba igru, da svoje generalne utiske i proceni mesto Project L-a u svetu današnjih popularnih borilačkih igara, kao što su Tekken i Street Fighter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.