Esports B92.net

Prijavite se za nacionalne eFootball kvalifikacije za svetski IeSF šampionat 2022!

Igrate eFootball 2022 i želite da prikažete vaše veštine na najvišem nivou? SESE vas poziva da se prijavite za kvalifikacioni turnir za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat na Baliju!

Božidar Radovanović RUR
Podeli
Foto: SESE
Foto: SESE

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo nacionalne eFootball 2022 kvalifikacije za veliki Svetski Esports Šampionat u organizacija IeSF-a, koji će se krajem godine održati u Indoneziji, na ostrvu Bali. Nacionalne eFootball 2022 kvalifikacije će se održati u nedelju, 24. jula u 12:00 časova. Svim pravilima i samoj prijavi možete pristupiti putem ovog linka.

Najbolji igrač sa nacionalnih kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru u Podgorici od 7. do 11. septembra. Najbolji sa tog turnira će putovati na Bali, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira!

Format nacionalnih kvalifikacija će biti naknadno objavljen u zavisnosti od broja prijavljenih igrača.

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se u periodu od 27. novembra i 09. decembra 2022. godine. Ove godine na IESF-u igraće se ukupno šest esports naslova, od kojih će se ekipe iz Srbije oprobati u igrama CS:GO, Dota 2, PES i Tekken.

Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.