Esports B92.net

Najavljena gejming konvencija Play!Con i i takmičenje sa nagradnim fondom od $5000

Izvor: RUR

Pridružite se dvodnevnom regionalnom onlajn skupu gejming zajednice Play!Con i prijavite se za jedinstveno indie takmičenje i osvojite vredne nagrade! Vidimo se za vikend 19. i 20. decembra!

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Masivni skupovi u velikim arenama su ove godine nažalost nemogući, ali to ne znači da ne možemo da dobijemo isto iskustvo i u onlajn formatu. Zato je tu Play!Con, onlajn konferencija o gejming industriji.

Ovaj dvodnevni događaj, koji će se održati u periodu od 19. do 20. decembra, će vam dati detaljniji uvid u trenutno stanje gejming industrije. Imaćete priliku da čujete iskustva preko 15 govornika, među kojima su developeri iz studija Ubisoft Belgrade, Ebb Software (Scorn), Esoter studija, i mnogih drugih.

To nije sve, jer ne samo da ćete dobiti priliku da slušate o gejming industriji, već i da joj se priključite! Naime, fokus konvencije će biti na takmičenju nezavisnih (indie) timova, koji će dobiti šansu da prezentuju svoj projekat i osvoje Lenovo opremu u vrednosti od 5000 dolara. Na takmičenju mogu učestvovati timovi sačinjeni od jednog do maksimalno 5 developera. Prijavite se OVDE.

Do početka konvencije je ostalo nešto više od 10 dana, tako da ako ste posvećeni tim indie developera i želite da predstavite svoj projekat, požurite. Registracija je potpuno besplatna.

Za sve dodatne informacije posetite zvaničnu Play!Con stranicu.

Vidimo se!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu