Esports B92.net

Logitech G733 Wireless slušalice i color kolekcija

Izvor: RUR

Logitech je izbacio novi model G733 Wireless Lightspeed slušalica ali kod njih fokus više nije samo na tehničkim karakteristima već i na boji, odnosno na stilu. Uz to uradili su i redizajn nekoliko modela svojih popularnih gejming periferija kako bi mogli da dodate malo finese u vaš gejming prostor.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Logitech G733 Wireless su bazirane na Lightspeed tehnologiji što znači da ćete zvuk dobijati jednakom brzinom kao da ih koristite i preko kabla a dolaze i sa integrisanom baterijom koja može da izdrži preko 29 sati. I ne samo to, možete ih čak bežično povezati i sa Playstation 4 konzolom. Tu su i izuzetno udobni jastučići od tkanine kao i mala težina od samo 278 grama što sve zajedno garantuje vrhunski užitak. Čak je i headband prepravljen tako da je sada urađen od elastične tkanine radi bolje udobnosti ali i dodatne mogućnosti za prilagođavanje izgleda korisniku.

I tu dolazimo do onoga što je sada nekako i najbitnije – dobro je da su slušalice kvalitetne, ali je još bitnije kakav životni stav korisnika one ispoljavaju. I zato su tu čak četiri različite bolje – bela, crna, plava i ljubičasta, kao i široka paleta različitih traka koje možete menjati po želji. A ako vam to nije dovoljno tu su i posebne presvlake za mikrofon u različitim dezenima. Naravno tu je i RGB osvetljenje koje je kompatibilno sa LightSync funkcionalnošću ostalih Logitech G periferija pa sve možete uskladiti.

A kako bi se taj vizuelni stil bolje izrazio Logitech G je uradio i mini restajling nekih drugih periferija kako biste mogli sve lepo da uklopite. Tu je zaista odlična G915 TKL wireless tastatura u beloj boji (naš opis standardne G915 tastature možete pročitati ovde) zatim G102 LightSync i G305 Wireless miševi u takođe beloj, crnoj, plavoj i ljubičastoj boji. Tako da svakako možete malo da zašarenite svoj gejmerski prostor.

G733 Lightspeed slušalice se očekuju po ceni od 129 evra dok će ostali modeli iz ponude u različitim bojama biti istih cena kao i njihovi dosadašnji crni parnjaci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.