Esports B92.net

Games.con se vratio! Prijavite se za PUBG Mobile turnir sa nagradnim fondom od 200€!

Posle dve godine borbe sa pandemijom, najveći festival video igara na Balkanu se konačno vraća svojim korenima. Ubeležite poslednji vikend novembra, odnosno 25 – 27. novembar 2022. u Vaše kalendare i pridružite nam se na Beogradskom sajmu! Games.con čeka samo na Vas!

RUR
Podeli
Foto: RUR/Games.con
Foto: RUR/Games.con

Za sve one koji imaju takmičarski duh, tokom tri dana festivala će imati priliku da pokažu svoje veštine na mnogim esports turnirima koje organizuje Klan RUR, i da osvoje vredne novčane nagrade!

Ovom prilikom vas pozivamo da se prijavite za PUBG Mobile turnir, koji će se odigrati u petak, 25. novembra. Turnir počinje u 12:00 časova (satnica je podložna promenama), i održava se u Hali 1 Beogradskog sajma. Potrebno je da budete tamo u 11:00 časova. Nisu vam potrebne karte, već ćete biti na spisku na ulazu, gde je potrebno samo da kažete svoje ime i za koji turnir se prijavljujete i tada ćete dobiti ulaznicu za sva tri dana festivala. Prijavite se OVDE!

Nagradni fond:

  1. Mesto – 120€
  2. Mesto – 50€
  3. Mesto – 30€

Kotizacija za turnir iznosi 800 dinara, i obezbeđuje vam ulaznice za sva tri dana Games.con 2022 festivala. Igrači su u obavezi da pošalju dokaz o uplati.

Prijave za RUR PUBG Mobile turnir traju do 23. novembra do 14:00 časova.

Prijavi i svim dodatnim informacijama možete pristupiti preko ovog linka.

Vidimo se!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.