Esports B92.net

Finale Counter Strike turnira će se odigrati na stadionu Barselone

Čuveni fudbalski stadion, Kamp Nou, ugostiće po prvi put u istoriji Counter Strike igrače. Organizatori Flow FiReLEAGUE turnira su potvrdili da će se od 13-16. oktobra finale njihovog događaja odigrati na stadionu Barselone!

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nakon što je finale 2020. godine bilo prinuđeno da se igra onlajn, a naredne u gejming centru, ovogodišnja globalna verzija otvoriće svoja vrata za javnost na istorijskom fudbalskom stadionu, a Imperial je jedan od timova koja je dobio direktnu pozivnicu.

Gabrijelu “⁠FalleN⁠” Toledu i njegovim momcima će se na listi učesnika produžiti 9z, koji je pobedio u finalu regionalnog turnira u Buenos Ajresu, kao i dva dodatna tima iz Južne Amerike.

Još dva tima će se pridružiti listi učesnika preko severnoameričkih kvalifikacija, dok će poslednja dva mesta biti pripasti najboljem sa evropskih kvalifikacija, kao i timu sa direktnom pozivnicom.

Format turnira će koristiti najjednostavniji single elimination format, gde će svi mečevi biti BO3, osim finala, koje će biti BO5 i koje će se igrati pred publikom na stadionu Barselone!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.