Esports B92.net

Da li ste spremni? Valorant stiže ranije nego što smo očekivali

Iako Riot Games već neko vreme govori kako Valorant stiže na leto 2020. godine, nakon veoma uspešne Bete, doneli su odluku da ubrzaju sa datumom izlaska. Zabeležite na kalendaru 2. jun, pošto je to datum kada zvanično izlazi Valorant.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Početkom aprila ova igra je započela testiranje otvaranjem zatvorene beta verzije. Igrači su polako dobijali pristup, a igra je dobila ogromnu pažnju cele gejming zajednice. Vremenom, stabilnost servera se popravljala, a sada je Riot siguran da neće biti nikakvih problema i da su spremni da otvore igru za svakoga.

Još uvek ne znamo šta će nas sve sačekati tog dana i šta će sve Riot ubaciti u igru, ali znamo da će svi rankovi biti resetovani, kao i sav vaš progres. Pare koje ste istrošili na kupovinu skinova biće vraćene sa 20% bonusa, te ćete moći ponovo da izaberete neke lepše kozmetičke dodatke, ukoliko vas oni prvi nisu oduševili.

Ipak, za sve one koji ovu igru igraju svaki dan, neće oduševiti činjenica da će se serveri ugasiti 28. maja. Dobro ste pročitali. Riotu je potrebno par dana kako bi uspeli da dovedu sve na početni nivo, kao i da kompletno spreme igru za izlazak, tako da u tih par dana niko neće moći da igra. U svakom slučaju, to ne treba da vas rastuži, pošto ipak dobijamo igru znatno ranije nego što smo očekivali.

Takođe, dodali su da nas tog dana čeka nova mapa, novi agent i novi gejm mod. O njima još uvek ništa ne znamo, ali i to će se promeniti za par dana. Ako moramo da pogađamo, bar što se moda tiče, cenimo da će biti ubačen Deathmatch.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.