Esports B92.net

Breach, Skye, Yoru i Astra bi uskoro mogli da dobiju apdejt – Stiže novi Agent!

Već nekoliko nedelja znamo da će naredni Valorant peč stići u prvoj polovini juna, zbog čega je danas Riot Games odlučio da se oglasi povodom nekoliko agenata i njihovog stanja.

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: Riot Games
Foto: Riot Games

Za početak su izdvojili poseban deo za Viper. Promene koje je ona dobila su nazvali The Viper Experiment, preko kojeg su želeli da naprave drastične promene na agentu koji je u problemu, pa onda postepeno da utvrde da li je to previše.

Viper je odmah počela da se igra mnogo više i to na svim nivoima igre. Do sada je već pretrpela nerf, ali je trenutno na dobrom mestu, mada je Riot dodao da misle da će biti potrebno još malo da se dotera heroj, kako bi mogla da bude u najboljem stanju.

Zatim su nagovestili koje agente bi mogli da doteraju u budućnosti, pa se na toj listi nalaze Breach, Skye, Yoru i Astra.

Breach i Skye su dosta dobri agenti, ali mogućnost da iskoriste 3 flasha zaredom je ipak malo previše i Riot razmatra kako da im oduzme mogućnost da koriste jedan za drugim. Što se Breacha tiče, takođe su dodali da žele da pojačaju njegove druge magije, kako se njegova cela moć ne bi vrtela oko jedne magije.

Yoru jednostavni i dalje nije dovoljno jak, zbog čega Riot želi da učini njegovu Fakeout magiju mnogo korisnijom. Što se Astra tiče, smatraju da je ipak malo jača nego što bi trebalo i jer njene sposobnosti nemaju dobar counter.

Sve ove promene možemo uskoro da očekujemo, ali stigli smo i do one najzanimljivije stavke. Dobijamo novog agenta u sledećoj sezoni! Dodali su da bi novi agent trebao da bude dobro poznat svakome ko je ranije igrao klasične FPS igre i da će njegova moć dosta zavisiti od vašeg gunaplay-a.

Slika ispod je sve što su za sada podelili o njemu! Detaljnije na sledećem linku.

Data_Transfer.jpg

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.