Esports B92.net

Team Secret sve bliži drugoj diviziji: Da li će Puppey i ekipa opstati?

Dota 2 ekipe koje su nedavno menjale svoje sastave se, blago rečeno, ne provode baš najbolje u prvoj divizije zimske sezone. Jedna od ovih ekipa je Team Secret, koji od početka lige nije zabeležio nijednu pobedu. Secret ne samo da nije uspeo da se plasira za Major, već su i velike šanse da će pasti u drugu diviziju.

Božidar Radovanović RUR
Podeli
Foto: Valve
Foto: Valve

Neposredno pred početak zimske DPC sezone, Nisha je napustio Team Secret. Iako je Puppey doveo još jednog sjajnog igrača, bivšeg GG midlejnera BOOM-a, Nishin odlazak je bio veliki udarac za ekipu, što se i vidi po njihovim rezultatima. Što se Nishinog novog tima tiče, situacija je potpuno obrnuta.

Secret je do sada pretrpeo poraz od Liquida, OG-a, GG-a i najskorije od Team Entity-a. U svom sledećem, a možda i odlučujućem meču, Puppey i ekipa će odmeriti snage sa TI11 šampionima.

dpc2023-team-secret1Printscreen: Liquipedia

Ovi rezultati su prilično razočaravajući, pogotovo što je Secret uvek važio za jednu od najboljih Dota 2 ekipa na svetu – na International 11 šampionatu su osvojili drugo mesto, što je ujedno i njihov najbolji TI plasman do sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.