Esports B92.net

OnlyFans model Eva Elfie želi da organizuje veliki Dota 2 turnir

Veliki je ljubitelj Dote 2 i posetila je nekoliko International šampionata.

RUR
Podeli
Foto: twitter.com/@EvaElfie
Foto: twitter.com/@EvaElfie

Julija ”Eva Elfie” Romanova, model i glumica poreklom iz Sibira najpoznatija po filmovima za odrasle, izrazila je interesovanje za organizaciju internacionalnog Dota 2 turnira.

Pred veliku završnicu ovogodišnjeg Internationala, Eva Elfie je najavila specijalnu promociju na njenom OnlyFans nalogu. Rekla je da će sav novac zarađen putem ove promocije pokloniti pobedničkoj ekipi, pošto je nagradni fond bio razočaravajuće mali. Rekla je da je ”bolje da potrošite 10 dolara na ovu promociju nego na Compendium koji ne nudi gotovo ništa”.

https://twitter.com/EvaElfie/status/1719562658540814363

Za poslednja tri dana turnira, Eva Elfie je zaradila 20.000 dolara od promocije, a na ovu sumu je dodala 5000 dolara iz svog sopstvenog džepa. Međutim, Team Spirit je odbio novac, tako da je Eva Elfie ostala sa viškom od 20.000 dolara.

Nakon toga je pitala fanove da li bi želeli da novac pokloni Gaimin Gladiatorsima kao utešnu nagradu , ili da možda organizuje njen sopstveni turnir. Fanovi su bili veoma zagrejani za ideju turnira, tako da ga definitivno možemo očekivati u bliskoj budućnosti.

Team Spirit je 29. oktobra osvojio svoju drugu TI titulu, kao i novčanu nagradu od 1.437.174 dolara. Ova suma je drastično manja od one na 10. Internationalu, gde je Spirit osvojio čak 18,2 miliona.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.