Esports B92.net

Dota 2

Klan RUR otvara IRL 2020 sezonu

Klan RUR i ove godine sa ponosom otvara IRL šampionat. Ako želite da predstavite zemlju Srbiju na 12. svetskom IESF prvenstvu, došli ste na pravo mesto. Takmičenje će se održati u izraelskom gradu Eilatu, i to u igrama PES2020, Tekken 7 i Dota 2. Ako želite da oprobate vaše veštine u ovim naslovima i predstavite svoju zemlju, prijavite se na naše nacionalne IRL kvalifikacije, koje samo što nisu počele!

Dota 2 četvrtak 30.07. 17:36 Komentara: 0

Druga sezona EU/CIS OGA Dota PIT je upravo počela!

Pre nekoliko minuta je počela playoff faza OGA Dota PIT Season 2 turnira. Takmičiće se osam najboljih ekipa iz EU/CIS regiona – VP.Prodigy, Na’Vi, Alliance, Ninjas in Pyjamas, OG, Vikin.gg, Team Nigma i FlyToMoon. Turnir će trajati četiri dana, do četvrtka 30. jula. Nagradni fond je 17,000 dolara, a pobednici će kući odneti 70,873. Danas ćemo imati priliku da vidimo četiri uzbudljiva meča. Stream možete pratiti na zvaničnom OGADotaPIT twitch kanalu.

Dota 2 ponedeljak 27.07. 11:32 Komentara: 1

Sumail napušta OG, Ceb se vraća na Offlane

Trenutna COVID-19 pandemija je svima zaista izvrnula pojam o vremenu. Čini nam se kao da je samo juče Ceb preuzeo menadžersku ulogu i predstavio novi OG sastav, koji je obogaćen Midone-om, Saksom i Sumail-om. Sumail od danas više neće biti član ove neverovatne ekipe, dok se Ceb vratio u punom gasu.

Dota 2 subota 25.07. 21:59 Komentara: 4

Zavirite u kreativni svet gejminga – Intervju sa našim 3D umetnikom Vladimirom Lepotićem

Ako volite igre, velike si šanse da ste nekada maštali da ostavite svoj lični pečat na ovu industriju, bilo to u gameplay ili vizuelnom smislu. Ako ste sa ovih prostora, možda će vam ovo delovati kao sizifovski podvig. Jedan naš 3D umetnik će vam putem ovog intervjua dati smernice bazirane na njegovom dugogodišnjem iskustvu, i pokušati da dokaže da vrednim radom i trudom možete doći do bilo kog cilja. Vladimir je od malih nogu bio zaljubljenik u najraznovrsnije igre, a ova ljubav se tokom njegovih studentskih godina transformisala u želju umetničke ekspresije. U ovom tekstu ćete dobiti uvid u njegovu karijeru, koja je tekla od skromnih početaka na Steam Workshop-u, gde je prezentovao svoje Meepo i Abaddon setove, do ambicioznih projekata i rada na modernim AAA igrama. O njegovom Abaddon setu smo već pričali u prošlosti, ali smo sada odlučili da zaronimo malo dublje u njegov rad.

Dota 2 petak 24.07. 18:18 Komentara: 1
strana 1 od 2 idi na stranu