Esports B92.net

Srpska Dota 2 reprezentacija obezbedila plasman u polufinale GEG šampionata u Rijadu

Naši momci su bili izuzetno ubedljivi protiv reprezentacije Australije.

RUR
Podeli
Foto: SESE
Foto: SESE

Globalna Esports Federacija (GEF) je danas otvorila treći Global Esports Games šampionat, veliko međunarodno takmičenje koje će ugostiti najveštije esportiste širom sveta, koji će se od 12. do 16. decembra boriti za titulu prvaka u četiri esports naslova!

Srpska Dota 2 reprezentacija je u 12:00 časova izašla na megdan Australiji. Srbija je odbranila status favorita u ovom duelu, sa brzinskom 2-0 pobedom. Naši momci su time osigurali plasman u polufinale šampionata, gde će odmeriti snage sa reprezentacijom Malezije. Očekujemo dosta izjednačeniji meč!

Meč sa Malezijom je zakazan za 16:30 časova, nakon ceremonije otvaranja GEG šampionata. Prenos možete pratiti ovde, kao i na zvaničnom GEF Twitch kanalu. Postoji mogućnost da će meč kasniti.

Snimak meča sa Australijom možete pogledati ovde.

Za srpsku Dota 2 reprezentaciju nastupaju:

  • Kosta “miniorc00” Stankovski
  • Aleksandar “Alex” Diklić
  • Mihajlo ”MikSa” Jovanović
  • Nikola ”LeBron” Popović
  • Stevan “seyokalash” Đurović
  • Danilo ”chodex” Popović

Global Esports Games šampionat 2023 će se održati od 12. do 16. decembra u Rijadu. Raspored ostalih mečeva za Street Fighter 6 i PUBG MOBILE možete pogledati ovde.

Prenos Global Esports Games 2023 turnira biće održan na zvaničnim Twitch i YouTube kanalima GEF-a, kao i na Klan RUR YouTube kanalu. Sve aktuelne informacije o Global Esports Games šampionatu, ali i drugim turnirima pratite na sajtu RUR-a kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.