Esports B92.net

Srpski trener postao trener čuvene Dota 2 ekipe!

Srpski Dota 2 veteran i vođa organizacije Level Up Esports, Viktor ”Buktop” Knežević, postaje novi trener legendarne ekipe Alliance.

Božidar Radovanović RUR
Podeli
Foto: Alliance
Foto: Alliance

Kao jedna od najznačajnijih esports organizacija u Srbiji, Level Up Esports je ugostio mnoge domaće i internacionalne ekipe, kao što su Brame i Entity, koje se trenutno takmiče u drugoj diviziji evropske DPC lige. Pre nekoliko dana u Level Up bootcamp u Novom Sadu stigao je niko drugi do čuveni Alliance, TI3 šampion i jedan od najuspešnijih sastava u istoriji profesionalne Dote 2.

Kao vlasnik Level Up-a, Buktop je stekao tonu iskustva radom sa mnogim profesionalnim ekipama, primarno na poziciji trenera, a sada je potpisao i za Alliance. Pored njegovog znanja od samoj igri, Buktop će se pobrinuti da igrači naprave zdrav balans između Dote i fizičke aktivnosti. Buktop je uvek bacao veliki akcenat na značaj fizičkog i mentalnog zdravlja igrača, a verujemo da će tako i ostati sa Alliance-om.

Posle jučerašnjeg poraza od OG-ja, Alliance je nažalost pao u drugu diviziju evropske DPC lige, a čini se da Handsken više nije deo ekipe. Sa novoosnovanom saradnjom sa Buktopom i Level Up-om, nadamo se da će im naredna sezona doneti mnogo više uspeha!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.