Esports B92.net

Grupna faza ESL One Fall 2021 je završena: Liquid ispao, Virtus.pro neporažen

Grupna faza ESL One Fall 2021 je završena, a plejof počinje sutra. Hajde da pogledamo žreb i stanje na tabeli.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

ESL One Fall 2021 je veoma značajan događaj jer je praktično poslednji multiregionalni turnir pred The International šampionat. Takođe je prvi turnir na 7.30 patch-u, savršena prilika za timove da malo opipaju ”meta teren” pred TI.

Posle grupa oprostili smo se od četiri ekipe, dok su ostale raspoređene u upper i lower bracket plejofa. Takmičenje je napustilo dva evropska i dva južnoamerička sastava, i to Team Liquid, Creepwave, SG Esports i Thunder Predator. esl-fall-2021-grupePrintscreen: Liquipedia

Alliance, Team Empire, Team Spirit i T1 su završili u loweru, dok su se Virtus.pro, Tundra Esports, beastcoast i PSG.LGD zasluženo plasirali u upper bracket. esl-fall-2021-plejofPrintscreen: Liquipedia

Igrači Virtus.pro-a su pokazali da im niko nije ravan, dok je Tundra nastavila da dominira u formi evropskih kvalifikacija za TI. Nikako ne smemo otpisati ni PSG.LGD i beastcoast međutim, a kako se meta još uvek razvija, sigurni smo i da lower bracket timovi imaju potencijal da iznenade.

ESL One Fall 2021 se nastavlja sutra sa plejof fazom, koju će otvoriti duel Tundre i beastcoast-a u 14:00 časova. Sve mečeve možete pratiti na zvaničnom ESL Twitch kanalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.